FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

19FKS46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 14 mar 2017, 11:54

Meni ovo pozitivna vijest, ako to znaci da smo se rijesili laznog papeta. On je bio sef skauting sluzbe :)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2017, 12:00

DBR1987 je napisao/la:Seljacka politika .... suti da se ne procuje.... a kad je dobro hvali se na sve strane ....
Sta napadate momka, realno napisao kako jeste .....
Kako pojedini ne razumiju da ovo sve utice na klub na duge staze ... ni ne spomenut Sejmona ... ko ga **** tek tako .... ovo nije dobro za dobrobit kluba ... ja navijam za FK SARAJEVO ne za prvih 11 jer oni su prolazni ... SVAKA IM CAST NA REZULTATIMA i idem na utakmice da ih podrzim u nasoj borbi ....
Al nemojte biti ovce i sutit samo ... zato i sluzi forum da se spomene SVE VEZANO ZA KLUB ....
Mrzim taj mentalitet ...suti ... ovdje da je narod imalo normalan izasao bi na ulice i svu ovu bagru otjerao pa bi vam djece sutra mozda imala bolju buducnost ...
I ukinite taj termin pljuvac .... jer puno je ljudi na ovom forumu dobilo nadimak pljuvaca pa kad su bili u pravu usutili ste se ....
BUDITE REALNI ! samo to ....
To je to !! Ovoj ekipi ja necu zamjeriti sta god naprave do kraja sezone ,pokazali su da su tim i da ginu za FKS meni dovoljno a vecina ovi sto kazu da stvaramo losu atmosferu iznosenjem ovih problema u klubu ce nakon dva poraza pljuvati od Bekica i Rustemovica do Saida i Duljevica .a pravi problemi gurnu se u stranu .

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 14 mar 2017, 12:01

bordobijeli je napisao/la:Nisam negativac " pljuvac" al nesto ne stima u klubu . evo i skauting tim razrijesen duznosti , akademci odlaze , nismo produzili s Duljom , nismo doveli zeljena pojacanja koja je trazio Janjos . sve mi ovo govori da ne stimaju stvari Semjon kaze da je struka bila zadovoljna radom skauta medjutim upravni odbor (Kencoo) misli drugacije i steze kais gdje god moze . ponosan sam na Calu i momke njima treba dati podrsku kako god da zavrsi ova sezona .
Brine me sve ovo sto si napisao,mislim samo da nas trenutni rezultati drze iznad vode,podrska Cali

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2017, 12:02

Zao bi mi bilo prekinuti stvarno fascinantan niz ali sutra pobjeda nije pod moranje, imamo dvička i treba sacuvati samo tu prednost, ako se koji gol da jos bolje ali bitnija je trenutno utakmica sa Slobodom tako da bi sutra poceo sa Liivakom, Bekićem, Rustemovićem, Kovačevićem, Kadušićem itd.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 14 mar 2017, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 mar 2017, 12:02

A sta je sa skautom Majklom?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 mar 2017, 12:09

Milosevicu se mora naci mjesto kako god da okrenu znaci MORAJU

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 14 mar 2017, 12:18

Raspad opet.. :(
1946

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 14 mar 2017, 12:25

I meni je žao što Semjon više nije u klubu, ali ako je ukinuta skauting služba to ne znači da nećemo dovoditi nove igrače. Svakako svaka nova akvizicija u klubu mora dobiti odobrenje od Čale.
A baš je čudno da novinari sada pišu o ovome, iako se na forumu prije nekoliko sedmica diskutovalo o Semjonu. Treba se okrenuti Travniku, pamet u glavu, bez zayebancije. Kup je naš!
SARAJEVO

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 14 mar 2017, 12:27

Majkl je napisao/la:@kinosvra,de nam reci kakva je situacija sa Radovcem ,kakv bi sastav sutra mogo biti,nisam u Sarajevu ,pa ne znam.Cuo sam da bi Smailagic mogo biti na klupi sutra i jos neko od akademaca,da li je tacno?
Radovac je mislim spreman, mucio ga je taj aduktor i nisu htjeli da rizikuju, mislim da bi sutra trebao igrati kao i Balic, Kova, Adi, Kadusic, Rustem, Amer Bekic...

