FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EdinTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EdinTM87 » 08 avg 2010, 14:21

elSaik je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Za dropa čini mi se. Bilo je 21. kolo i jedna od domaćih utakmica na kojoj nismo smjeli zjaniti ni boda, jer smo bili na granici, a u gostima smo bod(ove) mogli samo sanjati. Nije 100% sigurno da bismo ispali, kao ni da Pelak nije zabio Rudaru... Ali bismo došli u stiuaciju da tražimo gostujuće bodove za opstanak, što nam je bila nemoguća misija!

[youtube][/youtube]

Ovo je, po meni, najbolja tekma Premijer lige koju sam uživo gledao.
Po mom misljenju ovde smo imali jacu ekipu nego sto sad imamo i opet smo bili u sredini tabele, eto sta je Osim uradio!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 avg 2010, 14:22

1. ne izmisljaj rijeci koje nisam rekao (a to ti je obicaj): "od redzepija nema nista"
2. savic je doveden i u fojnici je pokazao kakav je na terenu, a culum je u losoj formi trenutno...niko nije rekao da nece igrati(opet stavljanje drugih rijeci), nego da su trenutni prvotimci u prednosti nad igracima iste ili losije kvalitete (osim ako je kaznjavanje u pitanju) koji dodju.
3. posto ocito neznas, daka NIJE iz naseg omladinskog pogona!
[quote="Željovac"]Seyo, ti si isto tako zlonamijerno, tobože teško, priznao da si vidio Rovčanina kako se opija... A gle čuda, baš si tog igrača u nekoj ranijoj dubokoj analizi načepio i okarakterisao kao glavnog krivca što Lazo ne daje golove, jer je eto strašno sebičan što ne da loptu kad naniže petoricu... Gle čuda, za istog igrača se govorilo da je previše bezobrazan :? i da mu je noga ako u sljedećem petominutnom nastupu ne uradi kakvo veliko čudo. Ali, nek' je nama LAZILLE :P [/quote]
Sta si htio reci sa ovim izvlacenjima iz konteksta i poluistinama?
4. kritikujes Amara sto gura Lazu a kao Amaru dajes bezrezervnu podrsku za redzepija...
5. ako si mene i njega stavio u isti post kao primjer kako se ne treba ponasati prema omladinskom pogonu (posto neces kontat, da ti "pojasnim": nisi ovo rekao, ovo sam zakljucio po tvom postu) onda cu tako i odgovoriti, pogotovo jer se nasa misljenja ne razlikuju puno.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 08 avg 2010, 14:24

EdinTM87 je napisao/la: Po mom misljenju ovde smo imali jacu ekipu nego sto sad imamo i opet smo bili u sredini tabele, eto sta je Osim uradio!
Osim da je imao priliku graditi tim dok su u njemu bili Štilić, Dialiba, Rovčanin i Bešlija prije prvih povreda, Kamber, itd... mi bismo davno počeli harati ligom, ali jbg, nije, pa sad mora da pravi pitu od ovoga što ima.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 avg 2010, 14:25

bajro povrijedio sehica, karic vcrs na golu

Spahić povrijedio Šehića, Karić na golu
Izašli smo na zagrijavanje i odmah na početku treninga loptom me pogodio Bajro Spahić. Bio sam nezagrijan, odmah sam osjetio jaku bol i zbog toga sam propustio današnji trening, kaže Šehić
Za zivot cijeli!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 avg 2010, 14:25

https://www.incheonutd.com/intro.asp
evo Bekric na naslovnoj str.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 14:32

elSaik je napisao/la: Jbt, i Kuduz je znao dati odlučujući gol, pa šta? Nikad goreg beka nismo imali. Jednom odigrao oke utakmicu i odmah mu moram biti zahvalan čitav život i gurati ga u prvih 11? :roll: Lazar je dao odlučujuće golove u nekoliko utakmica. Da ne govorim o tome kako nam se pola igre bazira na tome da nabijemo loptu koju on između dvojice spusti našem igraču, što mu uspjeva maltene svaki put. Malo više poštovanja prema ljudima s tvoje strane, ne bi bilo na odmet. To što je neko iz Čukaričkog ne znači da je loš, isto kao to što je neko iz Želje ne znači da je dobar. ;)

