FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 11 mar 2017, 21:57

Promjene se moraju uraditi. Umjesto Markovica staviti Bekrica, umjesto Zakarica Musu i to je trenutno jedino sto mozes uraditi. Cak mislim da bi Stanic odigrao 5x bolje od ovog naseg lijevog beka koji je smijesan igrac u rangu igraca iz 2lige federacije. Nit brzine, niti centarsuta, nista apsolutno.
Zadnja linija u Bijeljini ispadala ko vagoni. On uz Kerlu najgori al tu nemas koga. Malo jaca ekipa eto belaja u zadnjoj liniji.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2017, 21:59

Naredne tri utakmice su nam najvjerovatnije protiv Radnika koji će nam gostovati tri puta zaredom.

Aldine, vagoni ne ispadaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2017, 22:17

Ko hoce da pogleda utakmicu ponovo ni Zeba ni Markovic nijednu akciju nisu zavrsili koju su poceli. Daju loptu, umjesto da idu dalje u akciju oni stanu. Jedini koji igra do kraja je Stevanovic i Blagojevic ovo ostalo nista. Onda cudno kad nema igre, sansi, pa kako ce biti. Jadni Stevanovic se mora vracati po hiljadu puta nazad pa onda opet istrcavat akciju i tako stalno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 11 mar 2017, 22:25

Cuj poklonjen penal u Bijeljini, lik iznio loptu rukama hahahahahahahhahahahaha
Životni saputnik! 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 mar 2017, 22:36

Sretan rodjendan Bogi. Igrat ce do 45 godine jer ne mozemo naci boljeg.[emoji23] [emoji123]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2017, 22:45

Kad se sjetim jada i cemera kad mu pola stadiona zvizdalo, slicni strucnjaci koji ovdje pisu, tkz pametnjakovici. Zacepio im usta samo tako. Nek je sretan Bogi :tokralju: :tokralju:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 mar 2017, 23:07

Rokoko dobar post, pisi cesce duze postove.

Zakaric, Blagojevic, Markovic, Lendric i Zeba su kocili.
Zaka i Markovic smetaju trenutno pogotovo sebicni Markovic uz duzno postovanje prema njemu.
Zeba nije pokazao nista osim pogotka iskreno, Blagojevic pravi puno gresaka.
Lendra 1 na 1 slabo, onda ciste sanse masi ko s navikom.
Ovo je samo trenutno ali je sigurno tako.

Sram vas bilo sta pisete o Bekriji, nikad nije kao neki igraci kenjo i zahtjevao.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Huseinagic
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Huseinagic » 11 mar 2017, 23:27

I ja ću se osvrnuti na utakmicu iz onoga što sam vidio sautakmice, a ruku na srce nije se imalo ništa posebno ni vidjeti. Utakmica jako teška, teren je možda izgledao donekle u redu, ali je stvarno bio grozan za igru. "Domaći" bez ikakvih ambicija prema naprijed, ali oni uvijek tako i igraju, ako daju neki go iz kontre dobro je, oni većinom igraju dosta organizovano nazad, a naprijed ako nešto naprave, dobro je.. Samim tim zbog postavke "domaćina" i uslova terena i svega ostalog nije bilo jednostavno igrati, šta bi bilo da je Lendrić pogodio iz penala, ne vrijedi raspravljati jer nije pogodio :D. Kjosjevski apsolutno bez ikakvog posla. Zadnja linija sasvim dobro, mirno, bez nabijanje bezveznih lopti, Kerla je možda jednom do dva puta malo zakomplikovao, ali ništa strašno. Bogičević super, bekovi solidni, Siniša po običaju borben, ali ništa specijalno. Stojanović, čak i slabiji, bez neke greške ali ni prodora ni poteza. Eh sad iskreno, ja nisam siguran zbog čega je Marković među prvih 11? Nit ima pas, nit ima šut, a nit je pretjerano dobar u defanzivi, prema nekom mom skromnom mišljenju najzreliji za klupe. Zeba, ništa posebno, ali je potreban tu, zbog svog iskustva, zna se postaviti, iznuditi faul, a čini mi se da je baš on izbacio i pasom Lendrića jedan na jedan gdje je ovaj nakon što je prešao i golmana, očajno šutirao, blago rećeno. Stevanović, najbolji, najpožrtvovaniji te i jedini koji konstantno nešto pokušava. Blagojević jeste imao grešaka, ali je i najčešće organizovao igru i pokušavao nešto, čini mi se da je najviše izgubljenih lopti bilo, zbog lošeg terena, ali ni to nije opravdanje, ali nije bio tako loš kako se piše u prethodnim postovima. Zakarić, totalno izgubljen, ne znam šta se dešava sa njim, ali danas je bio vjerovatno i najlošiji. Lendrić, dva zicera je promašio te penal. Nisam siguran niti da je neki duel dobio, nije imao svoj dan. Sve u svemu teška utakmica, ono što se meni ne sviđa a vjerovatno i večini je da je Željo u 21 utakmici postigao samo 26 pogodaka, što je budimo iskreni preslabo za ekipu, kakav je Željo..ali ja vjerujem da će igrati puno bolje i efikasnije kada krene liga za prvaka. Na kraju možda sam i nešto propustio, ali utakmica je bila tako loša, da se već pola i ne sjećam, totalno nezanimljiva, ali eto bodovi su to, više sretno nego spretno, ali nekada je i to potrebno :D..

Naprijed Željo!
Zadnja izmjena: Huseinagic, dana/u 12 mar 2017, 03:01, ukupno mijenjano 1 put.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 mar 2017, 00:41

jel ovo musa asistiro ?

