FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel se samo moze da se prati zeljo protiv zvijezde na stadion?
- kosewsko hill
- Kontakt:
Direktno praćenje da.Imaš snimku na RTV Vogošća oko 11 ja mislimAdisManiacZ je napisao/la:Jel se samo moze da se prati zeljo protiv zvijezde na stadion?
Željo - My first love!!!
Dobro je, smirite malo jer ovo ode u chat.
Što se tice vecerašnje utakmice, pa zna se: rutinska pobjeda za ovjeru bodova sa Hadisona.
Trio Višća - Zeba - Bešlija pravi dar-mar svakoj odbrani.
Što se tice vecerašnje utakmice, pa zna se: rutinska pobjeda za ovjeru bodova sa Hadisona.
Trio Višća - Zeba - Bešlija pravi dar-mar svakoj odbrani.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ja cu vala otici oko 8 da uzmem godisnju, ako ih ne bude kresnut cu udruzenjeAdnan_Zeljovac je napisao/la:Kupio godisnju JUG prije pola sata...idemo veceras po POBJEDU..![]()
![]()
![]()
![]()

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
ziva istina,jel uredu da stanic bude u gradu u 12 navece a sutra ima utakmicu protiv olimipka.druga star,zove me drug neki dan kaze joj jesam se sinoc nacugo sa stanicem i svrakom.ovakve stvari treba prenijeti osimu,jebote ja sam trenirao 5 godina u zelji i kao kadeti nismo smjeli biti vani poslije 10.trener sehovic jusuf nas je provjeravao.i hocemo da se nosimo sa hapoelom i da odbranimo titulu.ZELJO MOJA je napisao/la:hehee koliko pisete o redzepiju da ce kloc uskoro postati zvijezda,a sto se tice opijanja igraca otidjite u valentino i vidjecete da se pola tima doslovno raznosi
VOLIM TE ŽELJO
-
- Kontakt:
U 11 je zavrsena utakmica -.-kosewsko hill je napisao/la:Direktno praćenje da.Imaš snimku na RTV Vogošća oko 11 ja mislimAdisManiacZ je napisao/la:Jel se samo moze da se prati zeljo protiv zvijezde na stadion?
Pjanić: "Nadam se da sada neću biti nespretan sa(Borovine) Želju. Kada sam bio krajem prošle sezone, u finalu Kupa protiv Borca izgubili su trofej. Atmosfera na Grbavici je zaista predivna i vjerujem da će tako biti i večeras", istakao je Pjanić.
U Sarajevo je stigao i bivši prvotimac Želje, Edin Džeko, pa nije isključeno da se i Dijamant pojavi u svečanoj loži na Grbavici, kao i još nekoliko reprezentativaca koji su danas sletjeli u našu prijestolnicu.
U Sarajevo je stigao i bivši prvotimac Želje, Edin Džeko, pa nije isključeno da se i Dijamant pojavi u svečanoj loži na Grbavici, kao i još nekoliko reprezentativaca koji su danas sletjeli u našu prijestolnicu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Dao je Orašju za 2:1. Dok je još Wood igrao za nas. 2008., ako se ne varam.Željovac je napisao/la: P.S. Kuduz nikad nije dao golI gori je na toj poziciji bio Amir Spahić. Zapravo, tu su negdje bili.

Pa da nije završena ne bi bio snimak.AdisManiacZ je napisao/la:U 11 je zavrsena utakmica -.-kosewsko hill je napisao/la:Direktno praćenje da.Imaš snimku na RTV Vogošća oko 11 ja mislimAdisManiacZ je napisao/la:Jel se samo moze da se prati zeljo protiv zvijezde na stadion?
Ne govori momak baš najbolji bosanski.elSaik je napisao/la: Pa da nije završena ne bi bio snimak.

2008. protiv Orašja za 2:1 su zabili Rovčanin i Bekrić. Rovčanin šutao izvan 16, odbila se lopta i prevarila golmana. A kod drugo gola Cocalić lijevom pogodio prečku i Bekrić završio odbijenu loptu isto sa nekih 16 m.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 08 avg 2010, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Molim te daj link za snimku.
http://rtvvogosca.com.ba/AdisManiacZ je napisao/la:Molim te daj link za snimku.

Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Neko daj link za snimku Zeljo protiv Zvijezde !
Ovako da i ja napisem nesto na ovu tekmu oko domacih i igraca sa strane!!!Grbavica je specificna sredina..pogotovo sjever koji su toliko iskomplekirani ljudi da je to za nepovjerovat..evo samo jedan balalan primjer jeste li culi ikad da navijaci barselone pjevaju Keiti,henryu i ostalim strancima..NE!!(rijetko nekad)..pjevaju Xaviu,Inijesti,Messiu koji je stranac al je tu od 13 godine,Puyolu,Valdesu itd!!!znaci domaci igraci su svetinja...najvise se cijene...a sta je na grbavici...neko je napisao najbolji primjer..Isao sa mnom u osnovnu kako ce on igrat:D tipicna sarajevska prica..neka bolesna ljubomora...Svraka prosle sezone medju 3 nasa najbolja igraca i sta je momak morao trpiti..izlazi u 88 minuti zvizde mu..nevjerovatno..a da se zove nenad,sinisa ili marko i li zdenko i da je dosao iz maglaja,vojvodine itd svi bi mu skandirali..i to mene najvise boli..sto se djeci zelje neprasta nista...izadje Rovcanin u grad sta ce momak ima 21 godinu mora izlaziti.kad se pobjedi tekma onda mogu piti a kad izgube onda nesmiju onda neki navijaci napadaju igrace po gradu i prijete im(sto sam ja bio svjedok..nisu nikakve suplje price).on je samo primjer jer su najvise njeg prozivali..al evo recite mi sto se niko nije bunio kad se slavila titula sto je pivo teklo potocima na busu gdje su bili igraci svi su to vidjeli.al to je ok jel..i kako je moguce da samo sarajevska djeca su uvijek na udaru..treba se promijeniti razmisljanje o domacim igracima..oni trebaju da budu odma u prednosti nad igracem sa strane..dosad je bilo junior zelje prede u prvi tim i neki sa strane dodje slicni igraci..razlika 5 deka..juniora zelje posalju na posudbu ovaj ostane placaju mu stan,hranu,platu ...e to je tuga najveca..trenutno jedini koji su prosli kompletnu zeljinu skolu su Svraka,Sehic,Colic i Rovcanin je dosao zadnju godinu u juniorima,zeba je sve prosao selekcije al on je mjenjao klubove..znaci samo 3 igraca po meni sramotan podatak!!!
Kuduz je zabio jedan gol za nas...protiv FK Kolina iz Ustikoline u kupu 5-0Željovac je napisao/la:Ne govori momak baš najbolji bosanski.elSaik je napisao/la: Pa da nije završena ne bi bio snimak.A za Kudu, nema šanse da ga je zabio. Sad ću baš pročešljati utakmice protiv Orašja. Znao bih 100% da jeste. Zabio je Amir Spahić jedan gol glavom. ako te to možda zbunilo.
2008. protiv Orašja za 2:1 su zabili Rovčanin i Bekrić. Rovčanin šutao izvan 16, odbila se lopta i prevarila golmana. A kod drugo gola Cocalić lijevom pogodio prečku i Bekrić završio odbijenu loptu isto sa nekih 16 m.

Nemojte se zajebavat, njega je zvijeda trazila, ali on nije prihvatio njihovu ponudu zbog losih finansjijskih detalja...samo ja mislim da nije bila ona beogradska zvijezda (zvezda) kao sto je on, i par placenika pricalo/pisalo po naslovnicama portala
Zadnja izmjena: drug, dana/u 08 avg 2010, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Haha,, iz penaladrug je napisao/la:Kuduz je zabio jedan gol za nas...protiv FK Kolina iz Ustikoline u kupu 5-0Željovac je napisao/la:Ne govori momak baš najbolji bosanski.elSaik je napisao/la: Pa da nije završena ne bi bio snimak.A za Kudu, nema šanse da ga je zabio. Sad ću baš pročešljati utakmice protiv Orašja. Znao bih 100% da jeste. Zabio je Amir Spahić jedan gol glavom. ako te to možda zbunilo.
2008. protiv Orašja za 2:1 su zabili Rovčanin i Bekrić. Rovčanin šutao izvan 16, odbila se lopta i prevarila golmana. A kod drugo gola Cocalić lijevom pogodio prečku i Bekrić završio odbijenu loptu isto sa nekih 16 m....iz penala

