FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 14 mar 2017, 19:45

katarakta je napisao/la:Pa sta se Fukare imaju oglasavat u vezi s Univerzitetom :D. Drug Begic isto politicar. U cemu je kvaka :D Bolje da poprave brojnost na tribini nego sto se gadjaju saopstenjima nevezanim za sport i Slobodu
PODRŽAVAM !!!!
Iako možda nisu pod političkim utjecajem, ovakvim istupanjima se unosi sumnja i odbijaju potencijalni članovi.
Na stranu što je to dobar čovjek, profesor, osoba koju lično dobro poznajem, ali je isto tako i osoba koja je odnedavno politički usmjeren i član jedne od najvećih oppozicionih stranaka u državi. S tim u vezi ga podržavati u ovim političkim prepucavanjima je direktno svrstavanje toj političkoj grupaciji, napominjem opet bez obzira i što je član tog UDRUŽENJA....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

mario81
Kontakt:

Post Postao/la mario81 » 14 mar 2017, 19:47

Probisvjet je napisao/la:@mario pozdravljam te. Dobro je da neko dodje iz redova UG. Protiv UG nikada nisam imao nista, oni su dali i vise nego sto je bilo moguce iako mislim da je i UG palo pod uticaj Jasmina Imamovica.
Fukare postoje jos samo kao desno krilo SDP-a i nista vise.
FK Slobodu ne kritikujemo, vec NJUO i Vladu ublehasa koji nas svakom svojom izavom pravi maloumnicima, nas koji volimo Slobodu.
Dok je ovaj NJUO ja necu doprinositi ni na kakav nacin. Vratili su u klub ljude koji su pokrali Slobodu i gotov je sahranili.
Sloboda je vracena na najnize grane, slicno kao i prije ispadanja.
Pozdrav
Najlakse je dignuti ruke od svega ja mislim da se trebamo ponovo svi okupiti i dati nove ideje i prijedloge sta i kako dalje ako treba kritikovati traziti od NJUO da nam kakzu sta i kako dalje sta je do sada urađeno, zato i kazem da svi koji mogu i hoce su dobro dosli u UG da probamo zajedno napraviti jos vise

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 mar 2017, 19:48

Probisvjet je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
benTzley je napisao/la:@emirzlaTu ti neki dan napisa post kako se neistomisljenici etiketiraju, prozivaju i vrijedjaju pa onda to isto napravis. Valjda trebamo uvazavati misljenja i razmisljanja i raspravljati argumentima a ne pisati da je neko klovn samo zato sto razmislja drugacije od tebe?

Hocemol se pustit Azmira vise brate mili, odakle god se krene nekako se zakaci na njega i sve ispocetka pocinje, samo se u krug vrtimo.

Sto se tice fukara ja sam napisao da ne podrzavam da se oglasavaju po politickim pitanjima, oni su sporstko udruzenje a ne politicko kako ja znam, ovo za Begica je politicka igra na univerzitetu.
Donekle si shvatio,ja pisem ovde za ove koji su imali alat u svojim rukama a nista nisu POKUSALI promjenit,ovde orgijaju po normalnim forumasima
koji imaju svoje misljenje a ne podrzavaju ovu upravu.Ali eto ljudi daju njima sansu da vide hocel sta napravit,zar je to pogresno???Odma se ti forumasi nazivaju Fazle,jasminovci,cvaja za pisanje itd.
Sve sto nema veze sa Azmirom i njihovim razmisljanjem,ovde si "nepozeljan" jer ovo je "oaza" slobodasa :oops: a drugacije razmisljanje te stavlja u redove jasminovaca a ne slobodasa!!!!
Sta vam je ljudi, kakav alat i qurac? Jedini alat ima Jasmin Imamovic. Pa jel on doveo NJUO i prije skupstine, a skupstina ionako nema legitimitet jer je istekao mandat. Jasmin Imamovic kroji kapu! Jasmin Imamovic pravi i stadion! Kakvi qurci, skupstine, poslanici, parlamentarci...
Ja bi izaso iz skupstine,nebi bio clan takve skupstine.Budi dosljedan svojih godina i nemoj ljude prozivat da su ovo ili ono ako nemisle kao ti...