Ustaniistok
Kontakt:

Post Postao/la Ustaniistok » 12 mar 2017, 01:14

Ma haveri opustite se ba malo sta vam je, bošnji nikad ne mozes ugodit uvijek fali nesto. Budi te zadovoljni sto se niko ne povrijedi po ovim oranicama, lahko je ovdje naglabat i kritikovat ih, izadji te vi pa trci te 10 min po onom terenu. Lopta se ne moze primit a da se ne oklizne igrac, pustite se gluposti i uozbilji te se. Kad prodju jos ove dvije tekme i aBd pobjede eto ti pauze i ljepseg vremena i boljit terena i odma bolje igre gdje ces moci igrat kratkim pasovima a da ti ne upadne noga u blato do clanka. Zakaric je pao psihicki malo al to ce se brzo vratit a i crnov ce brzo se vratit na teren pa ce i zakaric se trznut jos vise za prvih 11

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 mar 2017, 07:57

Joj jest dobra ova pobjeda, probudio se a prva stvar da smo ga dali u 90. Hi hi hi :mrgreen:

Ima istine u ovome što Amazon priča, doduše pretjeruje u dosta stvari ali neke sasvim realno analizira.

Vidjećemo taj vezni red na malo boljem terenu, već u srijedu na Grbavici. Tu trku, dodavanja, krila pa da onda bacimo mlin. Imaju utakmicu gdje realno ne bi trebali imati neki grč, u nizu smo, povoljan rez prve utakmice.
Znači opušteno, pokažite nam šta znate.

Evo raspored ako ostane ovako na tabeli poslije zadnjeg kola.

slika
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 mar 2017, 09:00

:kafa:

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 mar 2017, 09:48

Srece imamo, ali smo je negdje zasluzili. Ne treba zatvarati oci i govoriti da igramo dobro, da nas j... teski tereni. Ako mislimo osvojiti titulu mi moramo igrati mnogo bolje.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 12 mar 2017, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 mar 2017, 10:03

Blagojevic zbog kartona ne igra protiv Radnika u subotu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2017, 10:13

Gledam ovaj Amkar protiv Zenita, jbt, ne može Zenit da priđe golu i onda se sjetim kako smo mi dobro odigrali protiv njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 mar 2017, 11:03

Virtu4l je napisao/la:Gledam ovaj Amkar protiv Zenita, jbt, ne može Zenit da priđe golu i onda se sjetim kako smo mi dobro odigrali protiv njih.
Što znači da bi Mladost bila bare bare sa Realom jer je taj Zenit jednom namučio Real. :rol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 mar 2017, 11:30

Moraju nasi u srijedu bolju igru pruziti. Radnik je dobra ekipa,a niko nema osiguran prolazak. Imali su tri opasna napada od toga dva su krunisali golovima dok smo mi imali vise sansi,ali nas .... realizacija pa ni iz penala ne znamo zabit gol. Ozbiljniji pristup odbrane i cijelog tima. Nadam se da je dosao red na Zebu da puca penale.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 mar 2017, 11:40

Neandertalac je napisao/la: Ima istine u ovome što Amazon priča, doduše pretjeruje u dosta stvari ali neke sasvim realno analizira.
Druze, cak i pokvaren sat pokazuje tacno vrijeme dva puta dnevno. Jedna stvar je legitimna i argumentovana kritika, nesto sto je normalno u fudbalu kada je upuceno od fanova prema klubu, a drugo stalno lupetanje i trazenje dlake u jajetu kako bi se naglasavale negativne stvari. Ja kazem, pitarsko trolanje, a vi slobodno ulazite s njim u rasprave.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 mar 2017, 11:50

Virtu4l je napisao/la:Gledam ovaj Amkar protiv Zenita, jbt, ne može Zenit da priđe golu i onda se sjetim kako smo mi dobro odigrali protiv njih.
Mene te utakmice na pripremama jos hrabre. Nisam zar vjecni optimista. Ove domace me zabrinjavaju i nije to problem, ko sam ja ili neki drugi ludjak sa tribina. Problem je sto ne vidim da Petrovica ne zabrinjava. Igramo lose i treba priznati. Juce na neutralnom terenu protiv jedne od najslabijih ekipa mi ne pokazemo premoc. Bodovi su najbitniji, ali igra zabrinjava.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 mar 2017, 12:01

plavousrcu je napisao/la:
Mene te utakmice na pripremama jos hrabre. Nisam zar vjecni optimista. Ove domace me zabrinjavaju i nije to problem, ko sam ja ili neki drugi ludjak sa tribina. Problem je sto ne vidim da Petrovica ne zabrinjava. Igramo lose i treba priznati. Juce na neutralnom terenu protiv jedne od najslabijih ekipa mi ne pokazemo premoc. Bodovi su najbitniji, ali igra zabrinjava.
Isti smo kolega, i ja sam mišljenja da će ovo biti mnogo jače u ligi 6. Fakat je velika razlika između ige na pripremama i u ligi. Nemam nogometno znanje da mogu dokučiti o čemu se tu radi, ali onako laički mi padaju na pamet tereni, tempiranje forme, taktika, psihološki pristup, ozbiljnost i disciplina. Na terene se ne može uticati, ali na sve ostalo može. Tempiranje forme...na pamet mi pada početak sezone dok je Slavko još uvijek bio u Radniku, i loše igre i rezultati u prvih par kola. Doduše mi igramo loše, djelujemo nekako umorno i neuigrano, ali rezultati ne izostaju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.