FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
softica nije za ovog ne znam,mislim da je softic sad u velezu ali nisam siguran
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- bistrikboy
- Kontakt:
S tim da smo izgubili Bucana koji je slican tip Redzepiu ali stariji,ne bi me iznenadilo ako Redzepi ostane,cak bih i volio da ostane.Momak je bio u Karlovcu koji je zavrsio peti u HNL-u,Haris je igrao 14 puta(ulazio sa klupe,vecinom) te zabio 1 gol (protiv Hajduka 1:0).Karlovac je napustio jer mu trener nije mogao garantovati minutazu.
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-39037.htm
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
cuj redzepi pojacanje
bas je ono fino veceras izgledao na terenu...al hajde, sve za Zelju
Uglavnom mali Saban je dobar, odlicno se gradi...bas ce biti nesto od njega...nikako mi nije jasno sto ga nisu gurali u olimpiku...
Bio je jos jedan lik novi ali nije ulazio, "ta tlane" se sa loptom radio dok su nasi igrali tekmu...

Uglavnom mali Saban je dobar, odlicno se gradi...bas ce biti nesto od njega...nikako mi nije jasno sto ga nisu gurali u olimpiku...
Bio je jos jedan lik novi ali nije ulazio, "ta tlane" se sa loptom radio dok su nasi igrali tekmu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Redzepi mi je ostao u dobrom sjecanju. Kako nas je samo izvukao njegov gol one jedne sezone kad smo Laktase na Grbavici jedva uzeli 1:0. Najmanji igrac na terenu ga ugura nekako glavombistrikboy je napisao/la:S tim da smo izgubili Bucana koji je slican tip Redzepiu ali stariji,ne bi me iznenadilo ako Redzepi ostane,cak bih i volio da ostane.Momak je bio u Karlovcu koji je zavrsio peti u HNL-u,Haris je igrao 14 puta(ulazio sa klupe,vecinom) te zabio 1 gol (protiv Hajduka 1:0).Karlovac je napustio jer mu trener nije mogao garantovati minutazu.

Al' naslov je dobar: "Karijeru nastavlja u Holandiji?" ... Pa eto, mi smo tu negdje sa Ajaxom

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Kao što mu trener petoplasiranog Karlovca Pamić nije garantovao minutažu, nece mu je sigurno garantovati ni trener šampiona države Osim.bistrikboy je napisao/la:S tim da smo izgubili Bucana koji je slican tip Redzepiu ali stariji,ne bi me iznenadilo ako Redzepi ostane,cak bih i volio da ostane.Momak je bio u Karlovcu koji je zavrsio peti u HNL-u,Haris je igrao 14 puta(ulazio sa klupe,vecinom) te zabio 1 gol (protiv Hajduka 1:0).Karlovac je napustio jer mu trener nije mogao garantovati minutazu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- bistrikboy
- Kontakt:
Jok Viscu ce izgurat' iz ekipedrop je napisao/la:Kao što mu trener petoplasiranog Karlovca Pamić nije garantovao minutažu, nece mu je sigurno garantovati ni trener šampiona države Osim.bistrikboy je napisao/la:S tim da smo izgubili Bucana koji je slican tip Redzepiu ali stariji,ne bi me iznenadilo ako Redzepi ostane,cak bih i volio da ostane.Momak je bio u Karlovcu koji je zavrsio peti u HNL-u,Haris je igrao 14 puta(ulazio sa klupe,vecinom) te zabio 1 gol (protiv Hajduka 1:0).Karlovac je napustio jer mu trener nije mogao garantovati minutazu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Redzepi i pojacanje mi nikako ne idu zajedno .. 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Mnogima ovdje ni Svraka i prvih 11 nije išlo zajedno. Mnogima ni Ćulum i klupa nije išlo zajedno, a vidi sad...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Prvih 11 i "pojacanje" je ogromna razlika ... 

