Butmiran je napisao/la:Miky,High,hocemo li mi svoj tim osnovati?
Ja sam za normalno

jos High da prihvati proziv i to je to...imamo trio fantastico

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Butmiran je napisao/la:Miky,High,hocemo li mi svoj tim osnovati?
Ma nije potrebno toliko podforuma. Potreban nam je poseban podforum za Ligu, eto za kup moze odvojeno al i ne mora, potreban nam je poseban za arhivu, ne samo tema nego podforum jer ce bit dosta toga... Sto se tice kladionice, prelaznog roka, prijava igraca... za to je dovoljno posebna tema, ne treba poseban podforum.riki je napisao/la:admin je napisao/la:tema je prebačena.
svakako da ćemo podržati ovo takmičenje. poslaćemo i fotoreportera da slika
samo napišite ovdje šta sve treba uraditi.
Hajde dobro ali nama trebaju jos 4-5 podforuma.Znaci jedan za samu ligu.Postavljanje utakmica i tabele.Jedan za diskusiju u vezi lige.Jedan za prelazni rok ili prijavu igraca za samu ligu.Jedan podforum za KUP.A poslije ako se ovo razvije kako treba trebalo bi i za kladionicu .Uglavno po meni najbolje je poseban dio foruma samo za ligu staviti.
I ja se slazem kakva nasa crna liga daj ligu peticu da pogadjamoHigh je napisao/la:Mislim da bi bolje bilo da pogadjamo utakmice lige pet . Nemojte me pogresno shvatiti,ne zelim sad reci da me ne interesuje nasa liga,ali mislim da ce dosta biti zanimljivije ovako.Naravno,ako se vi slozite.Ili ako neko ipak hoce nasu ligu Premier Ligu ,da stavimo na pogadjanje utakmice nase lige i naprimjer njemacku,englesku ili koje vi hocete.
Napraviti da postoje dvije lige : I liga, II liga i jos Kup
Zatim u navedenim napraviti odgovarajuce teme.
Sve je to uredu al trenutno nemamo dovoljno klubova ni za prve lige a kamoli druge...High je napisao/la:Mislim da bi bolje bilo da pogadjamo utakmice lige pet . Nemojte me pogresno shvatiti,ne zelim sad reci da me ne interesuje nasa liga,ali mislim da ce dosta biti zanimljivije ovako.Naravno,ako se vi slozite.Ili ako neko ipak hoce nasu ligu Premier Ligu ,da stavimo na pogadjanje utakmice nase lige i naprimjer njemacku,englesku ili koje vi hocete.
Napraviti da postoje dvije lige : I liga, II liga i jos Kup
Zatim u navedenim napraviti odgovarajuce teme.
I liga
Chat ( ovdje komentarisati rezultate...)
Parovi za pogadjanje
Lista strijelaca
Tabela
Kartoni
Timovi
Raspored prvenstva
II liga - iste teme kao u prethodnoj
Kup
Chat
Lista strijelaca
Kartoni
Parovi za pogadjanje
Ako nisi nasao - mozes mene dodatiriki je napisao/la:Delfin trazi dva igraca.
Hajde defender eto upadas imas cast da igras za slavne cekicareMont0 je napisao/la:Moj glas ide za Nasu Ligu
Hammeru, ako se i ti slazes, Defender je nas treci clan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.