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jeste izgleda. Sad nađoh. Bio sam na utakmici, ali se fakat ne sjećam. Bilo kuda Kuda svuda. Medijski najjači igrač koji je hodao planetom Zemljom.drug je napisao/la: Kuduz je zabio jedan gol za nas...protiv FK Kolina iz Ustikoline u kupu 5-0...iz penala
Nemojte se zajebavat, njega je zvijeda trazila, ali on nije prihvatio njihovu ponudu zbog losih finansjijskih detalja...samo ja mislim da nije bila ona beogradska zvijezda (zvezda) kao sto je on, i par placenika pricalo/pisalo po naslovnicama portala
Zeljo.ba, svaka ti čast za post. To je to o čemu se vrijedi zamisliti.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Priznaću samo ovaj dio da kritikujem Amara za Lazara(minimalno), a da mu dajem podršku za Redžepija(podršku da ga proba i da odluči, ne da ga stavi za kapitena). Jednostavno, mislim da je forsiranje Lazara posljedica značajnog finansijskog ulaganja u tog igrača. Ali, opet, možda se i vrati ta investicija, ako bude igrao kao protiv Olimpika ili ako još postane efikasan. Opet, mislim da bi se daleko više napravilo da se slično forsirao Rovčanin.[/quote]
Zeljovac očigledno da ne poznaješ fudbal kao igru ali zato sebi uzimaš za pravo (i još neki) da konstantno pljuje(š)te po igračima koji se vama kao "ne svidjaju" a Lazo vam je trn u oku samo zato što nema(š)te osnovno fudbalsko znanje! Ovde odgovaram svima koji veze nemaju o nogometu a "poznati" su kao pljuvači Željinih igrača!
Lazo je protiv Olimpika primio više lopti, proslijedio, spustio, odigrao nego neki napadači za polusezonu!
Lazar je vrlo važna možda i najvažnija karika u našoj navali, cijelu polusezonu jbt nisi skontao da Lazo radi lavovski dio posla. Gradi se, dvojica ga uvijek čuvaju (zato što jedan ne može) spušta lopte za naša krila (normalno ne može svaku loptu primiti, a koji to napadač može) koja treba da to kapitaliziraju. TO JE NAŠA (AMAROVA) KONCEPCIJA IGRE I KO TO NIJE DO SAD SHVATIO OČITO SPADA U OVU GORE NAVEDENU KATEGORIJU! TO JEST NEMA POJMA O FUDBALU! Popović to nekad radi vrlo dobro, nekad dobro, nekad lošije ali brate nije Džeko pa da okrene dvojicu i zabije! Davanje golova nije prioritet kad je Lazo u pitanju, (osim možda iz prekida, glavom) jer mi imamo strašno brze igrače u navali koji treba da iskoriste prostor koji napadač ( Lazo) ostavi. Oni taj prostor nekad koriste više, nekad manje ali je do njih a ne do napadača (Laze) ako ga ne iskoriste kao npr. protiv olimpika. Mi smo hvala bogu uzeli titulu tom taktikom i abd uzećemo je opet, a taktiku Amar sigurno neće mijenjati, a i zašto bi molim te? Jer ti si rekao da je LAZO LOŠ!? Zaboli Osima taki a i mene i sve one koji znaju o čemu pričam jer nama je bolan svejedno ko će igrati, sve dok ta igra donosi rezultat!
Drago mi je da se i RoWa vraća u formu, i možda bi nekad i on mogao početi od prve minute (protiv slabijih ekipa kući kad igramo) ali to bi značilo da mjenjamo čitavu koncepciju igre a Amar to ne radi jer valjda igrači nisu naviknuti na to!? Rovčanina ćemo pratiti ove sezone pa ćemo vidjeti koliko je napredovao, jer na koševu je on i onako pružao dobre partije uvijek, valjda zato što ima prostora!?
Pitanje za Željovca: Jel' ti zaista misliš da je realno da sad u Travniku RoWa prima lopte, gradi se, spušta ostalim saigračima, hrve se, nosa, čupa, udara....?
Odgovor: To bi mu bio kraj karijere, vjeruj mi, dok će "Spori" izaći sa samo nekoliko modrica!
Željovac ovo je kraj priče što se mene tiče, i nije me briga hoćeš se ti složiti sa ovim ili nećeš! Ovo su činjenice a tvoje "nako" mišljenje me ne zanima i molim te fudbal prepusti nama koji o njemu ipak znamo malo više od tebe, a možda i ti navijaš na jugu pa ne vidiš sve ovo što ti pričam!
PS Uhvati se ti filozofije.
Zeljovac očigledno da ne poznaješ fudbal kao igru ali zato sebi uzimaš za pravo (i još neki) da konstantno pljuje(š)te po igračima koji se vama kao "ne svidjaju" a Lazo vam je trn u oku samo zato što nema(š)te osnovno fudbalsko znanje! Ovde odgovaram svima koji veze nemaju o nogometu a "poznati" su kao pljuvači Željinih igrača!
Lazo je protiv Olimpika primio više lopti, proslijedio, spustio, odigrao nego neki napadači za polusezonu!
Lazar je vrlo važna možda i najvažnija karika u našoj navali, cijelu polusezonu jbt nisi skontao da Lazo radi lavovski dio posla. Gradi se, dvojica ga uvijek čuvaju (zato što jedan ne može) spušta lopte za naša krila (normalno ne može svaku loptu primiti, a koji to napadač može) koja treba da to kapitaliziraju. TO JE NAŠA (AMAROVA) KONCEPCIJA IGRE I KO TO NIJE DO SAD SHVATIO OČITO SPADA U OVU GORE NAVEDENU KATEGORIJU! TO JEST NEMA POJMA O FUDBALU! Popović to nekad radi vrlo dobro, nekad dobro, nekad lošije ali brate nije Džeko pa da okrene dvojicu i zabije! Davanje golova nije prioritet kad je Lazo u pitanju, (osim možda iz prekida, glavom) jer mi imamo strašno brze igrače u navali koji treba da iskoriste prostor koji napadač ( Lazo) ostavi. Oni taj prostor nekad koriste više, nekad manje ali je do njih a ne do napadača (Laze) ako ga ne iskoriste kao npr. protiv olimpika. Mi smo hvala bogu uzeli titulu tom taktikom i abd uzećemo je opet, a taktiku Amar sigurno neće mijenjati, a i zašto bi molim te? Jer ti si rekao da je LAZO LOŠ!? Zaboli Osima taki a i mene i sve one koji znaju o čemu pričam jer nama je bolan svejedno ko će igrati, sve dok ta igra donosi rezultat!
Drago mi je da se i RoWa vraća u formu, i možda bi nekad i on mogao početi od prve minute (protiv slabijih ekipa kući kad igramo) ali to bi značilo da mjenjamo čitavu koncepciju igre a Amar to ne radi jer valjda igrači nisu naviknuti na to!? Rovčanina ćemo pratiti ove sezone pa ćemo vidjeti koliko je napredovao, jer na koševu je on i onako pružao dobre partije uvijek, valjda zato što ima prostora!?