Eto covjek iz UG-a se registrovo,poziva vas da dodjete,ucestvujete i da pitate sta vas interesuje...da se uvjerite da je ljudima stalo dokluba,da ne rade po nalogu faraona kako ste ovde pisali...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 14 mar 2017, 20:19

mario81 je napisao/la:poz svim forumasima,vecinu znam i vecina vas zna mene,svi koji misle da mogu pomoci Slobodi na bilo koji nacin su dobro dosli u UG.Vrata UG-a su svima otvorena i uvijek ste dobro dosli da razmjenimo misljenja i da iznesete svoja da pricamo i pomognemo Slobodi.Oni koji blate rad UG-a a nisu dosli i iznjeli svoje misljenje i predlozili nesto mislim da vam to nije u redu dođite predlozite ukljucite se u rad UG-a iznesite svoje misljenje i probajmo svi skupa pomoci a ne preko foruma pisata a ne pomjerati se sa mrtve tacke svi koji zele da se ukljuce aktivno u rad UG PRIJATELJI FK SLOBODA su dobro dosli u subotu ce biti okupljanje prije utakmice dođite i kazite sta mislite a ne preko foruma samo kritikovati i FK SLOBODU I UG FUKARE I UG PRIJATELJI FK SLOBODA lako je samo kritikovati sa strane probajte malo sta uraditi da sloboda stane na noge pridonjeti svojim radom ili na bilo koji nacin.
Jesi ti iz UG....
Eto prozivali smo sve uprave ukljucujuci i Azmira a ova radi isto....
Oglasite se i sada.
Izdajte saopstenje.....Pitajte javno Senada i UO da li placaju reklame i trazite ugovore na uvid.
Pitajte sta misle poduzeti povodom paralelnog kluba 1919 omladinskog koji je zaseban klub i de fakto po zakonu oni su nama pozajmili omladinski.
Pitajte....Vi UG pretstavljate sve nas....Nemoj mi pricati da ovih pitanja nisu svjesni ni u UG bez da im mozak soli neko sa foruma....Zasto se ne oglasavaju.
Po vama mi forumasi smo sada krivi. ..Hajde super ba...
Svjestan je UG svih gorucih pitanja i niko ne trazi da oni to rjese...Ali oglasiti se mozete. ...Trazite odgovore u ime svih nas.
Zadnja izmjena: Saltsity, dana/u 14 mar 2017, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 mar 2017, 20:19

mario81 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:@mario pozdravljam te. Dobro je da neko dodje iz redova UG. Protiv UG nikada nisam imao nista, oni su dali i vise nego sto je bilo moguce iako mislim da je i UG palo pod uticaj Jasmina Imamovica.
Fukare postoje jos samo kao desno krilo SDP-a i nista vise.
FK Slobodu ne kritikujemo, vec NJUO i Vladu ublehasa koji nas svakom svojom izavom pravi maloumnicima, nas koji volimo Slobodu.
Dok je ovaj NJUO ja necu doprinositi ni na kakav nacin. Vratili su u klub ljude koji su pokrali Slobodu i gotov je sahranili.
Sloboda je vracena na najnize grane, slicno kao i prije ispadanja.
Pozdrav
Najlakse je dignuti ruke od svega ja mislim da se trebamo ponovo svi okupiti i dati nove ideje i prijedloge sta i kako dalje ako treba kritikovati traziti od NJUO da nam kakzu sta i kako dalje sta je do sada urađeno, zato i kazem da svi koji mogu i hoce su dobro dosli u UG da probamo zajedno napraviti jos vise
O cemu raspravljati kada su slagali bas sve. Ima li sta sto nisu? Njihov jedini dobar potez je da daju ostavku jer nisu zavrijedili ni 1% povjerenja.
Isto tako za stadion koji se pravi lafo, a ne pravi. Zna se ko laze tuzlake. Nemoj da postavljam video sta je obecano.
Jel' postoji i jedan argumenat da bi im se vjerovalo? Samo jedan. Sve same lazi. Jel' misle da su slobodasi ovce?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 mar 2017, 20:24