AMAR OSIM
Uh da ste još tako goropadni sa izdancima omladinske škole Čukaričkog, i poštovao bih vaša stroga mjerila.
Momak nas je jedne sezone doslovno ostavio u ligi kada je ušao u finišu protiv Širokog na Grbavici kod 1:2 i lobom izjednačio, pa spucao biciklo na lijevoj strani i nabacio Jugoviću da zabije na prazno sa pola metra za konačnih 3:2. Malo se koji igrač može pohvaliti takvim doprinosom ŽELJI, ali dobro. To je sve zbog nedostatka samopouzdanja kod navijača, pa nam srbijanski škart izgleda k'o najsjajniji dijamant, a Dijamanti su nam klocevi
"Kako će on valjat', iš'o sa mnom u osnovnu?!"... Tipični sarajevski kompleksi. Ali zato kad Lazar fula prazne golove sa pola metra, onda "Amar zna šta radi!" Je li puno tražiti da isto kažete i u ovom slučaju? Ne morate mu ni grupu podške na "fejsu" praviti. Samo djelić poštovanja od onoga ukazanog za izdanke Čukaričkog. 

Momak nas je jedne sezone doslovno ostavio u ligi kada je ušao u finišu protiv Širokog na Grbavici kod 1:2 i lobom izjednačio, pa spucao biciklo na lijevoj strani i nabacio Jugoviću da zabije na prazno sa pola metra za konačnih 3:2. Malo se koji igrač može pohvaliti takvim doprinosom ŽELJI, ali dobro. To je sve zbog nedostatka samopouzdanja kod navijača, pa nam srbijanski škart izgleda k'o najsjajniji dijamant, a Dijamanti su nam klocevi

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jeli neko nekad rekao da je Lazar "pojacanje"?
Ako je taj neki nekad izasao iz nase skole i nije pokazao NISTA osim u te dvije utakmice znaci odmah da je dobar i da mu treba dati podrsku? Da ja trebam sad biti zaludjem njime jer nas je eto jednom spasio i dao go? Za mene on nije pojacanje pa bio on iz Zeljine skole ili negdje iz susjedstva/komsiluka.
Jesi li negdje vidio da neko daje neko "postovanje" Lazaru? Da ga neko gotivi i dize u visine? Od mene nisi sigurno a eto uhvatio si se mog posta u kojem kazem da za mene Redzepi nije pojacanje.
J.be mi se ko je odakle i iz koje skole ako ce doprinjeti tome da Zeljo igra dobro i osvaja titule i ako za klub daje 100% od sebe ..
Ako je taj neki nekad izasao iz nase skole i nije pokazao NISTA osim u te dvije utakmice znaci odmah da je dobar i da mu treba dati podrsku? Da ja trebam sad biti zaludjem njime jer nas je eto jednom spasio i dao go? Za mene on nije pojacanje pa bio on iz Zeljine skole ili negdje iz susjedstva/komsiluka.
Jesi li negdje vidio da neko daje neko "postovanje" Lazaru? Da ga neko gotivi i dize u visine? Od mene nisi sigurno a eto uhvatio si se mog posta u kojem kazem da za mene Redzepi nije pojacanje.
J.be mi se ko je odakle i iz koje skole ako ce doprinjeti tome da Zeljo igra dobro i osvaja titule i ako za klub daje 100% od sebe ..
AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:Jeli neko nekad rekao da je Lazar "pojacanje"?
I još samo da se nadovežem .. TREBA "gurati" igrače koji su iz Željine škole. Međutim to se TREBA raditi ako su on i npr. neki igrač podjednake kvalitete .. Tad treba staviti našeg .. Međutim, ako je on slabiji igrač, nek' bude na klupi. INTERES KLUBA je najvažniji, a ne pojedinca

U mom svijetu važe moja pravila

1. Nigdje nisam rekao da treba da budemo zaluđeni Redžepijem, već samo reagovao na klasični naš standard. Ako se ne varam, Seyi je čak smiješno i kako izgleda Redžepi na terenu.

