FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 mar 2017, 23:48

harry_90 je napisao/la:Mi jednostavno ne zasluzujemo nista i neka nam je ovako.

Klub postoji 98 godina ne igra nikakvu bitnu ulogu u bh fudbalu,Olimpic trofejniji od nas,imali 2 izleta u evropu u proslih 10 godina,dva finala kupa,dozvoljavamo da gledamo kako nam klub hebu,svi sute ili ne smiju ili su u talu,jednom smo se spasili gasenja,sad necemo budite sigurni ako do toga dodje,ponovo se zaduzuju,mazu oci nan bagerom na stadionu,iskopali rupu u 2 mjeseca,a Zeljo napravio tribinu..

IZDALI SMO SLOBODU,GURNULI SMO JE U POLITIKU,GLEDAMO KAKO JE SROZAVAJU I NIKO NISTA!!
Zato sto ljudi ovdje prate klub, jer je jedini u gradu. Nemamo mi tog mentaliteta kao svi ostali. Direktni krivci zna se ko su.

Ako ih navedem, bit ce samo se pljuje. :)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 mar 2017, 00:25

mario81 je napisao/la:poz svim forumasima,vecinu znam i vecina vas zna mene,svi koji misle da mogu pomoci Slobodi na bilo koji nacin su dobro dosli u UG.Vrata UG-a su svima otvorena i uvijek ste dobro dosli da razmjenimo misljenja i da iznesete svoja da pricamo i pomognemo Slobodi.Oni koji blate rad UG-a a nisu dosli i iznjeli svoje misljenje i predlozili nesto mislim da vam to nije u redu dođite predlozite ukljucite se u rad UG-a iznesite svoje misljenje i probajmo svi skupa pomoci a ne preko foruma pisata a ne pomjerati se sa mrtve tacke svi koji zele da se ukljuce aktivno u rad UG PRIJATELJI FK SLOBODA su dobro dosli u subotu ce biti okupljanje prije utakmice dođite i kazite sta mislite a ne preko foruma samo kritikovati i FK SLOBODU I UG FUKARE I UG PRIJATELJI FK SLOBODA lako je samo kritikovati sa strane probajte malo sta uraditi da sloboda stane na noge pridonjeti svojim radom ili na bilo koji nacin.

"a ne preko foruma"

Ne nudiš nam valjda .......

slika
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 mar 2017, 00:42

Probisvjet je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
benTzley je napisao/la:@emirzlaTu ti neki dan napisa post kako se neistomisljenici etiketiraju, prozivaju i vrijedjaju pa onda to isto napravis. Valjda trebamo uvazavati misljenja i razmisljanja i raspravljati argumentima a ne pisati da je neko klovn samo zato sto razmislja drugacije od tebe?

Hocemol se pustit Azmira vise brate mili, odakle god se krene nekako se zakaci na njega i sve ispocetka pocinje, samo se u krug vrtimo.

Sto se tice fukara ja sam napisao da ne podrzavam da se oglasavaju po politickim pitanjima, oni su sporstko udruzenje a ne politicko kako ja znam, ovo za Begica je politicka igra na univerzitetu.
Donekle si shvatio,ja pisem ovde za ove koji su imali alat u svojim rukama a nista nisu POKUSALI promjenit,ovde orgijaju po normalnim forumasima
koji imaju svoje misljenje a ne podrzavaju ovu upravu.Ali eto ljudi daju njima sansu da vide hocel sta napravit,zar je to pogresno???Odma se ti forumasi nazivaju Fazle,jasminovci,cvaja za pisanje itd.
Sve sto nema veze sa Azmirom i njihovim razmisljanjem,ovde si "nepozeljan" jer ovo je "oaza" slobodasa :oops: a drugacije razmisljanje te stavlja u redove jasminovaca a ne slobodasa!!!!
Sta vam je ljudi, kakav alat i qurac? Jedini alat ima Jasmin Imamovic. Pa jel on doveo NJUO i prije skupstine, a skupstina ionako nema legitimitet jer je istekao mandat. Jasmin Imamovic kroji kapu! Jasmin Imamovic pravi i stadion! Kakvi qurci, skupstine, poslanici, parlamentarci...
- Bio tako ,jednom davno, u jednoj čaršiji pisar-ćato.
- Pisao je za ljude, po potrebi ,razne žalbe i to, šala nije, sultanu.
- Kad bi napisao onako kako je naručilac tražio,na sred lista bi izrezao rupu.
- Ljudi bi ga čudeći se pitali ,a što će na sred žalbe rupa?
- Da sultan ovo može nataknut na .urac, odgovorio bi im hladno pisar.
Ja volim FK Tuzla City

