FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni ovo pozitivna vijest, ako to znaci da smo se rijesili laznog papeta. On je bio sef skauting sluzbe 

-
- Kontakt:
To je to !! Ovoj ekipi ja necu zamjeriti sta god naprave do kraja sezone ,pokazali su da su tim i da ginu za FKS meni dovoljno a vecina ovi sto kazu da stvaramo losu atmosferu iznosenjem ovih problema u klubu ce nakon dva poraza pljuvati od Bekica i Rustemovica do Saida i Duljevica .a pravi problemi gurnu se u stranu .DBR1987 je napisao/la:Seljacka politika .... suti da se ne procuje.... a kad je dobro hvali se na sve strane ....
Sta napadate momka, realno napisao kako jeste .....
Kako pojedini ne razumiju da ovo sve utice na klub na duge staze ... ni ne spomenut Sejmona ... ko ga **** tek tako .... ovo nije dobro za dobrobit kluba ... ja navijam za FK SARAJEVO ne za prvih 11 jer oni su prolazni ... SVAKA IM CAST NA REZULTATIMA i idem na utakmice da ih podrzim u nasoj borbi ....
Al nemojte biti ovce i sutit samo ... zato i sluzi forum da se spomene SVE VEZANO ZA KLUB ....
Mrzim taj mentalitet ...suti ... ovdje da je narod imalo normalan izasao bi na ulice i svu ovu bagru otjerao pa bi vam djece sutra mozda imala bolju buducnost ...
I ukinite taj termin pljuvac .... jer puno je ljudi na ovom forumu dobilo nadimak pljuvaca pa kad su bili u pravu usutili ste se ....
BUDITE REALNI ! samo to ....
Brine me sve ovo sto si napisao,mislim samo da nas trenutni rezultati drze iznad vode,podrska Calibordobijeli je napisao/la:Nisam negativac " pljuvac" al nesto ne stima u klubu . evo i skauting tim razrijesen duznosti , akademci odlaze , nismo produzili s Duljom , nismo doveli zeljena pojacanja koja je trazio Janjos . sve mi ovo govori da ne stimaju stvari Semjon kaze da je struka bila zadovoljna radom skauta medjutim upravni odbor (Kencoo) misli drugacije i steze kais gdje god moze . ponosan sam na Calu i momke njima treba dati podrsku kako god da zavrsi ova sezona .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zao bi mi bilo prekinuti stvarno fascinantan niz ali sutra pobjeda nije pod moranje, imamo dvička i treba sacuvati samo tu prednost, ako se koji gol da jos bolje ali bitnija je trenutno utakmica sa Slobodom tako da bi sutra poceo sa Liivakom, Bekićem, Rustemovićem, Kovačevićem, Kadušićem itd.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 14 mar 2017, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
A sta je sa skautom Majklom?
Milosevicu se mora naci mjesto kako god da okrenu znaci MORAJU
- franklampard8
- Kontakt:
I meni je žao što Semjon više nije u klubu, ali ako je ukinuta skauting služba to ne znači da nećemo dovoditi nove igrače. Svakako svaka nova akvizicija u klubu mora dobiti odobrenje od Čale.
A baš je čudno da novinari sada pišu o ovome, iako se na forumu prije nekoliko sedmica diskutovalo o Semjonu. Treba se okrenuti Travniku, pamet u glavu, bez zayebancije. Kup je naš!
A baš je čudno da novinari sada pišu o ovome, iako se na forumu prije nekoliko sedmica diskutovalo o Semjonu. Treba se okrenuti Travniku, pamet u glavu, bez zayebancije. Kup je naš!
SARAJEVO
Radovac je mislim spreman, mucio ga je taj aduktor i nisu htjeli da rizikuju, mislim da bi sutra trebao igrati kao i Balic, Kova, Adi, Kadusic, Rustem, Amer Bekic...Majkl je napisao/la:@kinosvra,de nam reci kakva je situacija sa Radovcem ,kakv bi sastav sutra mogo biti,nisam u Sarajevu ,pa ne znam.Cuo sam da bi Smailagic mogo biti na klupi sutra i jos neko od akademaca,da li je tacno?
Mislim da sutra nece ni voditi ove sto su igrali 3 utakmice prosle sedmice kao sto su Almir, Marko, Crnka, Saric...mozda i Dulja.
-
- Kontakt:
Članak istinit, tajming loš. 50:50 . Ali možda će u euforiji lakše raja podnijeti. Bolje i sad nego kad kola krenu nizbrdo, mada se moglo sačekati do kraja sezone svakako prelazni rokovi su završeni, tek će se u maju, junu osjetit nedostatak Semjona . Tako da je moglo sačekati maj, juni. A pape neće nigdje. Isto šteta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
+1zagor1987 je napisao/la:Milosevicu se mora naci mjesto kako god da okrenu znaci MORAJU
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Upravo čitam izvještaj o poreznim dugovanjima. U FBiH, Čelik, Željo i Sloboda duguju najviše. Čelik preko 5 miliona, Sloboda 3 i po, Željo 2,3 miliona. Da smo mi na spisku, razapeli bi nas svi, od medija do raje na forumu, pisalo bi se o gašenju kluba... Tek kad se ovakve stvari pogledaju, vidimo šta znači vlasnik/investitor. Ove pare će se morat vratit kad-tad.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Raspustanje skauting sluzbe, jedan od pozitivnijih poteza u zadnje vrijeme. Jedino mi je zao Semjona, ali vjerujem da ce on ostati uz klub, jer je i prije radio za nas, ne treba njemu sluzbena pozicija.
Samo plavi gubavci ovo mogu u svojim jadnim malim mitomanskim mozgovima predstaviti kao "raspad sistema".
Plati porez pi*ko plava!!!
Samo plavi gubavci ovo mogu u svojim jadnim malim mitomanskim mozgovima predstaviti kao "raspad sistema".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ultrasegamega je napisao/la:Raspustanje skauting sluzbe, jedan od pozitivnijih poteza u zadnje vrijeme. Jedino mi je zao Semjona, ali vjerujem da ce on ostati uz klub, jer je i prije radio za nas, ne treba njemu sluzbena pozicija.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- franklampard8
- Kontakt:
Gdje si to procitao?skoroalen je napisao/la:Upravo čitam izvještaj o poreznim dugovanjima. U FBiH, Čelik, Željo i Sloboda duguju najviše. Čelik preko 5 miliona, Sloboda 3 i po, Željo 2,3 miliona. Da smo mi na spisku, razapeli bi nas svi, od medija do raje na forumu, pisalo bi se o gašenju kluba... Tek kad se ovakve stvari pogledaju, vidimo šta znači vlasnik/investitor. Ove pare će se morat vratit kad-tad.
1946
Je li tacno ovo sto kaze u intervju da je njegov tim imao veliku zasluge u dovodjenju ovih igraca? Igraca koji su usli na mala vrata, a pokazali su se kao odlicna pojavanja, iako to ni cala ocigledno nije ocekivao? Ako jeste, onda je ovo ukidanje skauting sluzbe, ne samo katastrofalan i nerazuman potez, vec i skandal.
Rezultati na jednu stranu, tu je sve OK, svi se slazemo. Sve druge stvari u klubu su potpuno nedefinisane. Previse nerazumnih i cudnih poteza.

