PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
joj sve pijacarsko palili i on postavlja jos
-
- Interni moderator
- Kontakt:
De reci da se salispitic je napisao/la:Jednom neće biti murije i zaštitara, a neće biti ni transa.samirr je napisao/la:Danas slusam dva pitara kako pricaju u vezi dolaska na Tusanj sad za vikend i ovaj drugi govori zao mi prosli put mi ostale patike od 150€

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
jesmoooooo, dzaba sve bilosamirr je napisao/la:Sve ste to kupili na pijacizlo87 je napisao/la:
![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- TobeYarabi
- Kontakt:
hoce li fukare odraditi gostovanje na tusnju? 

Hoce li Horde opet nakon utakmice protiv Slobode skandirati uprava napolje ?TobeYarabi je napisao/la:hoce li fukare odraditi gostovanje na tusnju?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi, mrka kapa.... razdori, podjele,nasi-moji-vasi.... kakva je situacija ako sad sta ne izakcijate do godine Ce opet patike da leteTobeYarabi je napisao/la:hoce li fukare odraditi gostovanje na tusnju?

- TobeYarabi
- Kontakt:
ne pitam zbog toga, nego imamo nekoliko novih pjesama koje jos ne znate, pa reko bilo bi fino da dodjete i naucite i njih kao sve do sadastaragarda je napisao/la:Boga mi, mrka kapa.... razdori, podjele,nasi-moji-vasi.... kakva je situacija ako sad sta ne izakcijate do godine Ce opet patike da leteTobeYarabi je napisao/la:hoce li fukare odraditi gostovanje na tusnju?![]()

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vazi... Inače ste poznati po originalnosti.... vamos sarajevoTobeYarabi je napisao/la:ne pitam zbog toga, nego imamo nekoliko novih pjesama koje jos ne znate, pa reko bilo bi fino da dodjete i naucite i njih kao sve do sadastaragarda je napisao/la:Boga mi, mrka kapa.... razdori, podjele,nasi-moji-vasi.... kakva je situacija ako sad sta ne izakcijate do godine Ce opet patike da leteTobeYarabi je napisao/la:hoce li fukare odraditi gostovanje na tusnju?![]()
Jedini Srbin kod nas je Jocker.staragarda je napisao/la:De reci da se salispitic je napisao/la:Jednom neće biti murije i zaštitara, a neće biti ni transa.samirr je napisao/la:Danas slusam dva pitara kako pricaju u vezi dolaska na Tusanj sad za vikend i ovaj drugi govori zao mi prosli put mi ostale patike od 150€![]()
....Vi ko Srbi poceli...I poraze u pobjede pretvarati
...

SRETAN BROJ - 1725
- TobeYarabi
- Kontakt:
za koga ces navijati?samirr je napisao/la:Hoce li Horde opet nakon utakmice protiv Slobode skandirati uprava napolje ?TobeYarabi je napisao/la:hoce li fukare odraditi gostovanje na tusnju?
Kontam kakav li je to osjećaj kada ti dođe grupa na koju se pokušavaš furati 

SRETAN BROJ - 1725
Kakvo pitanjeTobeYarabi je napisao/la:za koga ces navijati?samirr je napisao/la:Hoce li Horde opet nakon utakmice protiv Slobode skandirati uprava napolje ?TobeYarabi je napisao/la:hoce li fukare odraditi gostovanje na tusnju?