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 15 mar 2017, 00:44

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
FK Sloboda Tuzla

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 mar 2017, 06:55

Xaxaxaxaxaxaxa

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 mar 2017, 07:40

sloboda72 je napisao/la: - Bio tako ,jednom davno, u jednoj čaršiji pisar-ćato.
- Pisao je za ljude, po potrebi ,razne žalbe i to, šala nije, sultanu.
- Kad bi napisao onako kako je naručilac tražio,na sred lista bi izrezao rupu.
- Ljudi bi ga čudeći se pitali ,a što će na sred žalbe rupa?
- Da sultan ovo može nataknut na .urac, odgovorio bi im hladno pisar.
Ima i Faraon istog takvog pisara. I Faraon netakne na kiticu knjigu zalbi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 15 mar 2017, 07:41

Crni humor,samo što kod nas nije sultan,vec pisar koji piše i odgovara na prituzbe
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 mar 2017, 09:08

http://sportsport.ba/bh_fudbal/okom-sta ... oda/228635

@Aco @admin

Moze li ova slika sa clanka u malo vecoj rezoluciji, ne vidi se bas najbolje statistika igraca :D

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 15 mar 2017, 09:22

Sportske novosti
Home Fudbal Ino fudbal KRPIĆ ZA “SPORTSKE”: Sa AIK-om želim osvojiti titulu, jednog dana ponovo ću biti u Slobodi
INO FUDBAL
KRPIĆ ZA “SPORTSKE”: Sa AIK-om želim osvojiti titulu, jednog dana ponovo ću biti u Slobodi
Objavljeno 14.03.2017 20:39
FOTO: AIKFOTO: AIK
Bosanskohercegovački napadač Sulejman Krpić, prije dvije sedmice iz tuzlanske Slobode prešao je u redove švedskog AIK-a. Krpić je na sebe skrenuo pažnju sjajnim igrama i golovima na zelenim terenima. U momentu kada se transfer zaključivao, Suljo “killer” bio je prvi topnik Premijer lige. Zbog njegovog transfera zadovoljni su svi. Sloboda je odlaskom Krpića popunila kasu, a ovaj napadač napravio je iskorak u karijeri i ispoštovao svoj raniji stav da će sa Tušnja otići samo u slučaju inostranih ponuda, koje bi zadovoljila sve strane…

“Drago mi je što sam napravio iskorak u karijeri. Izašao sam sada iz BIH i mislim da mogu ostaviti dubok trag i vani”, priča za “****” Sulejman Krpić, koji nam je potom sumirao i prve utiske iz švedskog fudbala.

“U Švedskoj je drugi sistem rada. Sve je preciznije i profesionalnije. Puno se vremena troši na video analize kako bi se popravili nedostaci. U devet sati ujutro dolazim na stadion i tu provodim dan”, objašnjava nam Suljo “killer”.

Krpić se sa saigračima sporazumijeva na engleskom jeziku.

“Jezik je malo teži, ali u ekipi ih ima puno koji govore engleski, baš kao i trener, pa je to olakšavajuće. U ekipi je i Deni Avdić, koji je porijeklom iz BiH, ali on slabije govori bosanski jezik”, kaže nam bivši napadač Slobode.

On se osvrnuo i na očekivanja u Švedskoj.

“Velika su očekivanja od mene. Ja ću da radim ono što najbolje znam, da se borim i postižem golove. Ekipa igra napadački fudbal, i sigurno da mi taj stil odgovara. Imam veliku podršku ovdje. Na meni je sada da radim, borim se i opravdam očekivanja. Nadam se da ću sa AIK-om osvojiti titulu”, optimističan je Krpić.

Krpić, kako kaže, nije zaboravio ni da bivše saigrače.

