U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kobe24
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la kobe24 » 14 mar 2017, 18:13

Primorac je napisao/la:nedim hadzic ponovo nije pozvan dva najbolja strijelca u svojim uzrastima nisu pozvana pa ja neznam dokle ovo ide
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ne mogu da vjerujem! Pa momak je i gol dao u ovom dvomecu sa Srbijom (i to lijep gol, koji jasno pokazuje da je mali pravi golgeter i da ima smisla). Vidio sam da je Resic dobio poziv, pa sam mislio da je i Nedim siguran. Nevjerovatno...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 14 mar 2017, 18:14

Poziv su dobili resic i smajlagic

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 14 mar 2017, 22:01

ovako kad se pogleda statistika, hasanovic se ne odvaja od marusica. jest on prvi strijelac, ali ima 1 gol prednost nad marusicem, a ima i utakmicu vise. hadzic zadnje godine je trpao kako zeli i bio je ubjedljivo najbolji. znam, nisam ga gledao pa ne mogu bas suditi o njemu, ali ovako kad se samo ucinak pogleda, nije nista posebno u odnosu na ostale. vidjet cemo kakav je ovaj mehanovic, 1.90m, tako da je interesantan za visoke lopte.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 14 mar 2017, 22:33

Samo sto hasanovic nije pravi napadac, nego igra sve... i krilo i napadaca, i prednjeg veznog i poluspica posebno kad igra sa starijim godistima... jer je u stanju sam sebi kreirati, kao i drugima..
Momak je bio, u odsustvu sadikua, kapiten pionirske reprezentacije prosle godine (kapiten ove iste selekcije, i ovim istim igracima)... i odjednom nema mjesta u kadetima... ma hajte molim vas...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2017, 11:15

Selektor Toni Karačić je odabrao 18 igrača koje će povesti u Francusku: Igor Marković (Partizan, Srbija), Marko Čubrilo (Partizan, Srbija), Mato Stanić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Besim Šerbečić (Radnik), Emir Bijelić (Metz, Francuska), Amar Suljić (Ingolstadt, Njemačka), Denis Žerić (Željezničar), Benjamin Hadžić (Bayern, Njemačka), Zinedin Mustedanagić (Dukla Prag, Češka Republika), Ermedin Demirović (RB Leipzig, Njemačka), Martin Zlomislić (Široki Brijeg), Ivan Miličević (Široki Brijeg), Toni Nikić (Široki Brijeg), Marijan Ćavar (Zrinjski), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Ševkija Resić (Sarajevo), Mirza Mustafić (Borussia Monchengladbach, Njemačka), Sandi Hušić (Wuppertaler SV, Njemačka).

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/karacic- ... ije/228671

--> Odlican i jedino logicni!! spisak. Jedino nevalja sto nema NEDIMA HADZICA! On je morao naci svoje mjesto na spisku!!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 15 mar 2017, 11:24

Kompromis je napisao/la:Samo sto hasanovic nije pravi napadac, nego igra sve... i krilo i napadaca, i prednjeg veznog i poluspica posebno kad igra sa starijim godistima... jer je u stanju sam sebi kreirati, kao i drugima..
Momak je bio, u odsustvu sadikua, kapiten pionirske reprezentacije prosle godine (kapiten ove iste selekcije, i ovim istim igracima)... i odjednom nema mjesta u kadetima... ma hajte molim vas...
ok, hvala, po ovome onda zasluzuje poziv

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 15 mar 2017, 11:35

edinjo-bih je napisao/la:Selektor Toni Karačić je odabrao 18 igrača koje će povesti u Francusku: Igor Marković (Partizan, Srbija), Marko Čubrilo (Partizan, Srbija), Mato Stanić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Besim Šerbečić (Radnik), Emir Bijelić (Metz, Francuska), Amar Suljić (Ingolstadt, Njemačka), Denis Žerić (Željezničar), Benjamin Hadžić (Bayern, Njemačka), Zinedin Mustedanagić (Dukla Prag, Češka Republika), Ermedin Demirović (RB Leipzig, Njemačka), Martin Zlomislić (Široki Brijeg), Ivan Miličević (Široki Brijeg), Toni Nikić (Široki Brijeg), Marijan Ćavar (Zrinjski), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Ševkija Resić (Sarajevo), Mirza Mustafić (Borussia Monchengladbach, Njemačka), Sandi Hušić (Wuppertaler SV, Njemačka).

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/karacic- ... ije/228671

--> Odlican i jedino logicni!! spisak. Jedino nevalja sto nema NEDIMA HADZICA! On je morao naci svoje mjesto na spisku!!
Pored Hadžića fali jos 4,5 igraca
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 15 mar 2017, 11:46

Fali i golman iz Leipziga/Salzburga Jovic, fali onaj mali Gavric sto igra, ili je igrao, u bayernovoj akademiji... bio je redovan igrac i u omladinskoj LP...
Fali Nedim Hadzic prvi strijelac juniorske lige BiH... i sto je ubjedljivo najsmjesnije, Zeljo ima mnogo jace juniore od ostalih (6 bodova vise od drugog, i devastacija u medjusobnim duelima), i samo je jedan pozvan... ok Zera je najbolji igrac juniorske lige, i ovdje je uz Zinedina najbolji igrac... ali ako siroki ima 3 igraca, onda Zeljo treba da ih ima 12... a znamo sto ih je kari.na karacic pozvala... jer im je on koordinator...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2017, 11:51

I meni fali Jovic, ali mislim da je on izgubio mjesto 1. golmana u pomladku Leipziga, a Gavric je koliko znam odavno odpusten iz Bayernovog pomladka, fakticki fali samo N. Hadzic (i pod tudjim zastavama Burnic i A. Jakupovic)! Ova promjena Kovac out Zlomislic in (na golmanskoj poziciji) je nadam se poboljsanje situacije, jer ni ovaj partozanovac me neodusevljava... .

