Šta djeca znaju moj Virtu.Virtu4l je napisao/la:Dajte Miroslavu platu 50 hiljada KM mjesečno samo neka ostane

Braco@ ja se sa ženom posvađao, eno je kmeči a čuna me zaboli

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Šta djeca znaju moj Virtu.Virtu4l je napisao/la:Dajte Miroslavu platu 50 hiljada KM mjesečno samo neka ostane
Jesil dobar ikako u glavu tiBenkara21 je napisao/la:Hahahahahahahaha Metalehehe hahahahahaha, Misketovi puleniirfo je napisao/la:NormalnoBenkara21 je napisao/la:Dupla kruna hahahahahahaha![]()
gdje je sad moderator da banuje ovog padobranca?
Na tri foruma čitam šta se sve piše, tuga me uhvatila svega mi. Bolje je imati 100 pravih navijača nego deset miliona ovakvih.Neandertalac je napisao/la:Šta djeca znaju moj Virtu.Virtu4l je napisao/la:Dajte Miroslavu platu 50 hiljada KM mjesečno samo neka ostane
Dobro si me napomenuo.Virtu4l je napisao/la:Dajte Miroslavu platu 50 hiljada KM mjesečno samo neka ostane
Neandertalac je napisao/la:Benkara je FGR iz Ilijaša, kasni mu signal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teska i zasluzena pobjeda, bolji smo bili, oni su nam jednu sansu napravili, pored promasenog penala i zicera lendre, idemo daljeMonci je napisao/la:Rutinski. Pojedinci na aparatima, nikako da shvate da šampioni ovako pobjeđuju.
Opet sam se pojeo,ispusio kutiju i vristao po sobi.Bog sami zna sta drugi gosti mislenellic07 je napisao/la:Da se citiramnellic07 je napisao/la:Da ga je zabit u 90-oj za pobjedu.Nema slabih protivnika,bit će teška utakmica,jako teška.PticaSelica1921 je napisao/la:Idemo danas s vjerom u Zelju za stadion i Osima,za Evropu spremni,s bismilom il' zdravo Marijo, Bog nam pomog'o kako sta kome pase samo da im uvalimo tricu u prvom poluvremenu da odgledam drugo rahat.Da ne grizem nokte do 89. K'o da sam na zutom
Gandze,pive i Lendrica Ive !
E tu se već ne slažem hbga, meni ziheraške izmjene koje veze sa golom nemaju. Igra bila nikakva, pa šta si očekivao da će Metal napadati? Umjesto sa dva špica da se proba mi sve isto, malo sreće a ne trenerskih znanja.Virtu4l je napisao/la:Na tri foruma čitam šta se sve piše, tuga me uhvatila svega mi. Bolje je imati 100 pravih navijača nego deset miliona ovakvih.Neandertalac je napisao/la:Šta djeca znaju moj Virtu.Virtu4l je napisao/la:Dajte Miroslavu platu 50 hiljada KM mjesečno samo neka ostane
Trebaju volovska muda da izbaciš Ivana Lendrića, Uglješa odličan, Slavko baš pogodio izmjene, morala je ući.
Strašan je burazeru, strašan, pretrčao je 10-12 kilometara, kao da ima još deset godina ugovora, ne zaslužujemo ga.braco je napisao/la:Dobro si me napomenuo.Virtu4l je napisao/la:Dajte Miroslavu platu 50 hiljada KM mjesečno samo neka ostane
-"Miro se štedi" kuknjava
- "Miro pi.čko mrš na tribine" kuknjava
-" Radije ću gledat Stanu nego Miroslava na krilu" kuknjava
Fale jos tri krune za taj smajli da bude potpunNeandertalac je napisao/la:Benkara je FGR iz Ilijaša, kasni mu signal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve sami strucnjaci drug moj.braco je napisao/la:Dobro si me napomenuo.Virtu4l je napisao/la:Dajte Miroslavu platu 50 hiljada KM mjesečno samo neka ostane
-"Miro se štedi" kuknjava
- "Miro pi.čko mrš na tribine" kuknjava
-" Radije ću gledat Stanu nego Miroslava na krilu" kuknjava