“Čujem se sa dosta igrača Slobode. Jahić, Ordagić, Škahić, Tandir,… svi su mi zaželjeli sretan put i sa njima sam u kontaktu. U Slobodi ima dobrih momaka i nadam se da će još neko na ljeto napraviti inostrani transfer”.

Između Slobode i Krpića ima neka tajna veza. Došao je kada se klub borio za povratak u Premijer ligu. Svojim golovima pomogao je Slobodi da se vrati među elitu, a potom je napustio klub. No, nedugo zatim, ponovo se vratio u Tuzlu. Izgradio je sjajan odnos sa navijačima. Borbenošću i golovima uvukao se u srca svih navijača i simpatizera “Crveno-crne” boje. Za Sulejmana Krpića Sloboda je poseban klub u karijeri.

“Sloboda mi je puno pomogla. Tu sam došao da napravim nešto u karijeri, a ne samo da mi bude prolazna stanica. Hvala Bogu sve je dobro ispalo i puno sam zahvalan Selveru Ahmetoviću, koji me preporučio Azmiru Husiću i doveo u Slobodu. Za mene je Sloboda najbolji klub u BiH. Najljepše dane u igračkoj karijeri proveo sam u Tuzli. Dok sam nosio dres Slobode, ostavljao sam na terenu posljednje atome snage. Nadam se da ću opet nekada zaigrati na Tušnju i nositi “Crveno-crni” dres”, zaključio je Krpić u intervju za “****”.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2017, 11:21

Pa dragi Sloboda 72
Pa idi ba u k u r a c krasni vise :urnebes: :urnebes:
Pa oplako sam :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
Al tacno tako i jest..... Faraon te tuzi, Faraon ti sudi :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 mar 2017, 11:47

Jedan vic iz kabineta nasega zgrado-nacelnika gospodina Jasmina Imamovica. Cim se narod pomami ide sapostenje. Forum je cudo!
"tribina sa sjedalicama mogla biti gotova do septembra ove godine"
Ja im slijepo vjerujem! :cool:

Jel nam dodje obecani crnac, reprezentativac? :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2017, 12:51

Probisvjet je napisao/la:Jedan vic iz kabineta nasega zgrado-nacelnika gospodina Jasmina Imamovica. Cim se narod pomami ide sapostenje. Forum je cudo!

Eke do septembra... :rol: :rol: ....A šipovi :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 15 mar 2017, 12:52

Probisvjet je napisao/la:Jedan vic iz kabineta nasega zgrado-nacelnika gospodina Jasmina Imamovica. Cim se narod pomami ide sapostenje. Forum je cudo!

Ma čita se sigurno sve i prati ne samo forum budi siguran ;) Opet još jedna ubleha i laž od faraona :lol: Narodu je ba dosta ovog švercanja i ganjanja neke zlatne sredine, hoće ljudi trofeje ,rezultate i da imaju koga gledat kad kupe kartu a ne neke polovne igrače ili djecu koja se us.ru pred 500 gledalaca kad igraju . I ovog bacanja ubleha i lažnih obećanja je pun ..... svima 100% ;) :kafa:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 mar 2017, 13:06

jbg onda se narodu ni Zeba, Saric, Ahmetovic, Ivetic, Karic, Dzidic itd itd nisu plaho svidjali obzirom koliko su ih gledali prosle i ove sezone
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 15 mar 2017, 13:16

Narod zeli zdravu sredinu i ljude u upravi koji se nece bavit mutnim poslovima. Nema to veze sa igracima, dovedi mi Ronalda a da mi je Sabovic predsjednik npr opet ti necu doci. Zbog dugogodisnje agonije imam osjecaj da su i oni najglasniji digli ruke od ovog kluba jer shvataju da su neki korijeni jednostavno preduboki. Publika ako se ikad vrati na tribine, to ce biti zbog zdrave sredine a ne igraca i titula.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 mar 2017, 13:26

staragarda je napisao/la:

Eke do septembra... :rol: :rol: ....A šipovi :urnebes:
Pa u praksi ona moze biti gotova do septembra, Grbavica je najbolji primjer. Treba ljudima zahvaliti sto su napravili tribinu za tri mjeseca paralelno uz obecanja ovih nasih smradova jer su dokazali da se to moze POPIŠAT kad se hoce i moze. Al' dzaba kad je kod nas svijet slijep i GLUP, na dva zamaha bagera oni postavljaju slike uz natpis "dusmani", "negativci", "dusebriznici"... Samo u Tuzli...

