FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 14 mar 2017, 20:14

Primorac je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la: Meni je logicnije to, nego da šutimo i glumimo neku gospodu, a momak koji je super igrač nije u reprezentaciji. Helem nejse, koliko će nas biti u Travniku sutra? :D
pa šta tim dobijaš??? misliš da će ijedan selektor ičega na planeti promijeniti svoj spisak radi nečijeg pisma??? pa nisu idioti....sam sebi bi dao otkaz...selektori su prolazni, reputacija kluba nije....malo klikere upaliti i adios... :thumbup: a nije vam ni naumpalo da ni nama ne bi valjalo da se mali ozljedi u zadnjim momentima dogovora?
Nije ni logično da se klub ne zalaže za svoje igrače pogotovo one od kojih iscekuju određenu dobit... što je vrlo neprofesionalno da jedan od najvećih klubova u BiH tako se odnosi...
ja mislim da pisanjem saopštenja na stranici ili portalima dobijaš kontraefekat, ko kaže da se klub ne zalaže za svoje igrače??? samo ne moramo se blamirati ko gurbeti, ko im je kriv što su kokuzi... :salut: :kafa: nije to jedini način da se stvari riješe, čak štaviše je vrlo loš....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 14 mar 2017, 20:18

Postujem ja tvoje misljenje,al cini mi se da je igrao protiv listice,tako da moguca povreda,nije razlog nepozivanja u repku

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 mar 2017, 20:35

Hoce li mi neko sa ss.ba odgovoriti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 mar 2017, 20:38

givera je napisao/la:Postujem ja tvoje misljenje,al cini mi se da je igrao protiv listice,tako da moguca povreda,nije razlog nepozivanja u repku
totalno je nebitno koji je razlog, možda ga selektor mrzi, neće ga zavolit nakon članka....previše se palite...željo napisao saopštenje hajmo i mi , extra logika :thumbup: ako oni tog svog ne mogu ugurat pored osima i baždarevića onda nešto nije u dure s njim, a opet ne mora značiti može lik praviti tim kakav on hoće, možda hoće 4 različita napadača...bezze priča...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 14 mar 2017, 20:50

ovo nije prvi put da ga šikaniraju sjeti se prošli put kad je igrala U17 kad nije pozvan

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 mar 2017, 20:53

Ovo što se raja bune u vezi Hadžića je opravdano. Al treba pitati selektora zašto jedan momak koji je najbolji strijelac omladinske lige nije na spisku selekcije? Čista logika. Ne može biti da da nije dovoljno kvalitetan a Benfica ga želi. U čemu je problem? Ko je lud ovdje.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 mar 2017, 20:58

Pa i pticama na grani je jasno kako se selektiraju mladje repke, samo izgleda vama nije. Hadzicu ne treba repka, da bi ga trazili inostrani klubovi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 mar 2017, 21:00

ElCartel11 je napisao/la:Pa i pticama na grani je jasno kako se selektiraju mladje repke, samo izgleda vama nije. Hadzicu ne treba repka, da bi ga trazili inostrani klubovi.
prodan igrač...nema hajra njega zvat ;)
a ovi to mogu pravdat kako hoće, novi ciklus, pozvani igrači da ne bi ih neko drugi pozvao, bla,bla....ništa ne postižeš kmečanjem.....
da nam je zapelo da igra igrao bi.....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 mar 2017, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 mar 2017, 21:04

DenchiNL je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Pa i pticama na grani je jasno kako se selektiraju mladje repke, samo izgleda vama nije. Hadzicu ne treba repka, da bi ga trazili inostrani klubovi.
prodan igrač...nema hajra njega zvat ;)
Htjeo sam reci, da se u mladje repke guraju kojekakvi tatini sinovi, menadzeri guraju svoje pulene, sve u cilju nebi li jih uzeo bar neki klub iz regiona..jos dodaj tu nacionalni kljuc i eto nam rezultata zasto nas mladje repke brukaju, izuzev par generacija koje su donekle osvjetlale obraz bosanskog fudbala.

Hadzic je igrac koji radi u miru i tisini, on zna, da je Messi za ove koji su pozvani, neka sto prije ode u Benficu i u rahatluku nek razvija svoj talenat.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 14 mar 2017, 21:05

1:2 sutra!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 14 mar 2017, 21:08

Majkl je napisao/la:Hoce li mi neko sa ss.ba odgovoriti
Stream navijac. Nemas pravo ista evanderu da kazes mamlaze
4.10.2009.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 mar 2017, 21:09

ElCartel11 je napisao/la:
Htjeo sam reci, da se u mladje repke guraju kojekakvi tatini sinovi, menadzeri guraju svoje pulene, sve u cilju nebi li jih uzeo bar neki klub iz regiona..jos dodaj tu nacionalni kljuc i eto nam rezultata zasto nas mladje repke brukaju, izuzev par generacija koje su donekle osvjetlale obraz bosanskog fudbala.

Hadzic je igrac koji radi u miru i tisini, on zna, da je Messi za ove koji su pozvani, neka sto prije ode u Benficu i u rahatluku nek razvija svoj talenat.
poneseš kovertu i povedeš igrača i igrat će.....+ što ima ovih sa strane što ne mogu u komšija(regija) igrat pa daj gdje god i normalno isti princip....
još neko pogura da nosi traku...sve to lijepo izgleda u CV-u....

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 14 mar 2017, 21:12

DenchiNL je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:

poneseš kovertu i povedeš igrača i igrat će.....+ što ima ovih sa strane što ne mogu u komšija(regija) igrat pa daj gdje god i normalno isti princip....
još neko pogura da nosi traku...sve to lijepo izgleda u CV-u....
uostalom u proslosti se vidjelo kad je kako koja nasa selekcija igrala.najbolje dok su nasa djeca i donekle onih kospicara dole igrala sve ostale selekcije su propale ko kauc

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 14 mar 2017, 21:16

0:1 pa opet 0:1 samo nastavi niz :bow:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 14 mar 2017, 21:19

0:2 sutra abd

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 mar 2017, 21:20

hapuc je napisao/la:1:2 sutra!
Strasan avatar :tokralju: Ako ti nije mrsko da i meni napravis jedan novi avatar? :D

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 14 mar 2017, 21:32

Memara je napisao/la:
hapuc je napisao/la:1:2 sutra!
Strasan avatar :tokralju: Ako ti nije mrsko da i meni napravis jedan novi avatar? :D
Ma nije mi mrsko, čim budem imao vremena. Imaš li kakvu posebnu želju? :)
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 mar 2017, 21:36

Ozdravise svi u Slobodi preko noci,Subicu to jucer sezona bila upitna ev ga spreman sad :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 mar 2017, 21:42

hapuc je napisao/la:
Ma nije mi mrsko, čim budem imao vremena. Imaš li kakvu posebnu želju? :)
Novakovic :cool:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pena i 22 gosta.