Mislim da sutra nece ni voditi ove sto su igrali 3 utakmice prosle sedmice kao sto su Almir, Marko, Crnka, Saric...mozda i Dulja.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 mar 2017, 12:45

Članak istinit, tajming loš. 50:50 . Ali možda će u euforiji lakše raja podnijeti. Bolje i sad nego kad kola krenu nizbrdo, mada se moglo sačekati do kraja sezone svakako prelazni rokovi su završeni, tek će se u maju, junu osjetit nedostatak Semjona . Tako da je moglo sačekati maj, juni. A pape neće nigdje. Isto šteta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 mar 2017, 12:52

zagor1987 je napisao/la:Milosevicu se mora naci mjesto kako god da okrenu znaci MORAJU
+1
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 mar 2017, 12:55

Upravo čitam izvještaj o poreznim dugovanjima. U FBiH, Čelik, Željo i Sloboda duguju najviše. Čelik preko 5 miliona, Sloboda 3 i po, Željo 2,3 miliona. Da smo mi na spisku, razapeli bi nas svi, od medija do raje na forumu, pisalo bi se o gašenju kluba... Tek kad se ovakve stvari pogledaju, vidimo šta znači vlasnik/investitor. Ove pare će se morat vratit kad-tad.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 14 mar 2017, 12:56

Raspustanje skauting sluzbe, jedan od pozitivnijih poteza u zadnje vrijeme. Jedino mi je zao Semjona, ali vjerujem da ce on ostati uz klub, jer je i prije radio za nas, ne treba njemu sluzbena pozicija.

Samo plavi gubavci ovo mogu u svojim jadnim malim mitomanskim mozgovima predstaviti kao "raspad sistema".

Plati porez pi*ko plava!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2017, 13:05

ultrasegamega je napisao/la:Raspustanje skauting sluzbe, jedan od pozitivnijih poteza u zadnje vrijeme. Jedino mi je zao Semjona, ali vjerujem da ce on ostati uz klub, jer je i prije radio za nas, ne treba njemu sluzbena pozicija.

Samo plavi gubavci ovo mogu u svojim jadnim malim mitomanskim mozgovima predstaviti kao "raspad sistema".

Plati porez pi*ko plava!!!
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 14 mar 2017, 13:30

skoroalen je napisao/la:Upravo čitam izvještaj o poreznim dugovanjima. U FBiH, Čelik, Željo i Sloboda duguju najviše. Čelik preko 5 miliona, Sloboda 3 i po, Željo 2,3 miliona. Da smo mi na spisku, razapeli bi nas svi, od medija do raje na forumu, pisalo bi se o gašenju kluba... Tek kad se ovakve stvari pogledaju, vidimo šta znači vlasnik/investitor. Ove pare će se morat vratit kad-tad.
Gdje si to procitao?
1946

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 14 mar 2017, 13:51

Je li tacno ovo sto kaze u intervju da je njegov tim imao veliku zasluge u dovodjenju ovih igraca? Igraca koji su usli na mala vrata, a pokazali su se kao odlicna pojavanja, iako to ni cala ocigledno nije ocekivao? Ako jeste, onda je ovo ukidanje skauting sluzbe, ne samo katastrofalan i nerazuman potez, vec i skandal. :oops: Rezultati na jednu stranu, tu je sve OK, svi se slazemo. Sve druge stvari u klubu su potpuno nedefinisane. Previse nerazumnih i cudnih poteza.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 14 mar 2017, 13:58

Malo ofiran pokusaj destabilizacije kluba i unosenja nemira kako bi nas izbacili iz kolosijeka. Ova "skauting" sluzba je raaformitana davno, a tek ovih dana se o ovom pise. Sto li Boze?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 14 mar 2017, 13:59

uzalud pokusavate unijeti nemir u ekipu. niz se nastavlja, a vi i dalje cmizdrite i placajte portale da pisu o nama :wave: :wave:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 mar 2017, 14:01

franklampard8 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Upravo čitam izvještaj o poreznim dugovanjima. U FBiH, Čelik, Željo i Sloboda duguju najviše. Čelik preko 5 miliona, Sloboda 3 i po, Željo 2,3 miliona. Da smo mi na spisku, razapeli bi nas svi, od medija do raje na forumu, pisalo bi se o gašenju kluba... Tek kad se ovakve stvari pogledaju, vidimo šta znači vlasnik/investitor. Ove pare će se morat vratit kad-tad.
Gdje si to procitao?
Fak.tor.ba
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 mar 2017, 14:16

SiouxLukavac je napisao/la:A sta je sa skautom Majklom?
Botu nemoj me u usta uzimati,da ne bi vadio poruke kad ti je bilo drago kad izgubimo i kad si slavijo,zaobiđi me ,ja niti sam kad bio skaut ni menadžer,fakultetski sam obrazovan i immam sjajan posao.
PS:Sjajan potez uprave sto se tice skauta :thumbup:
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, Google Adsense [Bot], haris004, iliyaa8, Posejdon, rimljanin90, tajsamja i 59 gostiju.