FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 11 mar 2017, 17:06

Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 mar 2017, 17:07

Virtu4l je napisao/la:Pratite Musu nakon gola :urnebes: :urnebes:

Zeba ih pod rucnom okrenuo :urnebes: Muhamed se raduje kao da je ponikao kod nas.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 mar 2017, 17:09

amazon je napisao/la:Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.
Dobro ba, skontali smo to prvih 845 puta kad si rekao. Ne moraš se ponavljati :lol:

A slažem se u nekim dijelovima posta sa tobom. Nije dobre igra to treba reći ali hbga, pobjeđujemo.

Idemo dalje, titulaaaaaaaaaaaa :bih:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 mar 2017, 17:10

Petrović se zayebava sa ovim penalima, to mu je minus.
Kakav Zakarić i Lendrić :shock: nema tu ganjanja golova i statistike. Pobjeda je bitnija od svega. Da se zabio penal, ne bi se ni došlo u ovakve infarkt završnice. Posebno jer je teren očajan i uveliko pomaže ekipi koja se brani (Jajce).

Penale moraju pocati dokazane penaldžije - Zeba ili Bekrić :!: ovisno koji je na terenu.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 11 mar 2017, 17:11

..koliko je samo Juve skudeta osvojio pobjedama 1:0
Šampioni idu na rezultat a ne na ljepotu. :)
Dolaze bolje vremenske prilike, bolji tereni i s time će i igra biti puno bolja i tečnija, govorim o pas igri, čim ima toga bit će i šansi za gol.
Limvo te Ljože!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 mar 2017, 17:12

amazon je napisao/la:Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.
Odlična igra PLAVE MAŠINE. Slavko još jednom dokazao svoje vrhunske trenerske sposobnosti, BRAVO Mrvice!!! Metalege prejak, ali ne može sa nama nikako.Vrhunsko izdanje našeg Želje danas.Vrhunska igra, i naravno zaslužena 3 boda. Čestitke Manijacima koji su bili u Banja Luci, i da ne zaboravim, odlična igra Lendrića, bez obzira na penal, dešava se i najboljim. BRAVO ŽELJOOOOOOOOO!!!!!!!

Crknite miševiiiiiii!!!!!!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 mar 2017, 17:14

Jao Muse hahahahaha
Gledano svih 90 minuta zasluzili smo makar jedan gol,ali ne smije se ponoviti prvo poluvrijeme. Ovi su igrali bunker,a mi tesko mozemo to probiti u vecini utakmica. Sad ide LzP i tu se igra otvorenije pa ocekujem ljepsu igru.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 11 mar 2017, 17:16

Ovakve pobjede su najslađe, mada protiv ovih levatskih ekipa mora biti bolje, bunkere teško probijamo u **** materinu, pljuvači na aparatima :kafa:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2017, 17:18

Monci je napisao/la:
Odlična igra PLAVE MAŠINE. Slavko još jednom dokazao svoje vrhunske trenerske sposobnosti, BRAVO Mrvice!!! Metalege prejak, ali ne može sa nama nikako.Vrhunsko izdanje našeg Želje danas.Vrhunska igra, i naravno zaslužena 3 boda. Čestitke Manijacima koji su bili u Banja Luci, i da ne zaboravim, odlična igra Lendrića, bez obzira na penal, dešava se i najboljim. BRAVO ŽELJOOOOOOOOO!!!!!!!

Crknite miševiiiiiii!!!!!!!!
Zaradio si regres s ovim postom. Nastavi dalje prodavati ublehe ovoj djeci a moje postove zaobidji. Totalno si mi nebitan a tvoje me misljenje ne zanima imam ja oci.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2017, 17:19

vidi aldina što mu je krivo što ga je Zajko zabio :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

maha1
Kontakt:

Post Postao/la maha1 » 11 mar 2017, 17:20

igra moze otjerat takve navijace kosto si ti , de mi samo reci ko to ima igru u ovoj ligi,ne mlati gledaj barcu,real...mi smo zadovoljni dok smo u igri na svakom frontu.pravi navijac ocekuje pobjedu vazda i kad gubi ,a ne ti koji samo mislis kako cemo izgubit i cekas da izgubimo da bi te neko podrzo.

tuyucua
Kontakt:

Post Postao/la tuyucua » 11 mar 2017, 17:20

Realno moglo je to dosta bolje, al Metalege nije prišao u drugom poluvremenu dva puta našem golu, ko nije zadovoljan sa tim, onda neme veze o fudbalu, također dosta slična utakmica onoj u Krupi. Uglavnom najbitnija su 3 boda, idemo dalje, Radnik idući.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 mar 2017, 17:21

Očekujem da Radniku u prvenstvu pet golova damo.