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 mar 2017, 13:27

ja sam primjetio da od ja pratim Slobodu ljudima uvijek nesto fali, uvijek nesto smeta i uvijek trazimo izgovor da ne idemo na utakmicu. Svako od nas je imao milion razgovora sa nasim sugradjanima gdje svaki njegov odgovor pocinje "necu ja da idem na utakmicu, fali ovo-ono, ne valja ono", ali obavezno svaka prica o Slobodi pocinje sa "necu ja da idem na utakmicu"..ja sam davno odustao od toga da ikog ubjedjujem da dodje na utakmicu jer smo generalno takvi, nedo bog nikom, ne samo u sportu nego u svemu.

postavlja se pitanje svih pitanja, da li je nama ikad moguce ugoditi

eh sad ima i toga sto ti kazes, od kako ja pratim Slobodu nikad nismo ni bili normalan klub, ni jedan dan.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 mar 2017, 14:11

ultrasstyle_tz je napisao/la:ja sam primjetio da od ja pratim Slobodu ljudima uvijek nesto fali, uvijek nesto smeta i uvijek trazimo izgovor da ne idemo na utakmicu. Svako od nas je imao milion razgovora sa nasim sugradjanima gdje svaki njegov odgovor pocinje "necu ja da idem na utakmicu, fali ovo-ono, ne valja ono", ali obavezno svaka prica o Slobodi pocinje sa "necu ja da idem na utakmicu"..ja sam davno odustao od toga da ikog ubjedjujem da dodje na utakmicu jer smo generalno takvi, nedo bog nikom, ne samo u sportu nego u svemu.

postavlja se pitanje svih pitanja, da li je nama ikad moguce ugoditi

eh sad ima i toga sto ti kazes, od kako ja pratim Slobodu nikad nismo ni bili normalan klub, ni jedan dan.
Mozda se ti ne sjecas. Ja se sjecam Tusnja sa 15.000 gledalaca i Mejdana krcatog. Nije problem tuzlaka koliko je ubleha koji na racun tuzlaka zive i primaju platu, i to golemu. Stadion je znao biti popunjen do posljenjeg mjesta kada smo se borili za nesto.
Problem je sto levate gradjane Tuzle i razvlace nam pamet.

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 15 mar 2017, 15:02

DoeTz je napisao/la:Narod zeli zdravu sredinu i ljude u upravi koji se nece bavit mutnim poslovima. Nema to veze sa igracima, dovedi mi Ronalda a da mi je Sabovic predsjednik npr opet ti necu doci. Zbog dugogodisnje agonije imam osjecaj da su i oni najglasniji digli ruke od ovog kluba jer shvataju da su neki korijeni jednostavno preduboki. Publika ako se ikad vrati na tribine, to ce biti zbog zdrave sredine a ne igraca i titula.
Sve je to povezano, ne možeš očekivat da uzmeš trofej ili da imaš kvalitetnu ekipu s upravom koja gleda samo kako da se ogrebe, utaji porez, opere neki novac stečen na sumnjiv način itd. itd. Sve mora bit posloženo da bi se mogli nadat bilo čemu, a ovo životarenje i borba za neko 5 il 6 mjesto toga je većini ljudi puna kapa, halo pa postojimo skoro 100 godina nemamo ni jednog trofeja to je sramota jarane ... da ne s.... dalje znamo svi kako je i šta je... :kafa:

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 15 mar 2017, 15:17

Nije za nas u Tuzli sport. ..previse se hijena nakupilo previse kriminala u zadnjih 20 godina da bi ispravljali krivu Drinu....To mozemo samo privatizacijom pa taj neki kabadahija da iskiha do 5 miliona (odma u startu i pokrije dugove)....
Sve drugo je produzavanje agonije....Nikada nam nece dati isplivati da se ne otkrije ko kome koliko i kada...
Nemam snage ni da se nerviram .....
Opet sveznalice pisu da Ordagic nije povrijedjen i da ode u Svedsku kod Krpica.....
Vidjecemo hajde posle vikenda.
FK Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.