PS Ta priča o dijamantima je isprazna. Ti si kao znao da je DŽeko igračina u to doba kad je otjeran? E, pa, drug, Amar jeste znao i prvi je dao momku priliku da igra. Isti onaj Amar koji gura Lazara i isti onaj Amar koji, najvjerovatnije, neće pustiti Redžepija da se pridruži kadru.
Zamorno je ovo, molim vas čitajte šta pišem. NISAM rekao da Redžepiju bilo ko treba biti zahvalan, a pogotovo ne čitav život, niti gurati ga u prvih 11! Rekao sam da je imao doprinos, kakvim se mnogi ne mogu pohvaliti! Je li to laž? NIJE! Bezveze karikiraš. I mene učiš poštovanju? A što se nisi osvrnuo na ove što ga "ponižavaju" time što je eto poslastičar?! :?
I da, Džeku sam gledao kad je igrao polufinale juniroskog kupa protiv Leotara na Grbavici i u toj utakmici nije dao gol. Ipak, daleko mi se najviše svidio od svih, jer doslovno lopte nije izgubio i baš je ekstra gradio igru. Ipak, ekstra mi se svidio i jedan lijevi bek, koji je završio u nekim hrvatskim nižim ligama, ako uopšte sad i igra. :mrgreen: Hoću reći da jesam vidio u Edinu potencijal, ali zna se da niko nije mogao pretpostaviti da će biti ovako dobar. Iako ga je njegov trener u juniorima po novinama tada poredio sa Van Bastenom! ;) Njega i Kukića :mrgreen:

bocaccio, moraću se ne složiti. Svi imaju svoja mišljenja i imaju pravo na njih. I ja isto tako imam pravo da primijetim savršeno očit kompleks niže vrijednosti koji za posljedicu ima veći respekt za "tuđe" igrače. Naravno, nemaju svi navijači ŽELJE taj kompleks, ali je vidljiv itekako. Ove izjave tipa "Haris Bešlija je debil(jer je fulio šansu), Redžepi poslastičar, Coca pizda, psovanje Ibri mrtve sestre, Jamak i Rovčanin pjane..." ćeš najprije vidjeti da se dešavaju "našima". Ti si i emotivno vezan uz Seyu, najvjerovatnije. Jaranski, naravno :mrgreen: Tako da razumijem "odbranu". Ipak, čudna ti je rečenica da si najsretniji kad se momci sa strane ugrade u titulu, ako već zagovaraš to da ti je svejedno odakle je ko...

P.S. Kuduz nikad nije dao gol :mrgreen: I gori je na toj poziciji bio Amir Spahić. Zapravo, tu su negdje bili.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 14:42

Za Seyu :mrgreen:

Ništa ja ne izmišljam. Već si ti naznačio da od Redžepija nema ništa čim si ga ugledao na treningu. Kroz šalu možda, ali bilo je i privali. I ne znam zašto spominješ to za Savića i Ćuluma opet. To je samo bio primjer da te zasluge za titulu ne pomažu puno da se ostane u prvih 11 ;) Ako neko u datom momentu, kao što i sam kažeš, bude u boljoj formi, upada u prvi tim i gotova priča.
Znam da je Rovčanin došao iz juniora Bubamare(što sam ti nedavno i napisao na PP kad ste na zvaničnoj objavili da je naš izdanak), ali ga računam k'o našeg jer jer domaći, sarajevski omladinac. U svakom slučaju, Lazar je "tuđiji".
Priznaću samo ovaj dio da kritikujem Amara za Lazara(minimalno), a da mu dajem podršku za Redžepija(podršku da ga proba i da odluči, ne da ga stavi za kapitena). Jednostavno, mislim da je forsiranje Lazara posljedica značajnog finansijskog ulaganja u tog igrača. Ali, opet, možda se i vrati ta investicija, ako bude igrao kao protiv Olimpika ili ako još postane efikasan. Opet, mislim da bi se daleko više napravilo da se slično forsirao Rovčanin.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 14:46

“Redžepi je samo trenirao sa nama. Željo mu je izašao u susret, kao i svim našim bivšim igračima. Nismo razgovarali o mogućoj saradnji“, rekao je Rusmir Cviko, tim menažer Željezničara.

