FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 12 mar 2017, 16:41

braco je napisao/la:U susretu 21. kola Premijer Omladinske lige naše zemlje kadeti Željezničara deklasirali su vršnjake iz jajačkog Metalleghea sa visokih 6:0 (2:0).

Jedan od golova je postigao Ahmed Hasanović, nisam malog gledao uživo ali po ovim izvještajima sa utakmica kadeta vidim daje golove redovno. Ima li neko od vas da ga je gledao uživo pa da nam kaže nešto više o njemu?
Procitao sam negdje na forumu, sad jel ovaj ili onaj drugi da je mali talentovan i dobar napadac a i cuo sam da nije htio da potpise sa nama, sad jel istina ne znam.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 mar 2017, 17:08

Zenzo je napisao/la:Svi ce igrati u ligi šest vidjet cete, bice primoran da rotira je ce temo biti zestok !
Nekako mi se cini da ne vjeruje previse ostalim igracima. Kao da je Petrovic od prvog dana priprema znao ekipu i tesko da se neko moze nametnuti. Neko kaze da se ekipa koja pobjedjuje ne mijenja sto je samo floskula. Ekipa koja igra slabo se mijenja, a mi igramo slabo samo sto nas prati faktor srece. Ako igru ne popravimo i taj faktor ce se zaustaviti.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 mar 2017, 17:12

Isto kao sto je mit da Zeba i Bekric ne mogu zajedno igrati zamisli..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 12 mar 2017, 17:13

Virtu4l je napisao/la:Dado će sigurno dobiti šansu naredne sezone, valjda se malo dozvao u Sloveniji. Ne znam šta će biti sa Bekrićem, čisto sumnjam da mu se sviđa sjedenje na klupi i ne bih imao ništa protiv da Bekrića zamijenimo Sadikovićem.
Bekric i Sadikovic ne mogu zajedno u istu recenicu nikako! Bekric bi svakoj ekipi u ligi bio mega pojacanje, a svoju priliku ce docekati i iskoristiti. Ne mozemo ocekivati da igrac tipa Sarikovica preuzme odgovornost i zamjeni Zebu kad ne ide.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 mar 2017, 17:18

Ne trebamo se lagati i velicati Zebu. Osim nesto protiv Mladosti Zeba nije pokazao ekstra kvalitet. Moze i valja on za ovu ligu, ali daleko je to od kvalitet koji nama u veznom redu treba za ozbiljne igre u Evropi.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 mar 2017, 17:38

Pogledate reportozu s utakmice iz Banja Luke i razgovoro s Petrovicem kad ga decko pita za izvodjace penala, hahahahha, jao cirkusa
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 12 mar 2017, 17:39

Svaka čast kadetima i juniorima, do titule šampiona :bih:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 mar 2017, 17:40

Slavko i Cica gledali utakmice juniora i kadeta. Jusufi i Hrvanovic su dali golove,a oni i imaju ugovor sa klubom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 12 mar 2017, 17:43

Citam ovaj portal vec duze vrijeme i sve mi je manje i manje jasno.
Mogu li i imaju li nasa djeca kvalitet/kondiciju/snagu/predispozicije da budu u vrhu naseg fudbala ?
Ako mogu zasto onda trosimo novac?
Kome,koliko i za sta smo duzni?
Vidim neki pisu lose o Amaru i Zebi,a ja kao laik se sjetim one slike gdje drzi pehar ili Zebinih slobodnjaka u koje smo se kleli nekada...
Jasno je meni da je fudbal odavno postao matematika i da se gledaju racuni pa se sjetim one izreke "Kad glad pokuca na vrata,ljubav spakuje kofere i na prozor".
Ne znam ide li dobro ili lose,ima li para ili nema.Isto tako nisam adekvatan da kazem kako igra Zeba ili peti ili deseti,ali sigurno vam mogu reci i garantujem vam da moja kuca nema prozore.Pa vi shvatite kako god hocete.
U srcu nosim te ja ! 1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 mar 2017, 18:08

Bravo za našu djecu!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 mar 2017, 18:18

A nasi pravnici su tako posavjetovali Kostica da ce covjek zavrsiti karijeru i tu su uspjeli neke laze proture da je igrac kriv a ustvari levati na levatima.
by Amazon.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 mar 2017, 18:21

Da li postoji neka mogucnost da Musa ostane kod nas do zime ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2017, 18:40

plavousrcu je napisao/la:Ne trebamo se lagati i velicati Zebu. Osim nesto protiv Mladosti Zeba nije pokazao ekstra kvalitet. Moze i valja on za ovu ligu, ali daleko je to od kvalitet koji nama u veznom redu treba za ozbiljne igre u Evropi.
Zeba igra fantastično, defanzivno je odličan, nikad ga nisam gledao da se ovako bori na terenu, kapiten u pravom smislu te riječi.

