Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

gaston
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la gaston » 15 mar 2017, 00:54

bugojanac1234 je napisao/la:
gonzales je napisao/la:Eto moderatora :problem:

da nije onaj isti moderator koji je poceo takmicenje nba tako sto ce darovati svoj bonus prvom ispod liste a zavrsio tako sto su ostali igrat samo moderatori i njima bliski :D

svaka vast bodiju i gastonu. sto je najjace kad ih vidim na nba temi i njihove prostakluke zanima me dal njih iko kontrolise.

elem ocekujem sad jos jedan ban pa da zavrsim s ovim retardiraniim forumom sa kojeg su svi normalni vec odleprsali
Ok. :thumbup:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 mar 2017, 00:59

Bugojanac1234 je od ovog trenutka Banovićanin1234.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 15 mar 2017, 01:03

Monolog je napisao/la:Bugojanac1234 je od ovog trenutka Banovićanin1234.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Pa sav šljam šaljete u ove naše fine Banoviće. Syebat ćete nam čaršiju. :mrgreen:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 15 mar 2017, 01:03

Effenberg je napisao/la: NBA nisam dugo igrao i spasio sam zivce. Nemoj da ti ista na silu tu dajem syebace te i onda ce biti ja vako ja nako! :mrgreen:
Sad mi je mozak na pasi i cekam aBd da Kyrgios zavrsi s hajrom ako ikako moze u 2 seta da mogu dalje da igram.

U jbm ti zaboravi da je Muguruza moja pocela. Kladio bi se nesto tu 100% evo je na brejku. Eto kladi se na nju na live, bice rizicno ali uzima danas Svitolinu, ne moze ni ova vala 16 meceva zaredom dobiti.
Ma, jarane, i NBA sve pocelo, tek sad vidim jbt. Nista, spada kvota na Muguruzu prebrzo, ne isplati se vise. Igracu da ce Roger ici u tajbrejk ako kvota bude zanimljiva.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 mar 2017, 01:06

Neko me trazio ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 15 mar 2017, 01:12

samirr je napisao/la:
Neko me trazio ?
Spavaj :zzz:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 15 mar 2017, 01:12

Monolog je napisao/la:Bugojanac1234 je od ovog trenutka Banovićanin1234.
Ljudino de mi reci jel Banovicanin i onaj koji mene prosle sedmice hladno nazva psihopatom ili je to dozvoljeno ovako govoriti na forumu. Samo da znam.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 15 mar 2017, 01:22

Odose nam skoro svi tipsteri za Banovice...bas sam se nadao da ce ovdje biti manje jezikanja i svadje i istresanja licnih hirova a vise da se fokusiramo na ono zbog cega smo ovdje..da dajemo kvalitetne tipove i pokusamo da zaradimo koji dinar...ovo me podsjeca me na Tarantinov film Reservoir Dogs..."We're supposed to be fuckin professionals :urnebes: "

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 mar 2017, 01:49

bvb je napisao/la:
Effenberg je napisao/la: NBA nisam dugo igrao i spasio sam zivce. Nemoj da ti ista na silu tu dajem syebace te i onda ce biti ja vako ja nako! :mrgreen:
Sad mi je mozak na pasi i cekam aBd da Kyrgios zavrsi s hajrom ako ikako moze u 2 seta da mogu dalje da igram.

U jbm ti zaboravi da je Muguruza moja pocela. Kladio bi se nesto tu 100% evo je na brejku. Eto kladi se na nju na live, bice rizicno ali uzima danas Svitolinu, ne moze ni ova vala 16 meceva zaredom dobiti.
Ma, jarane, i NBA sve pocelo, tek sad vidim jbt. Nista, spada kvota na Muguruzu prebrzo, ne isplati se vise. Igracu da ce Roger ici u tajbrejk ako kvota bude zanimljiva.
Ode u TB i on i Muguruza. Boga pitaj koje kvote ja nisam over 9.5 smio uzet konto navlaka a tek na ove zenske koliko je bilo Boga pitaj. Bolje igra Muguruza, ali zivci joj na momente ofale inace lakse bi islo. Haj ufatio sam bar po 2.20 za 1.set. Kao sto reko prije dobra je Svitolina ali ne toliko da ima 1.5 kvotu ovdje. Ne igra protiv Dee Herdzelas jbt.

Dimitrova ti zaboravi reci 2:0 da igras al to valjda nije tesko i sam skontat. Kakav Dzek Carapa :D

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 15 mar 2017, 02:04

Effenberg je napisao/la:Ode u TB i on i Muguruza. Boga pitaj koje kvote ja nisam over 9.5 smio uzet konto navlaka a tek na ove zenske koliko je bilo Boga pitaj. Bolje igra Muguruza, ali zivci joj na momente ofale inace lakse bi islo. Haj ufatio sam bar po 2.20 za 1.set. Kao sto reko prije dobra je Svitolina ali ne toliko da ima 1.5 kvotu ovdje. Ne igra protiv Dee Herdzelas jbt.

