Pa malog lože manageri od ovog zakletog Željovca, koji misli da je svu pamet svijeta pokupio a glupko obični....LjoZee je napisao/la:Po mom misljenju Mujagic je napravio gresku sto nije potpisao. Ko ga je nagovorio na to ne znam,ali je greska. Sad Lendric ide,a Stevo sigurno nece biti prvi napadac tako da je Mujagic mogao odmah uskociti tu. Na pripremama bi dobio sigurno minutazu gdje bi se dokazao,ali tako on zeli.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- MocMahale444
Kakva levat poređenja pravi, prije rata igrači do 28 nisu mogli vani ići, a sada ih roditelji i manageri sa 15 na nake probe guraju. I on lafo pametan on zna. Levatina...
- Neandertalac
- Kontakt:
Pusti se demagogije. Daj konkretno. Gdje je finansijski izvještaj koliko se para potrošilo? Od Željine djece i od onih prije što su ostavili? Hoćeš da ti ja nabrajam?Monci je napisao/la:Ma nemaš ti pojma. Komentarišeš generacije kada nisi niti rođen bio.Djeca su igrala uvijek kada nije bilo para. Kad je bilo nešto keša dovodilo se ovisno od količine para. Tako je svugdje u svijetu sporta, ne samo u nogometu i ne samo kod nas. Jarane ne možeš biti najpametniji, dapače nisi niti blizu toga. Neću se sa tobom prepucavati, jer ti već ne znam koji put ponavljam, nije fer ja znam ko si ti a ti ne znaš ko sam ja. Razguli od mene i ne komentariši. I nemoj bi životati govoriti da je Željo bitan. ima i bitnijih bar kod tebe....
Svi su se dugovi mogli vratiti i da se izgradi istok bez da raja dinara da!
Puf...
Otišle pare na "pojačanja" što se dovode kada ima para. Dodaj minus od Europe. Dodaj minis od uništene djece. Dodaj minus od izgubljenog ugleda, posle Memije i strašnog transfera i drugu Dansku koji je urađen kao da ga je dušman radio! Dado da igra stopera a Šećerovića i Laziću neka šansu dobijaju. Mujaga na klupu a Pozder, Djermanović, Stokić neka uzimaju cifre.
Preko 100.000 km su ta tri igrača koštala neto. Saberi bruto, stručnjak.
Mujagić 500 km plata a lajete na dijete, više od svakog golova dao za deset puta manje minuta. Od svih zajedno.
Stručnjaci. Kad ima para

Ti znaš ko koga loži. Mene bi stid bilo hvalit se tim stvarima a veze nemaš/te.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 13 mar 2017, 08:48, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
E jbg...ja u 3 mogu Široki-Zrinjski gledat...LjoZee je napisao/la:U 3 revans. [emoji20] [emoji35]
- amazon
- Kontakt:
Zamisli on zna da li je Mujagic kvalitet a ostali su nebitni. Kakva levatina jbt 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Čuj bisera sa djece na finansijski izvještaj. Iskreno nemam pojma a i ne zanima me. Nikakvu loptu ne spuštam. Mislim da ne mogu igrati i da nemaju kvalitet. Trenutno. Omladinci koji su tu u klubu. Koji su prošli pripreme,koji svaki dan treniraju. Ti si neki pametnjaković, čuješ neke info u Tuborgu i misliš da si svu pamet svijeta pokupio.
Shvati da nas ima ovdje koji malo drukčije razmišljamo. Otjeran si sa svih Željinih foruma, ovdje imaš jako malo onih koji su kontra tebe, pa kada se neko pojavi belaj.
Opet ti ponavljam, preskoči me odyebi, stavi na ignore, ili prihvati da sam ja neko ko misli svojom glavom, totalno suprotno od tebe, biće ti lakše. I ne kvari nedeljno popodne niti sebi niti meni.
Shvati da nas ima ovdje koji malo drukčije razmišljamo. Otjeran si sa svih Željinih foruma, ovdje imaš jako malo onih koji su kontra tebe, pa kada se neko pojavi belaj.
Opet ti ponavljam, preskoči me odyebi, stavi na ignore, ili prihvati da sam ja neko ko misli svojom glavom, totalno suprotno od tebe, biće ti lakše. I ne kvari nedeljno popodne niti sebi niti meni.
I evo Amazon branilac lika i djela Neandertalca, baš ste par dopisujte se da se ne sekirate

Blago nama kad nam je problem ne igranje Dade i Mujage. 
Otjeraj Petrovica, vrati Amara, Dadu, Mujagu, prikljuci jos djece i sve si rijesio
- to ni na video igrici ne moze !