Za ozbiljne igre u Evropi su svi daleko, predaleko, ne samo Zeba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 19:01

Za miša neandertalca, da ne bude da sam se povukao ili nešto. Ovakav način komunikacije ti može proći samo ovdje, jer ovdje vole kada se Željovci vrijeđaju, zauzimaju busije, svađaju i slično. Međutim tvoj plitki um to ne može skontati.
Sigurno znam da zauzimaš interese određene skupine ljudi, i imaš naredbu da ne talasaš sada jer nemaš realnog osnova. I pretvaraš se kao da je med i mlijeko sve, ide tribina, 6 pobjeda za redom, solidno popunjene tribine, podrška upravi bez obzira na sve. Čučite Vi u kanalu i vrebate, pa s vremena na vrijeme izvučete priču o našoj djeci (koje na žalost trenutno nema, bar kvalitetne) Slavku koji "i nije neki trener", pa onda tituli "koja se podrazumjeva", lošim pojačanjima, ali ipak najjačom ekipom u ligi....
Za razliku od Vas (a ti to dobro znaš) nemam nikakvih interesa u svemu. Iznosim svoje mišljenje koje zasnivam na nekim rezonima koje smatram ispravnim. Ne dam nikome da utiče na moje mišljenje, pa valjda to smeta. O tvom kvalitetu ljubavi i odnosa prema Želji dovoljno govori da imaš podršku od smrada čije ime neću niti da napišem ovdje. Pametnom dovoljno...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 mar 2017, 19:07

LjoZee je napisao/la:Da li postoji neka mogucnost da Musa ostane kod nas do zime ?
Sta ce nam? I sad smo ga nako doveli. Kod Petrovica nije u ozbiljnijim planovima. Ocekivali smo mnogo od njega, ali osim marketinga nismo nista dobili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 mar 2017, 19:09

plavousrcu je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Da li postoji neka mogucnost da Musa ostane kod nas do zime ?
Sta ce nam? I sad smo ga nako doveli. Kod Petrovica nije u ozbiljnijim planovima. Ocekivali smo mnogo od njega, ali osim marketinga nismo nista dobili.
A jel ti mislis da Musa nema mjesta u ovoj ekipi trenutno?

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 12 mar 2017, 19:10

plavousrcu je napisao/la:
Zar vam ovaj Nigerija nije ulazio svaku utakmicu do sada od prijateljskih do ligaških . Prst statistiku igrao je svaku ?

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 19:19

Pa kako znamo Musa je desni bek. Tu je Siniša, i igra odlično ovo proljeće. Naprijed je Miro. Hajmo biti iskreni ko bi ga od nas stavio ispred njih dvojice da igra. Posebno nakonizjava da je neodgovoran prema nazad i da ga vuče previše da ide naprijed. Ako Miro ode ja bi razgovarao da produži posudbu, i forsirao bi ga ofanzivno na desnom boku. Mislim da bi tu bio top igrač, i da bi razvalio.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 mar 2017, 19:22

Pa sto si ga dovodio ako znas da nema mjesta da igra jer si popunjen, kakav je to mozak ? Doveli ga mi da prodamo dresova a fan shopu nema šala kako treba.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 mar 2017, 19:23

Dakle od 4 tekme 3 pobjede jedan remi od toga 3 u gostima i opet pljuju.Ja neznam sta hoce navijaci vise eto stadion se pravi opet kazem od 4 tekme 3 pobjede u gostima 3 tekme i to dodas jos 2 promasena penala idemo najvjerovatnije u polufinale kupa i opet nevalja pa da pitam pojedine sta hocete vi od Zelje da lete igraci zasto navijate za Zelju da bi samo vi bili zadovoljni sa pobjedama od 3-4 razlike sta hocete.Prije dolask Petrovica bili 10 dakle 1 mjesto pred ispadanje.Nemojte vise navijat za Zelju i bice vam lakse ba sto da se bezveze nervirate.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot] i 12 gostiju.