Imali papci u svom selu tri dana teferić u onom svom sivom selu, što nas je murija istjerala sa stadiona. Inače nas "lijepo ugoste" svaki put a njima dlaka s glave ne fali kad dođu jednom u 6 godina na Koševo. Al haj jednom ćemo se sresti, ne mogu nas vazda izbjegavati. Fukare jedino napadaju kad je murija ili kad su zaštitari ispred njih.pitic je napisao/la:Kontam kakav li je to osjećaj kada ti dođe grupa na koju se pokušavaš furati

Haha kod juzne tribine vam uzeli torbu sa salovima i ostalim rekvizitima na Kosevu tako ne lazi vazda ste jadni bili,to mi i nije za neku pohvalu uzet vam nesto,i manijaci su vam uzeli 2 zastave al vjerovatno si jos u pubertetu,pa se ne sjecas gdje vam je palo 10 salova,zastava itdsamirr je napisao/la:Sve ste to kupili na pijacizlo87 je napisao/la:
![]()
Izvini. Samo mi nemoj prijetiti.zagor1987 je napisao/la: Haha kod juzne tribine vam uzeli torbu sa salovima i ostalim rekvizitima na Kosevu tako ne lazi vazda ste jadni bili,to mi i nije za neku pohvalu uzet vam nesto,i manijaci su vam uzeli 2 zastave al vjerovatno si jos u pubertetu,pa se ne sjecas gdje vam je palo 10 salova,zastava itd

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Selo ko selo,jbg....Nego sta mai u najnovijem pazaru.... Hoce li vas divova opet 50 doci ko prosle sezone na kup il' Ce te sad biti u punom sastavu posto se za titulu boriteStroj1946 je napisao/la:Imali papci u svom selu tri dana teferić u onom svom sivom selu, što nas je murija istjerala sa stadiona. Inače nas "lijepo ugoste" svaki put a njima dlaka s glave ne fali kad dođu jednom u 6 godina na Koševo. Al haj jednom ćemo se sresti, ne mogu nas vazda izbjegavati. Fukare jedino napadaju kad je murija ili kad su zaštitari ispred njih.pitic je napisao/la:Kontam kakav li je to osjećaj kada ti dođe grupa na koju se pokušavaš furati
Jos nam dosli pricat oni o grupi i navijanju ovo je preslo sve mjere haha. Ljudi prepjevali od rijeci do rijeci vecinu pjesmi od HZ nisu uzeli melodiju v.ec i tekst giganti. Ne brinite fukarice vazda ste i na svom.stadionu dobijali casove navijanja,da nas dodje 10 bolji smo od vas i nemate nikakvu osnovu da pricate sa nama na tu temu. Onaj lik i ne zna kad im je 10 salova palo kaze kupili smo,i hoce da raspravlja o tome smijesno
Izdominirao si mezagor1987 je napisao/la:Jos nam dosli pricat oni o grupi i navijanju ovo je preslo sve mjere haha. Ljudi prepjevali od rijeci do rijeci vecinu pjesmi od HZ nisu uzeli melodiju v.ec i tekst giganti. Ne brinite fukarice vazda ste i na svom.stadionu dobijali casove navijanja,da nas dodje 10 bolji smo od vas i nemate nikakvu osnovu da pricate sa nama na tu temu. Onaj lik i ne zna kad im je 10 salova palo kaze kupili smo,i hoce da raspravlja o tome smijesno

Nece buraz docice HZ iz TK i opet ce ih biti vise nego vas i bolje ce navijati a mi cemo kuci ostat jer nemate dovoljno mjesta da nam datestaragarda je napisao/la:Selo ko selo,jbg....Nego sta mai u najnovijem pazaru.... Hoce li vas divova opet 50 doci ko prosle sezone na kup il' Ce te sad biti u punom sastavu posto se za titulu boriteStroj1946 je napisao/la:Imali papci u svom selu tri dana teferić u onom svom sivom selu, što nas je murija istjerala sa stadiona. Inače nas "lijepo ugoste" svaki put a njima dlaka s glave ne fali kad dođu jednom u 6 godina na Koševo. Al haj jednom ćemo se sresti, ne mogu nas vazda izbjegavati. Fukare jedino napadaju kad je murija ili kad su zaštitari ispred njih.pitic je napisao/la:Kontam kakav li je to osjećaj kada ti dođe grupa na koju se pokušavaš furati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.