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 mar 2017, 12:15

I ja mislim da je ovo otprilike ono najbolje što imamo. Na poziciji napadača su ovaj Hadžić iz Bayerna, Demirović iz Leipziga i Suljić iz Ingolstadta.

Hadžić i Suljić imaju po 9 golova u juniorskoj Bundesligi ove sezone (regija Jug), dok Demirović ima 12 ili 13 golova samo što Leipzig nastupa u regiji Sjever...

Činjenica je da smo dobro pokriveni na poziciji napadača, al' eto opet se moralo naći mjesta za Nedima Hadžića, dečko je očigledno veliki talenat i sigurno je zaslužio da mu se nađe mjesto na spisku. Pogotovo što ovaj Benjamin Hadžić iz Bayerna može igrati na krilnoj poziciji (možda i Suljić) tako da mogao se i Nedim komotno ugurati na spisak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 15 mar 2017, 14:20

Ja bih uvijek više volio da se da prilika nekom iz naše lige nego momku iz četvrtoligaša Wuppertalera...

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 mar 2017, 14:26

'
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 06 sep 2020, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 15 mar 2017, 16:12

Kako vidim, nema ni Smajlagica, a sinoc rekose da je i on dobio poziv. Nejse, sve ovo je manje-vise ok, samo sto je Nedim morao dobiti poziv. I Suljic i B. Hadzic mogu igrati krilne pozicije i poziciju poluspica, a Nedim je klasicni napadac i golgeter. Ne mora pocinjati utakmice, ali bi sigurno bar s klupe mogao pomoci ovoj ekipi. Opet je Toni malo naginjao 'svojima', pa je pozvao tri igraca iz ŠB, a recimo iz Sarajeva i Želje po jednog, iz Slobode niti jednog... Ne kazem da je bio pristrasan, jer zapravo i ne poznajem dovoljno kvalitet te djece, ali bi sve bilo ok da se Nedim nasao na spisku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 15 mar 2017, 17:23

B.Hadzic,Suljic i Demirovic zajedno dali 30 golova a N.Hadzic sam dao 26 golova NO COMENT

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 mar 2017, 17:26

Primorac je napisao/la:B.Hadzic,Suljic i Demirovic zajedno dali 30 golova a N.Hadzic sam dao 26 golova NO COMENT
Razlika je igrati u juniorskoj Bundesligi i juniorskoj BiH Premijer ligi :D

Al' dobro svejedno se slažem da je N.Hadžić morao dobiti poziv.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 15 mar 2017, 17:35

Ovako se gube buduci zmajevi ali ns izgleda boli k.... za njih

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 15 mar 2017, 18:13

Primorac je napisao/la:B.Hadzic,Suljic i Demirovic zajedno dali 30 golova a N.Hadzic sam dao 26 golova NO COMENT
Sad pretjerujes. To nije nikakav relevantan pokazatelj, jer 50% ekipa prve juniorske lige nema dva postena igraca. Pogledao sam sazetke puno utakmica juniorske lige i mnoogo je tu amaterizma i momaka koji se nisu tri puta u zivotu sastali sa loptom. Uglavnom je to opsada gola od strane Sarajeva/Zelje i ovih jacih ekipa, pa se nerijetko desi da ti klubovi razbiju recimo Krupu sa 10ak golova razlike i da jedan igrac zabije 5 golova (kao sto je Nedim zabijao). To ne mijenja cinjenicu da je Hadzic trebao dobiti poziv, ali porediti nasu ligu sa super jakom ligom Njemacke je presmijesno.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 15 mar 2017, 18:22

Nisam poredio lige to je smijesno i pomisliti samo sam iznio podatke a to da su te lige puno jace od nase ne vjerujam puno puta su zeljo i sarajevo igrali vani i nisu ni malo zaostajali za evropskim ekipama

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 15 mar 2017, 18:53

Primorac je napisao/la:Nisam poredio lige to je smijesno i pomisliti samo sam iznio podatke a to da su te lige puno jace od nase ne vjerujam puno puta su zeljo i sarajevo igrali vani i nisu ni malo zaostajali za evropskim ekipama
Ali protivnici Zelje i Sarajeva na kojima se i nabija statistika itekako zaostaju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 16 mar 2017, 00:14

Karačiću govedo jedno kako gura Hrvate svoje jedino ovaj Nikić moze biti među 18, a ova dva iz Širokog i Cavar iz Zrinjskog ne bi ni u Andori igrali. Evo par momaka koji su izmislili fudbal za neke na spisku.

Vladan Kovačević i Valentino Jovic oba golmana svemirski brodovi za Markovića i Zlomislica.

Nikola Gavrić ne znam je li se oporavio ako jest onda mora biti na spisku i u prvih 11 stoper Augsburga.

Stefan Kovač smijesno je kakvi su krelci na spisku, a najveći talenat Crvene Zvezde nije. Momak je bio kapiten Srbije U17 i presao kod nas i prosle godine uz Hadzica najbolji igrac nase kadetske repke. Strašan igrac koji je morao biti tu.

Nedim Hadzic najveći bh.talenat trenutno, prvi strijelac juniorske Premijer lige kada skauti jedne Benfice "svrsavaju" na njega onda se zna koliko je sati.

Jos tu ima momaka o kojima se moze diskutovati, ali ovo sto govedar radi nema smisla.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.