Pitanje za Željovca: Jel' ti zaista misliš da je realno da sad u Travniku RoWa prima lopte, gradi se, spušta ostalim saigračima, hrve se, nosa, čupa, udara....?
Odgovor: To bi mu bio kraj karijere, vjeruj mi, dok će "Spori" izaći sa samo nekoliko modrica!

Željovac ovo je kraj priče što se mene tiče, i nije me briga hoćeš se ti složiti sa ovim ili nećeš! Ovo su činjenice a tvoje "nako" mišljenje me ne zanima i molim te fudbal prepusti nama koji o njemu ipak znamo malo više od tebe, a možda i ti navijaš na jugu pa ne vidiš sve ovo što ti pričam!

PS Uhvati se ti filozofije.

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Jah,... http://www.jadransoccer.com/200708/Bosn ... htm#spiel7Željovac je napisao/la:Ne govori momak baš najbolji bosanski.elSaik je napisao/la: Pa da nije završena ne bi bio snimak.A za Kudu, nema šanse da ga je zabio. Sad ću baš pročešljati utakmice protiv Orašja. Znao bih 100% da jeste. Zabio je Amir Spahić jedan gol glavom. ako te to možda zbunilo.
Evo ti i navijanje sa te utakmice:
Ali dobro, ti bi to znao 100% da se ikad desilo.
edit: Doduše, tada nas je na utakmice dolazilo svega par hiljada, pa ne znam da li ste uopšte pratili naš fudbal. Nije to bilo toliko popularno u to doba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.