Idemoooo :rol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2017, 17:23

Neandertalac je napisao/la:Očekujem da Radniku u prvenstvu pet golova damo.
Kakvih pet komada, ne bih ovu dramu dao ni za šta :mrgreen:

Šuko pravi tabelu, Željezničar će zaostati za vrhom :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2017, 17:24

maha1 je napisao/la: igra moze otjerat takve navijace kosto si ti , de mi samo reci ko to ima igru u ovoj ligi,ne mlati gledaj barcu,real...mi smo zadovoljni dok smo u igri na svakom frontu.pravi navijac ocekuje pobjedu vazda i kad gubi ,a ne ti koji samo mislis kako cemo izgubit i cekas da izgubimo da bi te neko podrzo.
Mene da zanima da me neko podrzava kao vas pacenike pisao bi kako vama odgovara. A posto me poltroni u supelzci ne zanimaju pisatu onako kako mislim i kako razmislja 80% posto navijaca koji idu na utakmice Zelje. Mucimo se svima od kad Petrovic dosao, raspali Celik dobili jedva 1:0 na Grbavici prije pauze. Sad si jedva dobio Mladost kuci a Metalege i igra da covjek cir dobije. Ako ti se ne svidja moj post samo ga preskoci djecace i miran si.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 11 mar 2017, 17:24

Koji si ti fudbalski znalac, nemam rijeci stvarno za tebe vise :shock: :urnebes: nek ti je dragi allah na pomoci
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 11 mar 2017, 17:25

Kad titulu dignemo s "ovakvom" igrom, puna ce ti usta biti Zelje i osvojene titule :D. Opusti se malo, i konkurenti pobjedjuju sa golom, maximalno dva razlike pa njihovi navijaci ne seru ko sto se sere na ovoj temi. Sabur prijatelju, kad dodje liga za prvaka nema ekipa koje ce se 90 min braniti ko sto se danas ova ekipa branila, otvoreno s obje strane pa ko koga zvekne :salut: :salut: :salut:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2017, 17:26

objektivni aldin :lol: joj što ga Zeba ohladi, k'o Zuban pitare :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

maha1
Kontakt:

Post Postao/la maha1 » 11 mar 2017, 17:27

amazon je napisao/la:
maha1 je napisao/la: igra moze otjerat takve navijace kosto si ti , de mi samo reci ko to ima igru u ovoj ligi,ne mlati gledaj barcu,real...mi smo zadovoljni dok smo u igri na svakom frontu.pravi navijac ocekuje pobjedu vazda i kad gubi ,a ne ti koji samo mislis kako cemo izgubit i cekas da izgubimo da bi te neko podrzo.
Mene da zanima da me neko podrzava kao vas pacenike pisao bi kako vama odgovara. A posto me poltroni u supelzci ne zanimaju pisatu onako kako mislim i kako razmislja 80% posto navijaca koji idu na utakmice Zelje. Mucimo se svima od kad Petrovic dosao, raspali Celik dobili jedva 1:0 na Grbavici prije pauze. Sad si jedva dobio Mladost kuci a Metalege i igra da covjek cir dobije. Ako ti se ne svidja moj post samo ga preskoci djecace i miran si.
e vako ja nisam prvi zadovoljan igrom i sta ja moram pljuvat po igracima i treneru i molit boga da izgubimo,to pravi navijac nikad ne radi.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 mar 2017, 17:28

Ne znam šta se ocekivalo po onoj oranici :roll: Neki sitni vez i prelijepa igra :nene: nece moci.
Da se zabio penal na vrijeme ili one šanse iz prvog poluvremena, ovi bi se otvorili i zabili bi im još koji gol do kraja. Ovako su se branili i cekali kraj.

Možda Slavko nije Amar Osim da ruši rekorde lige, ali za onog Kostića je Ferguson i Guardiola u jednom. Željo izgleda kao 5X ozbiljniji tim otkako je Ćelo došao, odbrana je mnogo stabilnija, u nizu je od 5 uzastopnih pobjeda u prvenstvu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, seha77, svemalim1 i 57 gostiju.