FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
kako smo zasluzili, to smo i dobili
gasit na vrijeme
sreca pa izgubismo, ko bi trpio da se moramo "prati" ovdje za komentare. Sad nedo bog da dobijemo Sarajevo
gasit na vrijeme
sreca pa izgubismo, ko bi trpio da se moramo "prati" ovdje za komentare. Sad nedo bog da dobijemo Sarajevo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Ajde nemojte srat oko Vlade molim vas... On izvlaci iz ove ekipe maksimum... Da je neki drugi trener tu, Boga pitaj koje bi sad mjesto bili...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Onda nek izvuce usi onom Zecu malo, nije dosao na termin pa da glumata
- Probisvjet
- Kontakt:
Nakapam se upravi svaku kap benzina u zenine pizde sto sam potrosio do Bijeljine i nazad. Koji ono igrac Radnika rece ajmo ih sada dobiti i dobise.
Ono prije nego su nas pritisli nije realna slika. Da su igrali punom snagom ne bi mi mogli meda na k...!
A Vladi zelim da mu Husref nasteli zenicu! Zbog lazi!
Ono prije nego su nas pritisli nije realna slika. Da su igrali punom snagom ne bi mi mogli meda na k...!
A Vladi zelim da mu Husref nasteli zenicu! Zbog lazi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Zec tri utakmice za redom daje go prakticno, preporodjen igrac . Mogao je ondje mozda desno dati onom malcu sto je tek usao i to je to.
Tandir je jedina krampa, uz Salihovica.. Kako igramo bez 6-7 standardnih igraca i clanova prve postave , ja sam danas bio prezadovoljan. I dobili bi ih ako nista da se Zilkic nije povrijedio ili da imamo bilo koga drugog umjesto Salihova. Ne moze on igrati PL fudbal koliko god se trudio. Jaha cak sta vise i nije bio toliko los, ali Jaha zna igrati, u to nikad nije bilo dileme
Tandir je jedina krampa, uz Salihovica.. Kako igramo bez 6-7 standardnih igraca i clanova prve postave , ja sam danas bio prezadovoljan. I dobili bi ih ako nista da se Zilkic nije povrijedio ili da imamo bilo koga drugog umjesto Salihova. Ne moze on igrati PL fudbal koliko god se trudio. Jaha cak sta vise i nije bio toliko los, ali Jaha zna igrati, u to nikad nije bilo dileme
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa covjeku smijesno a zijanio utakmicu u sudijskoj nadoknadi.... Ahahahahahahahahahaha....Pa ovo su nadrealisti i monti pajton u jednom... Ahahahaha
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 11 mar 2017, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kako li bi tek igrali da su bili tu samo još Subić i Ordagić, to bi bila baš lijepa postava. Vidi se da ovi momci mogu i hoće da igraju, nisu toliko loši, jedino eto Tandir brate mili kakav je ono panj, ostaje nada da će da proradi kao Zec, do tad.. nek nam je bog na pomoći.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- hule_barca
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Skidanje gaca pri ulasku u autobushule_barca je napisao/la:Luzerski mentalitet se polahko ali sigurno vraća!
Kad je Tandir došao ja napisah da sam čuo da je talašika, izgleda da su glasine bile dobre.
Možda mu i treba vremena više da proradi, da Vlado nešto iščupa iz njega, nije ga bezveze doveo valjda.
A što se Evrope tiče...Kanada stižemo!
Precjednik kad nešto obeća, on i ispuni.
Možda mu i treba vremena više da proradi, da Vlado nešto iščupa iz njega, nije ga bezveze doveo valjda.
A što se Evrope tiče...Kanada stižemo!
Precjednik kad nešto obeća, on i ispuni.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Salihović krampa!!
Tandir krampetina!!!!
Smrzoh se dzaba u Bijeljini hebem im sve....
Tandir krampetina!!!!
DRŽAVA TUZLA!!
Zilkic fantastican,steta sto ce za godinu predat papire na arbitraznu i potpisat za neki drugi klub.
Zec je iz utakmice u utakmicu bolji,imo je danas kiksova al nije bio los.
Ljudi mozemo mi volit Jahu i sve to,al covjek dok potrci lopta je vec na drugom mjestu,ako je vec doveden da.prima platu nek sjedi onda na klupi.
Tandir... eh tandir tandir...
Valjda dobijemo pitare u Subotu aBd..
Sta kazu Fukare nasa stranka je Sloboda ?? Haha smijesni su faraonovi placenici.
Zec je iz utakmice u utakmicu bolji,imo je danas kiksova al nije bio los.
Ljudi mozemo mi volit Jahu i sve to,al covjek dok potrci lopta je vec na drugom mjestu,ako je vec doveden da.prima platu nek sjedi onda na klupi.
Tandir... eh tandir tandir...
Valjda dobijemo pitare u Subotu aBd..
Sta kazu Fukare nasa stranka je Sloboda ?? Haha smijesni su faraonovi placenici.
Ukopa nas carsija !
- zlatnakoka
- Kontakt:
Ako nisu ili ne kupe utakmicu (a nasi ocito imaju razloga za prodaju) i ja vjerujem da cemo ih dernuti jer su oni losi a ni stanje u klubu im trenutno nije znatno bolje.wobly92 je napisao/la:MA BIĆE TO SVE U REDU
![]()
Sačekajmo sljedeću sezonu kad doVla sklopi ekipu po svom ukusu pa ćemo onda vidjet.![]()
Probisvjete, jesil fino ručao, šta je bilo na meniju?
P.S. Protiv pitara će se boriti i izginuti, ja tu vjerujem u dobar rezultat, al bez zafrkancije.
Danas jaha, sale tandir. Na drugoj strani zilkic, lazo pa i zeko jer se stvarno trudio.
Mislim da u tz ima momaka koji za slicne pare nista losije ne bi odigrali od tandira i slicnih...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Spavas li mirno Đuricu Milane 
Sto se pitara tice, uzimaju nas

Sto se pitara tice, uzimaju nas
- Probisvjet
- Kontakt:
Koji si qurac isao, imao si na TV valjda.NjonjoVam je napisao/la:Salihović krampa!!
Tandir krampetina!!!!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Sto je najgore, ovo sve vise vodi ka totalnoj rasprodaji na kraju sezone.
E tek smo ga iduce godine najebali
E tek smo ga iduce godine najebali
ne može podrinjac tuzlacima vodit klub jbg, hoćemo sve lokalno, al kvalitet globalni, može al ****, nek nam je eto sad dobro sa biznismenima iz kikača
? са Vienna уз - &
? са Vienna уз - &
Vozi me na Pale preko ledina
- Probisvjet
- Kontakt:
Yebe se nas, mi smo se vec plasirali na turnir klovnova u Torontu. Teren idealan.
Ma jok, sumnjam da ćete dobit ovdje, naši će zapeti, jer i predcjednik naš je tako rekao, a ako si mogao pratiti to je čovjek od riječi, i čovjek koji je NAVIJAČ ŽELJEZNIČARA, tako da ako ćemo se nekome naguziti, znaš sad i kome.
Igrači će dobiti naredbu da poginu na terenu, a još će i sastav biti kompletniji.
Igrači će dobiti naredbu da poginu na terenu, a još će i sastav biti kompletniji.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Za Krusku ce te i u firmi zaposlit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.