FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 08 avg 2010, 11:27

Posto se Begovic povrijedio, Sehic ce biti na klupi repke...

EDIT: Bajro je sinoc povrijedio Sehu i nece braniti veceras...a za repku se jos ne znam! Rame je u pitanju!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 avg 2010, 11:32

A i da razbijemo famu Redzepi samo trenira sa nama...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ecif
Kontakt:

Post Postao/la ecif » 08 avg 2010, 11:48

a nadajmo se da ce biti popunjen stadion jer termin utakmice je vrlo los, uzme li se u obzir da je nedjelja

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 08 avg 2010, 11:49

nick je napisao/la:bajro radi za zvijezdu :D
I meni tu "smrdi" na dogovor :lol:
Dragon Town

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 08 avg 2010, 12:14

Evo sad sa Grbavice, uredno kupljena godisnja...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 avg 2010, 12:51

E moj Bajro, ncncnc.... :( :( :( :(
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 avg 2010, 12:57

Avanes je napisao/la:Covjek samo trenirao sa nama neznam otkud ovoliko prepirki zbog toga.

Olimpik juce uze Leotara u gostima, a mi sve kao nismo odavno gledali losiju ekipu protiv Zelje. Ovu juce utakmicu sam cekao da se potvrdi da smo mi fakat poprilicno jaki i da taj "slabasni" Olimpik nije uopste toliko slab nego nije mogao protiv nas ni da pr.ne, a kamo li sta vise.

Danas bih toliko volio da vidim da se red za godisnje nafatao ko za hljeb. Na dva onako izlaska ili jedan onako malo ko bolji izlazak se skrsi vise para i jos sutra mahmurluk folovi golovi, necu vise nikad piti majke mi itd... halali ta dva mahmurluka i POKRENI PLAVU STRANU NAVIJANJA!!!
Bas mi je drago da je to jos neko primjetio :D a to gdje smo i sta pokazace i narednih par utakmica, pisao sam ja vec da olimpik nije los na njihovoj temi i da ce vrijeme pokazati da nisu ekipa za odbaciti, nisu oni neuigrani 9 igraca im igra od prosle godine u prvih 11 i haman ista ekipa je igrala i protiv nas i leotara.Ostaje da vidimo veceras sta mi mozemo napraviti protiv zvijezde.Na sinosnjem treningu me vrlo pozitivno iznenadio Pehilj jer su sinoc i nesto malo igrali pa sa kao moglo i nesto vidjeti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 13:10

Seyo_TM je napisao/la: ...zamislja neke nepostojece kvalitete i onanise na "zlatni" izdanak nase skole...
I naravno da Amar zna, jer nam je donio titulu sa Lazom i ostalom ekipom a ne sa zlatnom perjanicom. A ako Amar misli da moze iskoristiti njega, super! Samo umjesto koga...visce dake zebe mirse laze stane...svi su svjetlosnu godinu ispred njega i uvijek ce mi oni imati prednost jer su nam titulu donijeli...

Naravno da je sam potrazio klub nakon sto mu je receno da se nece na njega racunati...

i ne uzimaj stoleta i mene kao primjer za laprdanje o omladinskom pogonu, mi smo govorili samo za redzepija. Bas sam se sjebao a pretpostavljam i stole sto ne postujes nasa stroga mjerila :depresivni smajli:
:smajli koji namiguje:
Samo da se osvrnem na ovaj pokušaj replike. Dakle, baš si se provalio kad si izjavio da si na prvi pogled vidio da od Redžepija nema ništa. Živ bio, fer je bilo i da Amaru to objasniš, da ga džaba ne testira i ne gubi vrijeme. Razuman je čovjek, objasni mu to što si ti vidio, a on nije, možda te posluša. ;)
Ovo da sam izmislio ikakve njegove kvalitete(nigdje ih spomenuo nisam) je izmišljotina, samo da stvoriš sebi neki prostor da mi repliciraš, kad si se već provalio. I opet, ti vidiš da ga ne može iskoristiti nigdje, opet prije i bolje od Amara. Uredu. Ja mislim da imamo samo jedno lijevo krilo, koje i nije ljevak i možda može biti Višći rezerva. Možda ga stavi i na lijevog beka. Pojma nemam i nije moje da pogađam. Amar zna! Savić nam nije titulu donio, pa ima prednost nad Ćulumom, tako da ti taj "argument" vrlo ljubazno neću ni komentarisati.
Redžepi je morao dati pare za svoje slobodne papire kad je odlazio iz ŽELJE. Znači, mogao je ostati, a koliko bi igrao, to je drugo pitanje. O Stoletovim stavovima pričam sa Stoletom, zna se čovjek zauzeti za sebe, ti mu ne trebaš.
I primijetih još jedan fenomen, redovno se za izdanke naše škole "provali" kako su alkoholičari, pa ih se načepi i u krajnjoj mjeri desi što i Jamaku, koji se u tome nije ništa više isticao od mnogih, već je po forumima označen, jer je viđen, zaboga, u kafiću navečer. Nije se kasnije nikako mogao toga riješiti. Seyo, ti si isto tako zlonamijerno, tobože teško, priznao da si vidio Rovčanina kako se opija... A gle čuda, baš si tog igrača u nekoj ranijoj dubokoj analizi načepio i okarakterisao kao glavnog krivca što Lazo ne daje golove, jer je eto strašno sebičan što ne da loptu kad naniže petoricu... Gle čuda, za istog igrača se govorilo da je previše bezobrazan :? i da mu je noga ako u sljedećem petominutnom nastupu ne uradi kakvo veliko čudo. Ali, nek' je nama LAZILLE :P
Usput rečeno, Lazara poštujem, ali ga ukivate u zvijezde. Niko ni ne spominje kako je proslavio gol protiv Borca, kad je prema sjeveru gestikulirao začepljivanje usta. :roll: A niko nije imao veću podršku, uz lošije igre od njega.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 08 avg 2010, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 13:12