Visca el Višća!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 08 avg 2010, 14:49

hehee koliko pisete o redzepiju da ce kloc uskoro postati zvijezda,a sto se tice opijanja igraca otidjite u valentino i vidjecete da se pola tima doslovno raznosi

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 08 avg 2010, 15:04

momci mozel mi ko rec kakve su cijene ulaznica za veceras hvala

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 avg 2010, 15:09

Zar se nije vratila investicija (titula)?
nisi spominjao domace nego omladinski pogon...
Željovac je napisao/la:Ove izjave tipa "Haris Bešlija je debil(jer je fulio šansu), Redžepi poslastičar, Coca pizda, psovanje Ibri mrtve sestre, Jamak i Rovčanin pjane..." ćeš najprije vidjeti da se dešavaju "našima". Ti si i emotivno vezan uz Seyu, najvjerovatnije. Jaranski, naravno :mrgreen: Tako da razumijem "odbranu".
a ove stvari koje se govore igracima i mene, nemoj da stavljas u istu recenicu...i to jos boccaccio staje u moju odbranu za te stvari, nemogu da vjerujem...
Znaci rezime dana/noci: stole i ja pljujemo po omladinskom pogonu i imamo komplex nize vrijednosti, a boccaccio nas brani?

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 08 avg 2010, 15:10

znali neko hoceli se jos prodavati oni novi salovi sa kockicama?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 avg 2010, 15:10

@Željovac

Apsolutno postujem tvoje misljenje,ti apsolutno imas pravo da das svoje misljenje vezano za sve moguce i za sva moguca pitanja vezana za Zelju od pjetlica do predsjednika kluba...zato i jesmo ovde...ali reagujes za sve i svasta,neko je prije nekoliko stranica napisao u njegovoj analizi Zeljine tekme protiv olimpika da je Beslija bio odlican,i odmah ti reagujes na to i ukazujes mu da nije u pravu...i kao jesmo li mi gledali istu utakmicu...na te stvari nemas pravo tako reagovati,to je bilo necije misljenje...napisi odmah post ispod i reci svoje misljenje gdje ces reci ono sto ti mislis i gotova prica...imas stalnu potrebu za dijalogom sa nekim i to na neki ne bas zdrav nacin...dobar si statisticar,jako puno detalja snimis,vidi se da mnogo pratis u najsitniji detalj,ne mogu da ti opisem koliko to cijenim kod tebe...ti si prakticno u stanju da citiras nekoga sta je pricao prije pola godine...fantasticno...ali imas tu neku potrebu da se raspravljas preko necijeg misljenja i tu se ne slazemo...
Sto se tice mog odnosa sa Seyom ili bilo kim drugim na ovom forumu,to definitivno ne treba da te se tice,ako smo pisali preko pp o nekim stvarima,ne trebas da iznosis to nesto u javnost,to je malo prljavo od tebe i nema potrebe...u kakvim sam ja odnosima sa nekim od forumasa to nije nikoga briga...a da branim seyu ni to nije istina,seyi ja kazem sta mislim i ne slazem se sa njim u hiljadu stvari...nisam ga ni spomenuo u onom postu...ali eto,ti to znas,ne moram ti objasnjavati...
O kakvom bolan omladinskom fudbalu pricas,kakva su to nasa djeca...kada se predje omladinski fudbal,postajes profesionalac...koliko god je klub z.aje.bao u nekim slucajevima oko te djece,toliko su i neka djeca isto uradila prema klubu koji ih je odgojio...ta djeca ili imaju kvalitet ili nemaju za Zelju i nemoj mi molim te reci da bi oni bili u stanju da osvoje titulu...Visca je dosao sa strane,jel to neki problem???...skidam kapu tom momku i klanjam mu se do poda...a nasa djeca,"gradska" djeca koja se probiju do prvog tima i potpisu ugovore su mladici koje vec poznaje cijeli grad...oni su mladi i takav odnos snaga ih ponese i ti momci se zaista ne ponasaju u skladu sa svojim profesionalnim odgovornostima...misle da su izmislili toplu vodu i da su prave face...ako mi oni donesu titulu ja cu opet biti sretan...nazalost to se nikada nece desiti iz prostog razloga sto su razmazeni,foliranti,i sto na kraju krajeva postoji struka,koja ce dovesti igrace sa strane i platiti im cifru da bi oni osvojili titulu a mi se radovali...ta prica,mi ,vi ,oni,odakle su,sta su,ko su,ne pije vode..kompleksi ili ne,ja stojim iza igraca koji su dosli i gotivicu ih sve dok postoji rezultat,tj. dok igraju za moj klub...tu ne treba nista da ti bude cudno...i dalje stojim iza svakog tvog misljenaja,postujem te i samo tako nastavi,ali malo laganije prema drugima,ako moze...to isto vazi i za mene,i za seyu i za nikad izvni i za ostale...probajmo na drugi nacin napraviti diskusiju
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 08 avg 2010, 15:10

ko odgovori za cijene karata nabijem ga na qurac

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 08 avg 2010, 15:18

Dakle, četiri komada u mreži Zvijezde... to su moja očekivanja.