Malo ofiran pokusaj destabilizacije kluba i unosenja nemira kako bi nas izbacili iz kolosijeka. Ova "skauting" sluzba je raaformitana davno, a tek ovih dana se o ovom pise. Sto li Boze?
- TobeYarabi
- Kontakt:
uzalud pokusavate unijeti nemir u ekipu. niz se nastavlja, a vi i dalje cmizdrite i placajte portale da pisu o nama

Fak.tor.bafranklampard8 je napisao/la:Gdje si to procitao?skoroalen je napisao/la:Upravo čitam izvještaj o poreznim dugovanjima. U FBiH, Čelik, Željo i Sloboda duguju najviše. Čelik preko 5 miliona, Sloboda 3 i po, Željo 2,3 miliona. Da smo mi na spisku, razapeli bi nas svi, od medija do raje na forumu, pisalo bi se o gašenju kluba... Tek kad se ovakve stvari pogledaju, vidimo šta znači vlasnik/investitor. Ove pare će se morat vratit kad-tad.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Botu nemoj me u usta uzimati,da ne bi vadio poruke kad ti je bilo drago kad izgubimo i kad si slavijo,zaobiđi me ,ja niti sam kad bio skaut ni menadžer,fakultetski sam obrazovan i immam sjajan posao.SiouxLukavac je napisao/la:A sta je sa skautom Majklom?
PS:Sjajan potez uprave sto se tice skauta

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, Google Adsense [Bot], haris004, iliyaa8, Posejdon, rimljanin90, tajsamja i 59 gostiju.