mario81 je napisao/la:poz svim forumasima,vecinu znam i vecina vas zna mene,svi koji misle da mogu pomoci Slobodi na bilo koji nacin su dobro dosli u UG.Vrata UG-a su svima otvorena i uvijek ste dobro dosli da razmjenimo misljenja i da iznesete svoja da pricamo i pomognemo Slobodi.Oni koji blate rad UG-a a nisu dosli i iznjeli svoje misljenje i predlozili nesto mislim da vam to nije u redu dođite predlozite ukljucite se u rad UG-a iznesite svoje misljenje i probajmo svi skupa pomoci a ne preko foruma pisata a ne pomjerati se sa mrtve tacke svi koji zele da se ukljuce aktivno u rad UG PRIJATELJI FK SLOBODA su dobro dosli u subotu ce biti okupljanje prije utakmice dođite i kazite sta mislite a ne preko foruma samo kritikovati i FK SLOBODU I UG FUKARE I UG PRIJATELJI FK SLOBODA lako je samo kritikovati sa strane probajte malo sta uraditi da sloboda stane na noge pridonjeti svojim radom ili na bilo koji nacin.
Pozdrav i tebi mario i dobrodošao, znamo te svi kao velikog Slobodaša i drago nam je da si kao predstavnik UG ovdje. Baš sam krenuo da navedem neke stvari, tj. goruća pitanja, a @saltsity ti je naveo, pa eto barem za početak probajte dobiti odgovore na njih, koja mi, obični navijači i obični smrtnici, ne možemo da postavimo nikome!

P.S.
Subić spreman za Sarajevo, Ordagić van stroja
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 mar 2017, 20:24

katarakta je napisao/la:Pa sta se Fukare imaju oglasavat u vezi s Univerzitetom :D. Drug Begic isto politicar. U cemu je kvaka :D Bolje da poprave brojnost na tribini nego sto se gadjaju saopstenjima nevezanim za sport i Slobodu
Produzena ruka Faraona i Sdp-a UG "fukare" u snažnom zaletu i podršci FK "Tom-Cat".....To mora da Ce na dobro izaci
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

mario81
Kontakt:

Post Postao/la mario81 » 14 mar 2017, 20:36

Saltsity je napisao/la:
Jesi ti iz UG....
Oglasite se i sada.
Izdajte saopstenje.....Pitajte javno Senada i UO da li placaju reklame i trazite ugovore na uvid.
Pitajte sta misle poduzeti povodom paralelnog kluba 1919 omladinskog koji je zaseban klub i de fakto po zakonu oni su nama pozajmili omladinski.
Pitajte....Vi UG pretstavljate sve nas....Nemoj mi pricati da ovih pitanja nisu svjesni ni u UG bez da im mozak soli neko sa foruma....Zasto se ne oglasavaju.
Svjestan je UG svih gorucih pitanja i niko ne trazi da oni to rjese...Ali oglasiti se mozete. ...Trazite odgovore u ime svih nas.
Poz za tebe svi vi dođite u prostorije UG-a budite dio svega sto se desava u i oko kluba postavljamo mi pitanja razna svima i NJUO i Faraonu i svima mi smo jedini koji sve sto radimo radimo na volonterskoj osnovi i za dobrobit kluba zato vas molim da svi dođete i budete dio toga da zajedno probamo sve istjerati na cistac

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 mar 2017, 20:46

Šta ste konkretno postavili, i kakve ste odgovore dobili?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 14 mar 2017, 20:47

mario81 je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:
Jesi ti iz UG....
Oglasite se i sada.
Poz za tebe svi vi dođite u prostorije UG-a budite dio svega sto se desava u i oko kluba postavljamo mi pitanja razna svima i NJUO i Faraonu i svima mi smo jedini koji sve sto radimo radimo na volonterskoj osnovi i za dobrobit kluba zato vas molim da svi dođete i budete dio toga da zajedno probamo sve istjerati na cistac
Pa kako brate,kad ste pitali nisam vidio saopstenje za javnost...
Hajde nebitno.
FK Sloboda Tuzla

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 mar 2017, 22:05

. .omladinski pogon jeste zaseban (svi znamo zašto se to dogodilo) ali nisam siguran da oni baš djeluju kao neki paralelizam. Senčo se tu upliće i njegova je zadnja . . .

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 14 mar 2017, 22:09

Sakib Malkocevic je koordinator omladinskog pogona. Da vam ne govorim sa kakvim loptama djeca treniraju pa onda placanja opreme skupo skupo pa do clanarina. Jedini klub u kojem omladinskom pogonu djeca placaju clanarinu tacnije takmicari pioniri, kadeti, juniori. Takmicari celika zelje sarajeva zrinjskog sirokog imaju stipendijske ugovore i niko od njih ne placa clanarinu dok je kod nas drugacije...

