FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MocMahale444
Zeba ih pod rucnom okrenuoVirtu4l je napisao/la:Pratite Musu nakon gola![]()
![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Dobro ba, skontali smo to prvih 845 puta kad si rekao. Ne moraš se ponavljatiamazon je napisao/la:Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.

A slažem se u nekim dijelovima posta sa tobom. Nije dobre igra to treba reći ali hbga, pobjeđujemo.
Idemo dalje, titulaaaaaaaaaaaa

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Petrović se zayebava sa ovim penalima, to mu je minus.
Kakav Zakarić i Lendrić
nema tu ganjanja golova i statistike. Pobjeda je bitnija od svega. Da se zabio penal, ne bi se ni došlo u ovakve infarkt završnice. Posebno jer je teren očajan i uveliko pomaže ekipi koja se brani (Jajce).
Penale moraju pocati dokazane penaldžije - Zeba ili Bekrić
ovisno koji je na terenu.
Kakav Zakarić i Lendrić

Penale moraju pocati dokazane penaldžije - Zeba ili Bekrić

- grbavicka1921
- Kontakt:
..koliko je samo Juve skudeta osvojio pobjedama 1:0
Šampioni idu na rezultat a ne na ljepotu.
Dolaze bolje vremenske prilike, bolji tereni i s time će i igra biti puno bolja i tečnija, govorim o pas igri, čim ima toga bit će i šansi za gol.
Limvo te Ljože!
Šampioni idu na rezultat a ne na ljepotu.

Dolaze bolje vremenske prilike, bolji tereni i s time će i igra biti puno bolja i tečnija, govorim o pas igri, čim ima toga bit će i šansi za gol.
Limvo te Ljože!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Odlična igra PLAVE MAŠINE. Slavko još jednom dokazao svoje vrhunske trenerske sposobnosti, BRAVO Mrvice!!! Metalege prejak, ali ne može sa nama nikako.Vrhunsko izdanje našeg Želje danas.Vrhunska igra, i naravno zaslužena 3 boda. Čestitke Manijacima koji su bili u Banja Luci, i da ne zaboravim, odlična igra Lendrića, bez obzira na penal, dešava se i najboljim. BRAVO ŽELJOOOOOOOOO!!!!!!!amazon je napisao/la:Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.
Crknite miševiiiiiii!!!!!!!!
Jao Muse hahahahaha
Gledano svih 90 minuta zasluzili smo makar jedan gol,ali ne smije se ponoviti prvo poluvrijeme. Ovi su igrali bunker,a mi tesko mozemo to probiti u vecini utakmica. Sad ide LzP i tu se igra otvorenije pa ocekujem ljepsu igru.
Gledano svih 90 minuta zasluzili smo makar jedan gol,ali ne smije se ponoviti prvo poluvrijeme. Ovi su igrali bunker,a mi tesko mozemo to probiti u vecini utakmica. Sad ide LzP i tu se igra otvorenije pa ocekujem ljepsu igru.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovakve pobjede su najslađe, mada protiv ovih levatskih ekipa mora biti bolje, bunkere teško probijamo u **** materinu, pljuvači na aparatima 

Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- amazon
- Kontakt:
Zaradio si regres s ovim postom. Nastavi dalje prodavati ublehe ovoj djeci a moje postove zaobidji. Totalno si mi nebitan a tvoje me misljenje ne zanima imam ja oci.Monci je napisao/la:Odlična igra PLAVE MAŠINE. Slavko još jednom dokazao svoje vrhunske trenerske sposobnosti, BRAVO Mrvice!!! Metalege prejak, ali ne može sa nama nikako.Vrhunsko izdanje našeg Želje danas.Vrhunska igra, i naravno zaslužena 3 boda. Čestitke Manijacima koji su bili u Banja Luci, i da ne zaboravim, odlična igra Lendrića, bez obzira na penal, dešava se i najboljim. BRAVO ŽELJOOOOOOOOO!!!!!!!amazon je napisao/la:Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.
Crknite miševiiiiiii!!!!!!!!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
vidi aldina što mu je krivo što ga je Zajko zabio 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
igra moze otjerat takve navijace kosto si ti , de mi samo reci ko to ima igru u ovoj ligi,ne mlati gledaj barcu,real...mi smo zadovoljni dok smo u igri na svakom frontu.pravi navijac ocekuje pobjedu vazda i kad gubi ,a ne ti koji samo mislis kako cemo izgubit i cekas da izgubimo da bi te neko podrzo.amazon je napisao/la:Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.
Realno moglo je to dosta bolje, al Metalege nije prišao u drugom poluvremenu dva puta našem golu, ko nije zadovoljan sa tim, onda neme veze o fudbalu, također dosta slična utakmica onoj u Krupi. Uglavnom najbitnija su 3 boda, idemo dalje, Radnik idući.
- Neandertalac
- Kontakt:
Očekujem da Radniku u prvenstvu pet golova damo.
Idemoooo
Idemoooo