Za dropa čini mi se. Bilo je 21. kolo i jedna od domaćih utakmica na kojoj nismo smjeli zjaniti ni boda, jer smo bili na granici, a u gostima smo bod(ove) mogli samo sanjati. Nije 100% sigurno da bismo ispali, kao ni da Pelak nije zabio Rudaru... Ali bismo došli u stiuaciju da tražimo gostujuće bodove za opstanak, što nam je bila nemoguća misija!

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 13:42

Nadam se da naši igrači prate malo ove izjave protivničkog tima. Stvarno smiješno. 3 boda, pa 3 boda. K'o da otpisanoj Modriči gostuju :roll: Nafurali se garant kad su nas gledali u Tel Avivu. :lol: Treba to spustiti na zemlju, i to žestoko! Ni Olimpik nije bio ovako goropadan.

Visca el Višća!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 avg 2010, 13:43

Željovac je napisao/la:Nadam se da naši igrači prate malo ove izjave protivničkog tima. Stvarno smiješno. 3 boda, pa 3 boda. K'o da otpisanoj Modriči gostuju :roll: Nafurali se garant kad su nas gledali u Tel Avivu. :lol: Treba to spustiti na zemlju, i to žestoko! Ni Olimpik nije bio ovako goropadan.
Ma neboj se, spustit ce njih LAZILLA veceras na zemlju ito bas :P haha
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 08 avg 2010, 13:49

gdje da kupim djetetu novi sal?.probi mi glavu!Željo šampion
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 avg 2010, 13:51

moze li mi iko reci koliko je veceras ulaznica za jug?

Post Postao/la Avatar » 08 avg 2010, 13:56

cala je napisao/la:moze li mi iko reci koliko je veceras ulaznica za jug?
10 km :mrgreen: :mrgreen:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 avg 2010, 13:57

Seyo_TM je napisao/la:Rekli su da ce danas cijeli dan prodavati godisnje!
(nadam se)
Znaci moci ce se kupiti pola sata prije utakmice sa Zvijezdom, tada jedino mogu kupit !
cala je napisao/la:moze li mi iko reci koliko je veceras ulaznica za jug?
5 KM
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 08 avg 2010, 13:58

prije pola sata kupljena godisnja za jug, najnormalnije :D :D :D

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 avg 2010, 14:01

Ne znam zasto ovde ima potrebe da se ne postuju tudja misljenja...Hajde da malo smirimo ovo prepiranje,svi smo navijaci Zelje i svi imamo isti cilj...ako su misljenja o pojedinim igracima drugacija,to je sasvim u redu,ne vidim varijantu po kojoj bi jedan navijac mogao da utice na drugog navijaca da ovaj promijeni misljenje ili da mu stavi do znanja nekim momentima da ovaj grijesi...mnoge stvari se ovde povezuju,a to mi nije pravo nikako,kao npr. da su Zeljina djeca svetinja i da kada neko ima neki razlog da mu pojedini igrac nije po volji,odmah se postavlja situacija kako se gotivi vise "Cukaricki" nego nase dijete...moje misljenje je npr. slicno Stoletovom kada razmislja o Redzepiju i kada napise da Redzepi i pojacanje ne idu u jednu recenicu...ja od njega nisam vidio igraca za onaj period koji je bio u svetom dresu...ali to je moje misljenje i ne vidim razlog zasto bi neko drugi sada usao u razgovore samnom da me ubijedi da sam u krivu,ili da kaze kako ima Amar za te stvari...naravno da ima Amar,i da ce on da procijeni da li neki igrac ima kvalitet ili ne,ukoliko mu da sansu i ovaj potpise,na njemu je da se izbori za mjesto,a ukoliko se izbori,onda je na meni da mu dam podrsku,jer igra za moj klub,bez obzira imam li ja visoko misljenje o nekom igracu..iskreno bas me zaboli gdje je neko poceo da igra loptu i gdje je u karijeri igrao,te da li je neko Zeljino dijete ili je igrao u Cukarickom ili u nekoj selendri,kao sto je Visca recimo u Banovicima itd...bio bih presretan kada bi u omladincima imali svake godine nekoliko igraca koji bi igrali za prvi tim i da osvajamo titule,a te igrace lagano prodajemo za milione...ali ja sam najsretniji kada uzmemo titulu,a igra mi Visca koji je iz sela dosao da pokaze nasoj djeci kako se igra lopta,kao i neki momci iz Cukarickog koji su mi donijeli titulu...ja cu im uvijek biti zahvalan zbog toga i imace moju podrsku svih 25 igraca koji su trenutno u Zelji...ako Amar zna za Redzepija da li vrijedi,onda isto tako zna da li je Lazo bolji od Rovcanina cim mu pusta da igra preko malog Damira...moje je da navijam za obojicu,a svako ko dodje pa bio to i Redzepi za koje nemam ama bas nikakvo misljenje da se radi o nekom igracu koje moze biti pojacanje,i donese mi titulu,bice moj idol zajedno sa svima ostalima...tacno je da za te stvari postoji Amar Osim i on je jedino relevantan,ali nije problem ako i mi imamo svoje misljenje...Svi znamo da je Mirso Beslija igracina u svakom smislu,ali kritike su tu i misljenja su tu,ako neko od nas kaze da je igrao kriminalno utakmicu protiv olimpika,isto tako za mene je i Visca odigrao najgore otkada je dosao...to ne znaci da su losi igraci,ali mozda neko vidi da je Beslija odigrao fenomenalno tu utakmicu...ko sam ja da sad ulazim u pricu da li je taj neko ko nema moje misljenje u pravu ili nije...pustite ljudi da svako ukaze na ono sto misli bez sitnih uvreda i prepirki prema onom drugom...svi smo mi Zeljini navijaci i treba danas da odemo na tekmu i da pozdravljamo sampione...kritike su dobre i treba da ih bude i prema klubu i prema igracima i prema navijacima...ali podrska uvijek mora biti jedinstvena
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 08 avg 2010, 14:05