2. Elem. Ono što jesam tražio je da makar i u ovom slučaju ne dajete svoje stručne sudove prije Amara, kad ni ne pomišljate da to učinite sa Lazarom nakon nekih njegovih agonijalnih nastupa.
3. Da. Poštovanje za Lazara, Ćuluma, Radovanovića, Jugovića, Kovačevića i ostale srbijanske vedete je neupitno! Imaju imunitet za koji se baš moraju potruditi ludo da ga unište. Ako stvarno želiš da se pretvaraš da ne znaš o čemu govorim, onda uredu.
4. Nadovezao sam se na tebe, jer si pohitao da "otpišeš" Redžepija, u starom dobrom duhu navijača ŽELJE. S punim pravom sam se nadovezao.
Da se pitala većina navijača, tj. ovakvi koje kritikujem, prošlu sezonu bi branio Radošević, a Selimovič bi bio ispred Svrake. Prvi bi se vratio u Hajduk i ostali bismo na uigranom slovenačkom veterenčiću. Ovako guzove deru Šehić i Svraka i malo je reći da su materijal za zaradu i za proslavljanje naše škole fudbala.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ti izgleda nikako da razumijes o cemu pricam. Za mene Redzepi NIJE POJACANJE. Pojacanje i prinova su dvije potpuno razlicite stvari i dalje stojim da NIJE pojacanje. Kao sto pojacanje nije ni Lazar kad vec njega spominjes. Sve su to igraci koji su igrom slucaja tu jer za bolje nemamo para.Željovac je napisao/la:2. Elem. Ono što jesam tražio je da makar i u ovom slučaju ne dajete svoje stručne sudove prije Amara, kad ni ne pomišljate da to učinite sa Lazarom nakon nekih njegovih agonijalnih nastupa.
Zamolio bih te da svoje misljenje ne ubacujes i ne dajes meni. Ni jedan od njih, sto se mene tice, nema nikakav imunitet. Kad igrac ne valja i ne pokazuje sta treba da pokazuje za mene ce biti los odakle god da je dosao. Nemoj, ziv bio, meni pripisivati ta sranja. Eto, ja se ubih ljubeci igrace koji dolaze iz nizerazrednih srbijanskih klubova a MRZIM domace igrace, posebno one iz nase skole. Ja to namjerno, samo da znas, imam averziju ..Željovac je napisao/la:3. Da. Poštovanje za Lazara, Ćuluma, Radovanovića, Jugovića, Kovačevića i ostale srbijanske vedete je neupitno! Imaju imunitet za koji se baš moraju potruditi ludo da ga unište. Ako stvarno želiš da se pretvaraš da ne znaš o čemu govorim, onda uredu.

