Effenberg je napisao/la:Ode u TB i on i Muguruza. Boga pitaj koje kvote ja nisam over 9.5 smio uzet konto navlaka a tek na ove zenske koliko je bilo Boga pitaj. Bolje igra Muguruza, ali zivci joj na momente ofale inace lakse bi islo. Haj ufatio sam bar po 2.20 za 1.set. Kao sto reko prije dobra je Svitolina ali ne toliko da ima 1.5 kvotu ovdje. Ne igra protiv Dee Herdzelas jbt.
Dimitrova ti zaboravi reci 2:0 da igras al to valjda nije tesko i sam skontat. Kakav Dzek Carapa

Jbg, nisam smio vise, malo sam se prep'o kvote. Ali dosta opet. A O9.5 je zicer jer je Johnson prvi servirao, kad sam ja ovo uplacivao bilo je 1.60 sto je jako dobro, ja sam kontao ili ovo ili O9.5 na veci ulog (30E naprimjer), jbg tesko je ovom uzet dva brejka.
Ma, te zene ne moze bog pogodit.
Dimitrov, naravno, samo sto ja nista nisam stigao. Nesto odigrao Clevelanda na live i haman cu pasti.
Edit:
Joj gledaj buraz makazica:

(O222.5 i U224.5). Koja sreca jbt, nisam uhvatio under kad je bilo 230.5, oklijevao i za minutu spade na 224.5 i sta cu na kraju stavim jer sam mislio da ce ostati ispod.