napade me ti da lazem,mozda samo nisam dovoljno upucen,al evo da provjerim,ko je doveo Jarnija I u kom smjeru idemo tj koji je pravac kluba u buducnosti sto se tice stadiona koji ako se nesto nepoduzme za koju godinu nece zadovoljavati ni domacu ligu o evropi da nepricam,akademije koja je pocela praviti igrace al ih isto tako prodavati bez minute u prvom timuDenchiNL je napisao/la:počni sa "volim Šemsu Suljaković više od matere i Široki smo raznijeli...."Evander je napisao/la:Treba li da ja napisem koju?
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sulejman Krpić jedan je od nas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahaha jao novinarstva.
-
- Kontakt:
Raesic i Smajlagic pozvani u 19 . Nedim Hadzic ???
Kako sam cuo zadnja linija bi sutra trebala izgledati:
Kadusic,Kovacevic,Balic,Hodzic
Kadusic,Kovacevic,Balic,Hodzic
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ako je istina **** te repko i drzavu lopovskubordobijeli je napisao/la:Raesic i Smajlagic pozvani u 19 . Nedim Hadzic ???
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Mladi juniori Fudbalskog kluba Sarajevo, Ševkija Resić i Semir Smailagić dobili su poziv selektora U-19 reprezentacije BiH za predstojeće okupljanje juniorske reprezentacije.
Juniorska reprezentacija igrati će u Francuskoj elitni krug kvalifikacija u periodu od 22. do 27. marta, a igrati će protiv Frauncuske, Izraela i Bugarske. Okupljanje reprezentativaca i stručnog štaba zakazano je za četvrtak, 16. marta u Međugorju.
Čestitamo našem dvojcu na pozivu, a reprezentaciji BiH želimo puno uspjeha i sreće u Francuskoj.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U srijedu, 15. marta igrati će se uzvratna utakmica 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine. Fudbalski klub Sarajevo gostovati će Nogometnom klubu Travnik na stadionu "Pirota", a utakmica počinje u 15 sati.
Bordo klub nakon izuzetno dobrog nastupa po teškom terenu u prvoj utakmici na Koševu, prije nekoliko dana, odlazi na gostovanje Travniku. Golovima Amera Bekića, Sarajevo je slavilo rezultatom 2:0, a sam rezultat je mogao biti još veći u našu korist, obzirom da je Bordo klub ispustio nekoliko izvrsnih prilika za postizanje gola.
Domaćin utakmice, ekipa Travnika, prema najavama iz njihovog kluba, želi našim fudbalerima otežati put do polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, no svjesni su da ipak uloga favorita pripada Fudbalskom klubu Sarajevo. Nepoznanica među klubovima nema, a u oba tabora, svi igrači konkurišu za sastav. Ipak, obzirom da susret sa Travnikom Sarajevu dolazi između dvije teške utakmice, domaće protiv Širokog Brijega, te gostujuće protiv Slobode izvjesno je će Sarajevo igrati u izmiješanom sastavu.
Bordo klub nakon izuzetno dobrog nastupa po teškom terenu u prvoj utakmici na Koševu, prije nekoliko dana, odlazi na gostovanje Travniku. Golovima Amera Bekića, Sarajevo je slavilo rezultatom 2:0, a sam rezultat je mogao biti još veći u našu korist, obzirom da je Bordo klub ispustio nekoliko izvrsnih prilika za postizanje gola.
Domaćin utakmice, ekipa Travnika, prema najavama iz njihovog kluba, želi našim fudbalerima otežati put do polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, no svjesni su da ipak uloga favorita pripada Fudbalskom klubu Sarajevo. Nepoznanica među klubovima nema, a u oba tabora, svi igrači konkurišu za sastav. Ipak, obzirom da susret sa Travnikom Sarajevu dolazi između dvije teške utakmice, domaće protiv Širokog Brijega, te gostujuće protiv Slobode izvjesno je će Sarajevo igrati u izmiješanom sastavu.
da vidimo hocel se oglasiti fk sarajevo i stati iza nedima kao što su uradili iz zelje za svog igraca ili ce šutjeti kao i do sada
pa Benfica će slati dopisbordobijeli je napisao/la:Raesic i Smajlagic pozvani u 19 . Nedim Hadzic ???

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta se ima ko javljati iz Kluba, klasicno vrsenje pritiska. Ima selektor i tu sve zavrsava.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:pa Benfica će slati dopisbordobijeli je napisao/la:Raesic i Smajlagic pozvani u 19 . Nedim Hadzic ???za 5 dana

Hocemo li pisati saopstenje na zvanicnoj zasto nije pozvao najboljeg mladog igraca u BiH 

- sarajevo46
- Kontakt:
Meni je logicnije to, nego da šutimo i glumimo neku gospodu, a momak koji je super igrač nije u reprezentaciji. Helem nejse, koliko će nas biti u Travniku sutra?Lakoste je napisao/la:Hocemo li pisati saopstenje na zvanicnoj zasto nije pozvao najboljeg mladog igraca u BiH

Sutra je bitan samo prolaz, sto se mene tice mozemo izgubiti 1-0 bitnija je utakmica u subotu. 

pa šta tim dobijaš??? misliš da će ijedan selektor ičega na planeti promijeniti svoj spisak radi nečijeg pisma??? pa nisu idioti....sam sebi bi dao otkaz...selektori su prolazni, reputacija kluba nije....malo klikere upaliti i adios...sarajevo46 je napisao/la:Meni je logicnije to, nego da šutimo i glumimo neku gospodu, a momak koji je super igrač nije u reprezentaciji. Helem nejse, koliko će nas biti u Travniku sutra?Lakoste je napisao/la:Hocemo li pisati saopstenje na zvanicnoj zasto nije pozvao najboljeg mladog igraca u BiH

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 mar 2017, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
Idu li pljuvaci u Tuzlu za vikend? 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oko 500, 300 iz Sarajeva.sarajevo46 je napisao/la:Meni je logicnije to, nego da šutimo i glumimo neku gospodu, a momak koji je super igrač nije u reprezentaciji. Helem nejse, koliko će nas biti u Travniku sutra?Lakoste je napisao/la:Hocemo li pisati saopstenje na zvanicnoj zasto nije pozvao najboljeg mladog igraca u BiH
Lakoste je napisao/la:Sutra je bitan samo prolaz, sto se mene tice mozemo izgubiti 1-0 bitnija je utakmica u subotu.
Krokodile brate ,kako se ja s tobom u svemu slazem.
Pogodis svaki put u sridu.Mada ne volim to da kazem i ne volim da gubimo ni na bajramskom ili bozicnom turniru.zbog ove serije i brojanja pobjeda i serije uzastopnih pobjeda volio bi da je sutra ako bas moramo prekinemo nekim porazom npr. 3:2 ili 4:3,ponavljam samp zbog ove serije,jer ne volim ovo brojanje i serije.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 128 gostiju.