Dimitrova ti zaboravi reci 2:0 da igras al to valjda nije tesko i sam skontat. Kakav Dzek Carapa :D
slika
Jbg, nisam smio vise, malo sam se prep'o kvote. Ali dosta opet. A O9.5 je zicer jer je Johnson prvi servirao, kad sam ja ovo uplacivao bilo je 1.60 sto je jako dobro, ja sam kontao ili ovo ili O9.5 na veci ulog (30E naprimjer), jbg tesko je ovom uzet dva brejka.

Ma, te zene ne moze bog pogodit. :urnebes:

Dimitrov, naravno, samo sto ja nista nisam stigao. Nesto odigrao Clevelanda na live i haman cu pasti.

Edit:

Joj gledaj buraz makazica: :urnebes: :urnebes: (O222.5 i U224.5). Koja sreca jbt, nisam uhvatio under kad je bilo 230.5, oklijevao i za minutu spade na 224.5 i sta cu na kraju stavim jer sam mislio da ce ostati ispod.
slika

A i Federer mi valjao danas pravo. Nekih 70E plus na ova dva meca, oko pola minusa od zadnja dva dana na tenisu. :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 mar 2017, 02:39

Super al imao si ogromnu srecu. Jbt ja sam znao makazice ne ufatit a imat po 18-20 poena raspona! :D

Haman ti gdja Coates sapnula na uvce! :urnebes:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 15 mar 2017, 02:53

Joj Dimitrov-Sock izjednacene kvote nakon drugog seta. Jest da je 1-1 i da imaju isto osvojenih poena, ali realno je Dimitrov bolji. Samo sto su kod mene kvote toliko niske da se ne isplati nista.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 mar 2017, 04:28

bvb je napisao/la:Joj Dimitrov-Sock izjednacene kvote nakon drugog seta. Jest da je 1-1 i da imaju isto osvojenih poena, ali realno je Dimitrov bolji. Samo sto su kod mene kvote toliko niske da se ne isplati nista.
Izgubi Bugar na kraju bilo je neko zesce chokiranje sudeci po scoreboxu. Nisam gledao ali imao je vezanih mec lopti na returnu i svasta nesto.

Hebeno se uvijek kladit protiv domacih jer svasta je u igri. Zato sam i isao na Venus danas npr. Ali nisam vjerovo da ce ga ovo drvo i botina dobit. Tako da je i bolje sto nisi trpo.

Meni Nole i Angie za neki tiketic da ima da se i sutra igra. Nole malo jede vnago u 2.setu zasad vidicemo trebao bi, igra dobro. Ovu Vesninu bi mi bilo bolje da sam igro over nego na Angie ionako ova vise i ne zna dobit ko favorit da je Bog pogleda, sve neki guzovi.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 mar 2017, 12:44

Čuj 1,50 kvota Monaco-City oba daju i 3+ :lol:

Mislim to bi trebalo doći, al' da li je realno koliko je kvota mala, pa nekad čovječe kvota na ovaj tip nije bila ispod 1,90 da igra bilo ko...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Struya
Kontakt:

Post Postao/la Struya » 15 mar 2017, 12:53

Auuu, kako vam je kladza pojela mozak. Bolje ne citati nista, nista ni ne propustis izgleda :D. Jeste namjestace jos malo u finale lige sampiona ipak je to seosko takmicenje i nikom nije stalo da ga osvoji.

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 15 mar 2017, 13:16

Samo mi nikad neće biti jasno zašto se klade ovi koji se tripuju da je sve namjesteno.. Kad pogode par onda nije namjesteno, jesam li dobro razumio?
100% sportski i krajnje opušten potpis.

Struya
Kontakt:

Post Postao/la Struya » 15 mar 2017, 13:32

Tako nekako xD. Ti igraci su uzeli puno love njima to nije prob, ljudi hoce nesto da osvoje u zivotu da naprave karijeru a i znamo koliko para donosi prolaz u ligi sampiona i osvajanje

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 mar 2017, 13:37

stulic89 je napisao/la:
TheTruth34 je napisao/la:Zeljo kec ko neboder

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
je li mogu sarajevo i mladost u 1x otici? nesto mi je to za oko zapelo, ne treba im, a isplatilo bi se odigrati to.

siroki brijeg-zrinjski mora biti neki dogovor, samo je pitanje kakav je... :D :D :D
Mislim da Široki prolazi, to sam očekivao i prije prve utakmice, pogotovo sad to mislim.

Šta igrati? Mislim da bi trebalo doći oba tima daju gol, Zrinjski će vjerovatno krenuti jako na početku po taj gol koji će pretpostavljam sigurno postići, onda kasnije će se otvoriti još više, tamam da ga Široki uvali iz kontre i to je to :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 15 mar 2017, 14:01

Ma Siroki prolazi to se zna sigurno,nego ja msm da bi mogla biti kakva muljaza,ko voli neka proba prijelaz kakav 2/1 ili obrnuto :)
Igraj Široki ti si najbolji!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 mar 2017, 14:07

Mladost 3+
Zeljo 1
Sarajevo 0 do 3
Siroki 2+

kvota 4
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.