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 14 mar 2017, 22:17

Tuzlak04 je napisao/la:. .omladinski pogon jeste zaseban (svi znamo zašto se to dogodilo) ali nisam siguran da oni baš djeluju kao neki paralelizam. Senčo se tu upliće i njegova je zadnja . . .
To je opasnost za prvi tim...jer njima de fakto fale samo seniori i ne treba im nista......da ne spominjemo po stoti put sta ko i zasto......sve se zna...pogledajte kosarku i bice jasno....isti scenario....pogledaj datum kada je oformljen i sta se desavalo u to vrijeme....bice ti jasno sto je i oformljen.....a to za funkcionisanje,racun.....moglo se na sto drugih nacina.........kako su drugi jbt...Sto Celik nema paralelan klub....a godinama posluju blokiranih rtacuna....
FK Sloboda Tuzla

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 14 mar 2017, 22:31

wobly92 je napisao/la:Šta ste konkretno postavili, i kakve ste odgovore dobili?
nit su postavili,nit ce postaviti,niti zele jer da zele do sada bi postavili!!Jasno sve ko dan.A time bi pokazali da su dosljedni borci za Slobodu.
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 14 mar 2017, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
DRŽAVA TUZLA!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 mar 2017, 22:32

Kod nas je od glave do pete sve uradjeno nazor. Zato nam treba neki strucnjak, neko bas skolovan, ko bi poslozio kako bi Sloboda funkcionisala. Onda nam ne treba ni Azmir ni ti bilo ko.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 mar 2017, 22:39

Saltsity je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:. .omladinski pogon jeste zaseban (svi znamo zašto se to dogodilo) ali nisam siguran da oni baš djeluju kao neki paralelizam. Senčo se tu upliće i njegova je zadnja . . .
To je opasnost za prvi tim...jer njima de fakto fale samo seniori i ne treba im nista......da ne spominjemo po stoti put sta ko i zasto......sve se zna...pogledajte kosarku i bice jasno....isti scenario....pogledaj datum kada je oformljen i sta se desavalo u to vrijeme....bice ti jasno sto je i oformljen.....a to za funkcionisanje,racun.....moglo se na sto drugih nacina.........kako su drugi jbt...Sto Celik nema paralelan klub....a godinama posluju blokiranih rtacuna....

. . kad si kod seniora to je skup projekat.Moraju ispočetka . . nego oni ovako ubiru dobru lovu, a troška skoro nikako . . .

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 14 mar 2017, 22:45

Tuzlak04 je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:

. . kad si kod seniora to je skup projekat.Moraju ispočetka . . nego oni ovako ubiru dobru lovu, a troška skoro nikako . . .
Jeste....ali da ugase Slobodu,nema dugova...tuzbi....poreza....nov klub,cist na gradskoj sisi......opet kazem,vidi kosarku.
Necemo se ubjedjivat brate,svako ima svoje misljenje, :D
FK Sloboda Tuzla

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 14 mar 2017, 23:29

Ma klasicno uzimanje para u OP kod placanja clanarina nit imas uplatnicu nit ista samo na ruke dajes trenerima

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 mar 2017, 23:40

tinaslafkr je napisao/la:Ma klasicno uzimanje para u OP kod placanja clanarina nit imas uplatnicu nit ista samo na ruke dajes trenerima
. .ima uplatnica

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 mar 2017, 23:44

Mi jednostavno ne zasluzujemo nista i neka nam je ovako.

Klub postoji 98 godina ne igra nikakvu bitnu ulogu u bh fudbalu,Olimpic trofejniji od nas,imali 2 izleta u evropu u proslih 10 godina,dva finala kupa,dozvoljavamo da gledamo kako nam klub hebu,svi sute ili ne smiju ili su u talu,jednom smo se spasili gasenja,sad necemo budite sigurni ako do toga dodje,ponovo se zaduzuju,mazu oci nan bagerom na stadionu,iskopali rupu u 2 mjeseca,a Zeljo napravio tribinu..

IZDALI SMO SLOBODU,GURNULI SMO JE U POLITIKU,GLEDAMO KAKO JE SROZAVAJU I NIKO NISTA!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.