Otjeraj Petrovica, vrati Amara, Dadu, Mujagu, prikljuci jos djece i sve si rijesio

- Zeljeznicar -
- amazon
- Kontakt:
Prodajes maglu ovoj djecurlija ba. Cuj Memija i Mujagic nisu kvalitet, zamisli to je Kerim pokazao u jednoj utakmici u Danskoj
Mujagic je juniorima pokazao da je kvalitet, isto tako pokazao je kad je ulazio na kapaljku i za A tim. Decko vidi da igra za kikiriki da nece dobiti sansu, logicno je da ne zeli produziti ugovor. Zasto onda nije sklonjen Stevanovic koji isto ne zeli da potpise zato sto cuvaju svoju guzi.cu takvi poput tebe, a sve preko ledja Zelje. Je.be se vama sto ne igra Mujagic, je.be se vama sto igramo ko ki.te, vi to svakako gledate iz drugog ugla jer da gledate ko navijaci razmisljali bi ko neandrtalac. Bitno se praviti Aristotel na forumu, umotavati neke price i onda s 11 postom se posere.s na sve prethodno sto si kao kritikovao. Presmijesno.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Monci@
Onda pazi šta pričaš, mišu. Te priče gdje me degradiraš možeš prodavati maloj djeci, jednom ste prodali taj fazon i nećete više, raja provalila. Sada ga Neandertalcu možete glabat, ali na svim forumima.
Ne valjaju djeca. U usta vam se pišam paradna, skršili ste boga oca na polovnjake a samo spinujete, ne valjaju djeca. Futavci...
Radi Želje ću se sada zaustaviti a imam svašta za reći. Naravno, svaka akcija će imati reakciju.
Onda pazi šta pričaš, mišu. Te priče gdje me degradiraš možeš prodavati maloj djeci, jednom ste prodali taj fazon i nećete više, raja provalila. Sada ga Neandertalcu možete glabat, ali na svim forumima.
Ne valjaju djeca. U usta vam se pišam paradna, skršili ste boga oca na polovnjake a samo spinujete, ne valjaju djeca. Futavci...
Radi Želje ću se sada zaustaviti a imam svašta za reći. Naravno, svaka akcija će imati reakciju.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 13 mar 2017, 08:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dado ne moze da se u Krskom nametne a nama bi kao bio jedan od kljucnih igraca, Petrovic je rekao za malog Mujagica da je bezobrazan a to su mu prenjeli upravo ljudi iz omladinskog pogona tako da je svaka daljna diskusija nepotrebna.
To sto neki nece da shvate da trenutno nema momaka u omladinskom pogonu koji mogu da pomognu prvom timu je druga prica.
To sto neki nece da shvate da trenutno nema momaka u omladinskom pogonu koji mogu da pomognu prvom timu je druga prica.
- Zeljeznicar -
- amazon
- Kontakt:
Dobar primjer je Kosoric, kako su covjeka supacki otjerali, poturali mu price, trovali po forumima cestim spominjanjem lazi, kao nije u formi, a onda doveli indijanca Kerlu koji je sve samo ne u formi, zamisli zamijenili loseg stopera za loseg, kakvi strucnjaci u pm. A nasi pravnici su tako posavjetovali Kostica da ce covjek zavrsiti karijeru i tu su uspjeli neke laze proture da je igrac kriv a ustvari levati na levatima.
Bolje bi bilo da se bavite igrama naseg kluba i da obratite paznju da li navijaci imaju sta da vide na terenu osim prelose igre koju pokazaju iz utakmice u utakmicu.
Bolje bi bilo da se bavite igrama naseg kluba i da obratite paznju da li navijaci imaju sta da vide na terenu osim prelose igre koju pokazaju iz utakmice u utakmicu.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 12 mar 2017, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Dado će sigurno dobiti šansu naredne sezone, valjda se malo dozvao u Sloveniji. Ne znam šta će biti sa Bekrićem, čisto sumnjam da mu se sviđa sjedenje na klupi i ne bih imao ništa protiv da Bekrića zamijenimo Sadikovićem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To je to.Virtu4l je napisao/la:Dado će sigurno dobiti šansu naredne sezone, valjda se malo dozvao u Sloveniji. Ne znam šta će biti sa Bekrićem, čisto sumnjam da mu se sviđa sjedenje na klupi i ne bih imao ništa protiv da Bekrića zamijenimo Sadikovićem.
Ako cemo Lendrica prodat obavezno Obradovica dovesti!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Kod stopera problem je u Petrovicu. Ima sjajnog Boccacinija na klupi,a on drzi Kerlu koji je trebao biti na klupi. Bogicevic-Boccacini su odlican stoperski par. Kosoric je bio ocajan i pokazao je koliko "voli" Zelju,a jadan se slomio davajuci izjave o toj ljubavi. Odron.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Obradovic picketina sto dalje od Želje.Zeljo92 je napisao/la:To je to.Virtu4l je napisao/la:Dado će sigurno dobiti šansu naredne sezone, valjda se malo dozvao u Sloveniji. Ne znam šta će biti sa Bekrićem, čisto sumnjam da mu se sviđa sjedenje na klupi i ne bih imao ništa protiv da Bekrića zamijenimo Sadikovićem.
Ako cemo Lendrica prodat obavezno Obradovica dovesti!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Svi ce igrati u ligi šest vidjet cete, bice primoran da rotira je ce temo biti zestok !
- Zeljeznicar -
U susretu 21. kola Premijer Omladinske lige naše zemlje kadeti Željezničara deklasirali su vršnjake iz jajačkog Metalleghea sa visokih 6:0 (2:0).
Jedan od golova je postigao Ahmed Hasanović, nisam malog gledao uživo ali po ovim izvještajima sa utakmica kadeta vidim daje golove redovno. Ima li neko od vas da ga je gledao uživo pa da nam kaže nešto više o njemu?
Jedan od golova je postigao Ahmed Hasanović, nisam malog gledao uživo ali po ovim izvještajima sa utakmica kadeta vidim daje golove redovno. Ima li neko od vas da ga je gledao uživo pa da nam kaže nešto više o njemu?