Sad odjednom pojedinci koji su pljuvali legende ovdje na forumu(Papeta, Hadziju i ostale) zalazu se za njih.
Kao sto sam rekao, ko je cinio tu skauting sluzbu koja je radila od maja 2016-februar 2017. Spominje se ova prica samo zato sto je Semjon cinio istu. Pojedini kao da imaju amnezije, Semjon je bio uvijek uz klub i bit ce i dalje, doveo je mnoge igrace u klub i prije nego sto je cinio tu skauting sluzbu. Ali hajde da se o necemu pametuju da nije sve med i mlijeko. Ovo je ono u fazonu, kad ti u zivotu ide sve kako treba ubaci kamen u tenu nek te nesto zulja i da se imas na nesto zaliti.
Ja sam za to da se legende cijene, Semjon jeste istaknuti igrac Sarajeva ali ne znam da li bas moze dobiti status legende i porediti se sa Hadzijom,Papetom, Pajom, Calom i ostalim. Semjon ce biti uvijek tu za klub i vrata su za njega sirom otvorena.
Inace, raspitivao sam se za tu skauting sluzbu, bio je tu nekih osoba koji su vrbovali ove mladje igrace i trazili im probe vani pa nam zato u zadnje vrijeme dosta mladih igraca ide vani na probe. Bio je neki lik iz Mettaleghea itd. Bakir Tiro i jos neki drugi. Sve same legende...
Pokusali su uvaliti i neke menadzerske igrace kao onaj Hrvat iz Splita al je Cala sve sasjek'o.