Lako za Venus, može li Zverev šta uradit?Willy je napisao/la:Hajde Venus živni malo.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Lako za Venus, može li Zverev šta uradit?Willy je napisao/la:Hajde Venus živni malo.
Prvo i prvo,shvatio si to osobno,a nisi trebao. Drugo,ja ne psujem,niti se ponasam seljacki. Trece,davno si presao granicu dobrog ukusa sa ovom pricom o namjestanju svakog sportskog dogadjaja koji se na kugli zemaljskoj odvija u tom trenutku. Cetvrto,novci su relevantna stvar,nekome tih 7 km predstavlja mnogo,budi zadovoljan sto tebi ne predstavlja. Peto,poceo si se rugati sportu,kao jednoj lijepoj stvari,sa tom pricom da je sve namjesteno. Ja cu prvi reci naravno da postoje namjesteni i dogovoreni mecevi,ali ti si to sveo bukvalno na nivo da su sportaši ustvari glumci koji izlaze na teren samo da glume da igraju,a ustvari radi sto im kladionice ili tko li vec drugi govori. To je smijesno tvrditi. Ako zaista tako mislis,zapitaj se malo..Effenberg je napisao/la:Sahrani je matorka u drugom setu. Ja sam juce isao na Safarovu cisto radi talenta i sto je dobra igracica, ali zaboravio jednu stvar a to je da su se ovdje nayebali u IW majki i njoj i Sereni jer izbjegavaju ovaj turnir i ova sad iz inata i sto joj je zadnja sezona, i zato me i ne cudi da joj je juce pustala Lucie. A ova kineskinja joj ne mora ni pustiti, bolja je i uzima ovo u 3em matorka. Sreca pa mi predade Bascinsky dao joj +5.5 gemova ali satrala bi je Pliskova, ja za neki fini osrednji dobitak cekam jos Kyrgiosa budaletinu!Willy je napisao/la:Hajde Venus živni malo.Mislim da je bolji od Zvereva.
Jest jest, vjerujem ti. Pogotovo kad dodjete ovdje psovati ko kocijasi zeljeti nekakve gadosti da se dese sportistima koji vas obore itd.4040deuce je napisao/la:Effenberg nemoj ovo shvatiti osobno,ali ova tema bez tebe je puno ljepse mjesto. Nevjerojatno pretjerujes.
Ja se bar ponasam ko gospodin i ne psujem i imam svoje misljenje dzentlmenski i demokratski. Nisam saban ko ovi sto hraljaju. A vala i ne pisem puno u zadnje vrijeme, vidim tema je mrtva, znate da je ozivite i ucinite interesantnom!![]()
![]()
Molim samo Boga da se vrati Ibro tata, to su ozbiljni kladionicari, a ne ovo kokosarenje, dodje covjek pao za 7 km i place ko godina.
Evo ti primjera jednog seljaka,kojem psovke cine glavninu vokabulara Effenbergbugojanac1234 je napisao/la:ma pusti efe tog retarda skutorskog. salje meni redovno ljubavne poruke u pwt. treba gledat ko ti govori a ne sta ti govori
Hajde vala dosta i tvog laprdanja. Ovaj covjek bar da dosta prijedloga. Tebe ovdje rijetko i da vidim a i od tih 300 tinjak komentara ostavio si bar 200 na kritikovanje mene!4040deuce je napisao/la:Evo ti primjera jednog seljaka,kojem psovke cine glavninu vokabulara Effenbergbugojanac1234 je napisao/la:ma pusti efe tog retarda skutorskog. salje meni redovno ljubavne poruke u pwt. treba gledat ko ti govori a ne sta ti govoriManjak inteligencije obavezno nadoknadjuje velikom kolicinom seljakluka.
Rijetko me vidis tu bas radi ovakvih likova.. Ne kritikujem ja tebe,samo ti govorim svoje misljenje o tome sto pises. Adio.Effenberg je napisao/la:Hajde vala dosta i tvog laprdanja. Ovaj covjek bar da dosta prijedloga. Tebe ovdje rijetko i da vidim a i od tih 300 tinjak komentara ostavio si bar 200 na kritikovanje mene!4040deuce je napisao/la:Evo ti primjera jednog seljaka,kojem psovke cine glavninu vokabulara Effenbergbugojanac1234 je napisao/la:ma pusti efe tog retarda skutorskog. salje meni redovno ljubavne poruke u pwt. treba gledat ko ti govori a ne sta ti govoriManjak inteligencije obavezno nadoknadjuje velikom kolicinom seljakluka.
![]()
![]()
![]()
Zayebimo sad ove bumerang pricice tamo amo, mozemo se raspravljati 100 godina nista se promjenit nece.
gonzales je napisao/la:Eto moderatora
Ma lave moj i ne shvatam to kao neku kritiku no frx!4040deuce je napisao/la: Rijetko me vidis tu bas radi ovakvih likova.. Ne kritikujem ja tebe,samo ti govorim svoje misljenje o tome sto pises. Adio.
Vjeruj mi da uopste ne pratim to takmicenenje i desavanja tamo. Bezveze je i odmah ns startu sam odustao.bugojanac1234 je napisao/la:gonzales je napisao/la:Eto moderatora
da nije onaj isti moderator koji je poceo takmicenje nba tako sto ce darovati svoj bonus prvom ispod liste a zavrsio tako sto su ostali igrat samo moderatori i njima bliski
svaka vast bodiju i gastonu. sto je najjace kad ih vidim na nba temi i njihove prostakluke zanima me dal njih iko kontrolise.
elem ocekujem sad jos jedan ban pa da zavrsim s ovim retardiraniim forumom sa kojeg su svi normalni vec odleprsali
@Effe kralju, izdominir'o si s ova tri posta na prethodnoj stranici, znaci ko god danas da je nesto pao namjesteno je.Effenberg je napisao/la:@stulic da 2015e na jesen u Milanu igrali u Veroni 2016 na proljece i onda Verona ispada nakon toga.
je li mogu sarajevo i mladost u 1x otici? nesto mi je to za oko zapelo, ne treba im, a isplatilo bi se odigrati to.TheTruth34 je napisao/la:Zeljo kec ko neboder
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Nisam te dugo vidio. Ti si na ovoj temi ko puni Mjesec. Pojavis se u sumrak odes u zoru!bvb je napisao/la:@Effe kralju, izdominir'o si s ova tri posta na prethodnoj stranici, znaci ko god danas da je nesto pao namjesteno je.Effenberg je napisao/la:@stulic da 2015e na jesen u Milanu igrali u Veroni 2016 na proljece i onda Verona ispada nakon toga.![]()
Salim se, samo pisi buraz, ko zna filtrirati postove sigurno mu ne smeta, samo nek je manje kukanja za sitnice, psovanja, i sl. Tema se skoro ugasila, slabo sta zanimljivo se ima za procitati (ja prvi nemam nista zanimljivo), tvoji postovi su medju rijetkim koji nesto vrijede.
Malo je falilo da stavim 100E na Juve U2.5 (ili U3.5) i tvoj danasnji prijedlog - prolaz Seville, mada je na Sevillu dosta mala kvota bila. Sreca, nisam, lijepo je i kad se preskoci ovako. Daj nam nesto NBA za veceras da vidimo kakav si, cini mi se da je u zadnje vrijeme sve teze i teze pogoditi, a sve je vise i vise cudnih utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.