Neka svako našu igru shvata na svoj način, to pravo nam niko ne može oduzeti. Ponoviću ono što sam rekao bezbroj puta, imamo šest vezanih pobjeda, bez primljenog gola i kada jednom ne pobijedimo, svi ćete reći kako ste u pravu i kako ste to najavili, bez obzira što smo prije toga imali fantastičan niz. Poenta, nekad mora stati, ne može se pobijediti svaka utakmica.plavousrcu je napisao/la:Mene te utakmice na pripremama jos hrabre. Nisam zar vjecni optimista. Ove domace me zabrinjavaju i nije to problem, ko sam ja ili neki drugi ludjak sa tribina. Problem je sto ne vidim da Petrovica ne zabrinjava. Igramo lose i treba priznati. Juce na neutralnom terenu protiv jedne od najslabijih ekipa mi ne pokazemo premoc. Bodovi su najbitniji, ali igra zabrinjava.
Vi što očekujete nekog svemirkog Želju, bolje vam je da smanjite očekivanja jer to se neće desiti, ne na ovim terenima i u ovakvoj ligi, rekao sam to mnogo puta nakon priprema. Nemoj ovo shvatati lično, govorim u globalu. Zaostajali smo 11 bodova za prvim, sad smo na -4, imamo još 11 utakmica, 6 domaćih i pet gostujućih, plus kup. Dakle, idealna situacija pred ligu za prvaka i nema mjesta nezadovoljstvu. Sigurno da možemo bolje od ovoga što trenutno prikazujemo, a ako ovako traljavi pobjeđujemo, valjda će biti lakše kad budemo pravi.
Priželjkujemo titulu, a priželjkuju je i navijači Zrinjskog i Sarajeva, s tim da su svi spremni na to da titula možda neće doći i neće biti kraj svijeta ako se ne uzme, ali jedno je sigurno, uzeće je onaj ko bude najbolji.