Ja otpisao Redzepija? Rekoh da on za mene nije POJACANJE i nikad nece biti. Sad opet ide ono iz prvog citata da POJACANJE i PRINOVA nisu jedno te isto. O njegovim kvalitetima govori dovoljno to da se prebrzo vratio nakon odlaska iz Zelje. Mora da su ga mrzili treneri ..Željovac je napisao/la:4. Nadovezao sam se na tebe, jer si pohitao da "otpišeš" Redžepija, u starom dobrom duhu navijača ŽELJE. S punim pravom sam se nadovezao.
I opet mi pripisujes nesto sto NIKAD nisam rekao niti cu reci. Cak sam UVJEK pricao suprotno od ovoga sto ti pises. Iza Sehe sam uvjek stajao i uvjek cu stati jer on uopste nije los golman. Barem za nase lige. Stajao sam iza njega i kad su mu bile upucivane najvece kritike.Željovac je napisao/la:Da se pitala većina navijača, tj. ovakvi koje kritikujem, prošlu sezonu bi branio Radošević, a Selimovič bi bio ispred Svrake. Prvi bi se vratio u Hajduk i ostali bismo na uigranom slovenačkom veterenčiću. Ovako guzove deru Šehić i Svraka i malo je reći da su materijal za zaradu i za proslavljanje naše škole fudbala.
Svraku nikad nisam spominjao u negativnom smislu.
Ziv bio, ubuduce manje globalizuj i nemoj me gurati u te "neke" navijace koji kritikuju sve sto je nase. Nemas pojma koliko sam se puta posvadjao radi odbrane igraca koji igraju za nas.
AMAR OSIM
Okej. Ako fakat nisi takav, a moram priznati da te takvog nisam ni upamtio, onda je ovaj tvoj post "izolovani incident". A nisam se samo na njega nadovezao, već na neko opšte stanje kod nas i na jedno 5 postova koji su objašnjavali da mu je eto malo Amar izašao ususret i šta sve ne. I naravno, ne mislim ni ja da je pojačanje uopšte, ali mislim da može biti koristan, kao što ranije i napisah, tako da taj dio nije ni sporan. Tvoj post je samo naletio nakon lavine standardnih potcjenjivanja i sam po sebi i nije problematičan.Stole iz Bora je napisao/la:Redzepi i pojacanje mi nikako ne idu zajedno ..
A u svom drugom postu pitaš "je li dobar, pa mu treba dati podršku?"... Naravno, ako ga Amar odabere i ako zaigra, treba mu dati podršku, kakav god da se nama čini! I na kraju što kažeš da nije bitno koji je igrač odakle, tu mislim da griješiš. Itekako je bitno. Pa ako ništa sad je to i zvanično zbog naknada za treniranje, ako već nije značajno to da smo nešto više od uspješne firme koja dobro posluje, te da znamo i stvoriti igrače. Ubuduće će to kroz pravila FIFA-e i UEFA-e da bude još značajnije. Meni je svakako bitno da imamo što više igrača iz naše škole, i bez ovih nekih pravila. I Amaru je, hvala Bogu. Svi ostali koji imaju kvalitet su dobrodošli, ali naša škola treba imati određenu prednost. Posebno kod izbora kapitena, recimo. I to Amar zna, hvala Bogu.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug za redzepija moze covjek reci da je pojacanje samo ako nikad utakmice nije pogledao ,mislim da mu dosta bolje stoji ona tasna u slasticarnojStole iz Bora je napisao/la:Jeli neko nekad rekao da je Lazar "pojacanje"?
I evo tvoje pristrasnosti. Već sada vidiš da je nekvalitetan i da nikada neće biti kvalitet. Dovoljno.Stole iz Bora je napisao/la:Rekoh da on za mene nije POJACANJE i nikad nece biti. O njegovim kvalitetima govori dovoljno to da se prebrzo vratio nakon odlaska iz Zelje. Mora da su ga mrzili treneri ..

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Drug, ko je rekao za njega da je pojačanje? A ovaj drugi dio tvoje rečenice je sve ono o čemu sam govorioZELJO MOJA je napisao/la: drug za redzepija moze covjek reci da je pojacanje samo ako nikad utakmice nije pogledao ,mislim da mu dosta bolje stoji ona tasna u slasticarnoj

Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma dok se vracaju dobro je nace se opet neki levati pa ce mo ga ponovo tusnuti a ako bog da vratice se i bekric heheeŽeljovac je napisao/la:I evo tvoje pristrasnosti. Već sada vidiš da je nekvalitetan i da nikada neće biti kvalitet. Dovoljno.Stole iz Bora je napisao/la:Rekoh da on za mene nije POJACANJE i nikad nece biti. O njegovim kvalitetima govori dovoljno to da se prebrzo vratio nakon odlaska iz Zelje. Mora da su ga mrzili treneri ..
Tipicni bosanski mentalitet , cim je nas ,pojma nema...a ako je "sa strane" u zvijezde ga okivaju pa makar ne znao hodati,a ne igrati lopte....

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hrammm1921 i 13 gostiju.