slika
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 15:19

Seyo_TM je napisao/la:Zar se nije vratila investicija (titula)?
nisi spominjao domace nego omladinski pogon...
Željovac je napisao/la:Ove izjave tipa "Haris Bešlija je debil(jer je fulio šansu), Redžepi poslastičar, Coca pizda, psovanje Ibri mrtve sestre, Jamak i Rovčanin pjane..." ćeš najprije vidjeti da se dešavaju "našima". Ti si i emotivno vezan uz Seyu, najvjerovatnije. Jaranski, naravno :mrgreen: Tako da razumijem "odbranu".
a ove stvari koje se govore igracima i mene, nemoj da stavljas u istu recenicu...i to jos boccaccio staje u moju odbranu za te stvari, nemogu da vjerujem...
Znaci rezime dana/noci: stole i ja pljujemo po omladinskom pogonu i imamo komplex nize vrijednosti, a boccaccio nas brani?
Ne mislim da je Lazar toliko zaslužan za titulu. Čak mislim da ga se forsiralo nauštrb rezultata. Spominjem i omladinski pogon i "naše". Nije to striktno određeno. Naprimjer, mislim da bi igrač dobio više poštovanja ako dolazi iz Čukaričkog nego iz Bubamare. Rezime je da taj kompleks postoji, a ne bih baš rekao da ste vi neki tipični predstavnici, prije svega jer ste Ibru podržavali, još recimo nauštrb "veličanstvenog" "TM87" Baotića, što je vrlo pohvalno. Ali eto, čini mi se da se to i kod vas ispolji u nekoj mjeri, u nekim postovima.

Visca el Višća!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 08 avg 2010, 15:20

ZELJO MOJA je napisao/la:hehee koliko pisete o redzepiju da ce kloc uskoro postati zvijezda,a sto se tice opijanja igraca otidjite u valentino i vidjecete da se pola tima doslovno raznosi
Pa da ih ja vidim ja bi ih usliko i fino Amaru,a ako on ništa ne poduzme u novine.Šta oni misle za koga igraju :?: :oops: Ima li iti jedan igrač da to ne radi :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 15:29

bocaccio, momak koji je napisao za Mirsada Bešliju da je odigrao bez greške(nekoliko klasičnih grešaka se sjećam) je nakon toga napisao "nisam dobro vidio, na jugu se ne gleda utakmica, već navija"... Al' hajde, ima pravo na neku svoju procjenu, koju i nije baš fer davati ako nisi gledao utakmicu, zar ne?

To za tvoju "vezu" sa Seyom nije apslolutno ništa iz PP i ne znam da si mi i tu išta napisao, što se ne vidi ovako iz foruma. Pa milion puta ste pisali ti, Seyo, Stole i Pile neke interne stvari, da tako kažem, iz kojih se vrlo jasno vidi vaša "zbliženost". A, vjeruj da ni sad ne znam je li se privatno družite i naravno, to me se ne tiče. Kakogod, nisam se hvatao nizašta iz PP.

I molim te, nigdje nikad nisam naznačio da imam neki problem sa momcima sa strane. Za Višću mislim da je naš najbolji igrač, sa daleko najvećim potencijalom i vrlo sam sretan što ga imamo u timu. Pogledaj mi potpis samo. Jedino za šta se zalažem je jednako poštovanje bez obzira na to gdje je neki igrač "stvoren". A svoje simpatije prema ŽELJINOJ djeci nikad ne koristim k'o neke argumente, pa da kažem "treba naša djeca da igraju" itd. I vjeruj da je bilo koliko hoćeš igrača sa strane sa vrlo neprofesionalnim ponašanjem, ali stvarno ni za jednog nikad nisam ništa pročitao na forumu kao za ove "naše".

Visca el Višća!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 08 avg 2010, 15:30

Upravo sam uzeo dvije godišnje za jug.Moj jedini komentar je da smo ove godine u tom segmentu napravili korak unazad.Nadam se da ova (slaba) kampanja neće imati toliko veliki efekat na klub...
Svake godine bi se trebalo raditi da na tome da se prave poboljšanja u svakom aspektu koji je vezan za klub pa makar milimetar to bio, pomak je ..
Večeras svi u dolinu, povedite i rodbinu i komšije da gledaju šampione.
Željo - My first love!!!

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 08 avg 2010, 15:38

Kupio godisnju JUG prije pola sata...idemo veceras po POBJEDU.. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.