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kakvih pet komada, ne bih ovu dramu dao ni za štaNeandertalac je napisao/la:Očekujem da Radniku u prvenstvu pet golova damo.

Šuko pravi tabelu, Željezničar će zaostati za vrhom

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:
Mene da zanima da me neko podrzava kao vas pacenike pisao bi kako vama odgovara. A posto me poltroni u supelzci ne zanimaju pisatu onako kako mislim i kako razmislja 80% posto navijaca koji idu na utakmice Zelje. Mucimo se svima od kad Petrovic dosao, raspali Celik dobili jedva 1:0 na Grbavici prije pauze. Sad si jedva dobio Mladost kuci a Metalege i igra da covjek cir dobije. Ako ti se ne svidja moj post samo ga preskoci djecace i miran si.maha1 je napisao/la: igra moze otjerat takve navijace kosto si ti , de mi samo reci ko to ima igru u ovoj ligi,ne mlati gledaj barcu,real...mi smo zadovoljni dok smo u igri na svakom frontu.pravi navijac ocekuje pobjedu vazda i kad gubi ,a ne ti koji samo mislis kako cemo izgubit i cekas da izgubimo da bi te neko podrzo.
Koji si ti fudbalski znalac, nemam rijeci stvarno za tebe viseamazon je napisao/la:Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- Sandokan87
- Kontakt:
Kad titulu dignemo s "ovakvom" igrom, puna ce ti usta biti Zelje i osvojene tituleamazon je napisao/la:Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.

Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
objektivni aldin
joj što ga Zeba ohladi, k'o Zuban pitare 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e vako ja nisam prvi zadovoljan igrom i sta ja moram pljuvat po igracima i treneru i molit boga da izgubimo,to pravi navijac nikad ne radi.amazon je napisao/la:Mene da zanima da me neko podrzava kao vas pacenike pisao bi kako vama odgovara. A posto me poltroni u supelzci ne zanimaju pisatu onako kako mislim i kako razmislja 80% posto navijaca koji idu na utakmice Zelje. Mucimo se svima od kad Petrovic dosao, raspali Celik dobili jedva 1:0 na Grbavici prije pauze. Sad si jedva dobio Mladost kuci a Metalege i igra da covjek cir dobije. Ako ti se ne svidja moj post samo ga preskoci djecace i miran si.maha1 je napisao/la: igra moze otjerat takve navijace kosto si ti , de mi samo reci ko to ima igru u ovoj ligi,ne mlati gledaj barcu,real...mi smo zadovoljni dok smo u igri na svakom frontu.pravi navijac ocekuje pobjedu vazda i kad gubi ,a ne ti koji samo mislis kako cemo izgubit i cekas da izgubimo da bi te neko podrzo.
Ne znam šta se ocekivalo po onoj oraniciamazon je napisao/la:Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.

Da se zabio penal na vrijeme ili one šanse iz prvog poluvremena, ovi bi se otvorili i zabili bi im još koji gol do kraja. Ovako su se branili i cekali kraj.
Možda Slavko nije Amar Osim da ruši rekorde lige, ali za onog Kostića je Ferguson i Guardiola u jednom. Željo izgleda kao 5X ozbiljniji tim otkako je Ćelo došao, odbrana je mnogo stabilnija, u nizu je od 5 uzastopnih pobjeda u prvenstvu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, seha77 i 61 gost.