Željovac je napisao/la:Za dropa čini mi se. Bilo je 21. kolo i jedna od domaćih utakmica na kojoj nismo smjeli zjaniti ni boda, jer smo bili na granici, a u gostima smo bod(ove) mogli samo sanjati. Nije 100% sigurno da bismo ispali, kao ni da Pelak nije zabio Rudaru... Ali bismo došli u stiuaciju da tražimo gostujuće bodove za opstanak, što nam je bila nemoguća misija!

[youtube][/youtube]

Ovo je, po meni, najbolja tekma Premijer lige koju sam uživo gledao.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 08 avg 2010, 14:17

Željovac je napisao/la:Uh da ste još tako goropadni sa izdancima omladinske škole Čukaričkog, i poštovao bih vaša stroga mjerila. :roll:
Momak nas je jedne sezone doslovno ostavio u ligi kada je ušao u finišu protiv Širokog na Grbavici kod 1:2 i lobom izjednačio, pa spucao biciklo na lijevoj strani i nabacio Jugoviću da zabije na prazno sa pola metra za konačnih 3:2. Malo se koji igrač može pohvaliti takvim doprinosom ŽELJI, ali dobro. To je sve zbog nedostatka samopouzdanja kod navijača, pa nam srbijanski škart izgleda k'o najsjajniji dijamant, a Dijamanti su nam klocevi ;) "Kako će on valjat', iš'o sa mnom u osnovnu?!"... Tipični sarajevski kompleksi. Ali zato kad Lazar fula prazne golove sa pola metra, onda "Amar zna šta radi!" Je li puno tražiti da isto kažete i u ovom slučaju? Ne morate mu ni grupu podške na "fejsu" praviti. Samo djelić poštovanja od onoga ukazanog za izdanke Čukaričkog. ;)
Jbt, i Kuduz je znao dati odlučujući gol, pa šta? Nikad goreg beka nismo imali. Jednom odigrao oke utakmicu i odmah mu moram biti zahvalan čitav život i gurati ga u prvih 11? :roll: Lazar je dao odlučujuće golove u nekoliko utakmica. Da ne govorim o tome kako nam se pola igre bazira na tome da nabijemo loptu koju on između dvojice spusti našem igraču, što mu uspjeva maltene svaki put. Malo više poštovanja prema ljudima s tvoje strane, ne bi bilo na odmet. To što je neko iz Čukaričkog ne znači da je loš, isto kao to što je neko iz Želje ne znači da je dobar. ;)

PS Ta priča o dijamantima je isprazna. Ti si kao znao da je DŽeko igračina u to doba kad je otjeran? E, pa, drug, Amar jeste znao i prvi je dao momku priliku da igra. Isti onaj Amar koji gura Lazara i isti onaj Amar koji, najvjerovatnije, neće pustiti Redžepija da se pridruži kadru.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 avg 2010, 14:20

Shvatam ja sve da vi volite Zelju i svakog Zeljinog igraca volim i ja isto tako ali sto pojedinci dizu tog Popovica toliko? Covjek je ko daska kad prima loptu,nista nema sem skok igre i nije za Zelje realno. Rova je od njeg za 3 klase bolji. A o Mesanu ne bih ni pricao.

A Redzepi nije imao mjesta u Zelji kad smo 2x slabiji bili a sad ko fol ce imat. Hoce al u *****.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 37 gostiju.