Mene strah njavise ove siroke klupe. Mi po misljenju Petrovica je nemamo. Nije to rekao, ali zakljucujem zbog forsirranja istih igraca. Dobro je pa ima reprezentativna pauza.nide je napisao/la:ovaj sada dio takmicenja je najtezi i samo onaj ko bude imao siroku klupu doci ce do cilja.
Nadati se da ce nasi igraci ostati postedeni povreda i da ce mo po drugi puta dignuti dupli pokal.
Zabrinjavajuce je samo kako onako olahko propustene sanse. Slusajuci Zebu ispade bas tako, proigras par zrelih sansi nedas GOL i kazna dode jednom pa drugi put. Nadati se da ce teren biti malo uslovniji za igru nego ovaj u Bijeljini mada tesko bilo je dosta kise zadnjih dana.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mene je najvise strah nase odbrane. Kad se spetljaju niko nam ne moze pomoci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zivim za dan kad ce cemo imat napadaca u prvom timu a da je nase dijete, sa ovim polovnjacima nikad necemo potrefit da valja. Bajic, Hodzic npr oni su samo mogli napredovat igrajuci u prvom timu dok Lendric je ogranicen, dobro je Ivica rekao, odbijel se koja od tebe 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Ustaniistok
- Kontakt:
Pozdrav novi sam
Ide Zebin slobodnjak sutra pjeske za 0:1

Ide Zebin slobodnjak sutra pjeske za 0:1

Nazalost mi nemozemo jos zadrzati igrace u ligi jer se igraci razvijaju na dobroj podlozi na kojoj igraju. U Bosni toga nema. Vidjeli smo tekmu u Bijeljini kakav los teren. Nece nesto puno bolje biti ni u Banja Luci. Budeli kisno ni Grbavica nece biti nesto bolja plus igraju se dvije tekme zaredom obe vazne. Neophodno je izboriti evropu ne birati sredstva kako doci do cilja. Ako bi Lendric otisao onda uz finu odstetu a u izjavi je rekao da mu je ovo kako sada stvari stoje zadnja polusezona u Zelji i koje predkolo u evropi moglo bi se zaraditi da se uradi teren.
- Ustaniistok
- Kontakt:
Od lige za prvaka se tek moze reci da ce se kolko tolko moci igrat i gledat bolji i ljepsi fudbal
Uprava je odradila za kratko vrijeme ono sto nisu mnogi ni sanjali koji su tu sjedili zadnjih 15-tak god. ali mislim da bi pravi posao bijo pokusati stupiti u kontakt sa igracima koji su na zalasku karijere da u zelji okoncaju karijeru i doprinesu klubu na profesionalnosti a i na kapitalu. Zamislite vidjeti u Zeljli Bajica i Dzeku u tandemu zajedno sa Stilicem u vezi i Zajkom Zebom i po krilu Siluje odbrane Edin Visca dok na golu stoji iskusni Sehic.

Hoce li biti stream kakav? Slijede nam tri teske utakmice ako izvucemo do kraja bez kiksa ekipi i Slavku svaka cast, bila bi to fina serija protiv ozbiljnih ekipa, u osjetljivom dijelu sezone i po ovakvim terenima. Samo u kost.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Bice stream.
Kakvo je vrijeme u BiH?
Kakvo je vrijeme u BiH?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Tmurno je i kišovito ovdje u Sarajevu a izgleda i širom BIH.Virtu4l je napisao/la:Bice stream.
Kakvo je vrijeme u BiH?
Danas definitivno ne treba gledati nikakve sitnice, danas treba pobjediti i sačuvati atmosferu pred revanš kupa. Svaka utakmica je bitna i teška ali nas definitivno najteže tek očekuje. Imamo šta imamo i samo uz podršku ka zajedničkom cilju. Nije vrijeme ni za kakve analize , vrijeme je za zajedništvo i vjeru u ekipu. VTŽ
- plavousrcu
- Kontakt:
Teren ce biti oranica. Danas su najvaznija tri boda i da ne bude povreda. 0:2 moja prognoza uz golove Kerle i Lendrica.
Utakmica u BL danas neće biti niti malo lagana. "Metalci" fakat nemaju šta izgubiti, i ne sumnjam da će krenuti na sve ili ništa. Trener će ih sigurno kvalitetno motivisati, i očekujem da krenu agresivno od prve minute. Sa druge strane upravo tu vidim našu šansu. Jedan rani go bi ih smirio, i nakon toga samo čekati grešku i kontru za drugi...izgleda jednostavno, ali u ovoj ligi se fakat nikada ne zna. Ubiješ lidera sa 4-0 na njegovom terenu, a onda te Mladost zatjera u mišju rupu na tvom terenu...Klubovi bez iskustva, gledalaca, tradicije, gurnu u borbu za opstanak "stare" premijer ligaše, a oni u borbu za Europu.
U svakom slučaju očekujem pobjedu danas, sve osim toga bi bilo veliko iznenađenje. Hajmo svi kao jedan, dati maksimum, disciplina, angažovanje. Fizički moramo biti jači od protivnika, samo jako i agresivno, i eto nova 3 boda.
U svakom slučaju očekujem pobjedu danas, sve osim toga bi bilo veliko iznenađenje. Hajmo svi kao jedan, dati maksimum, disciplina, angažovanje. Fizički moramo biti jači od protivnika, samo jako i agresivno, i eto nova 3 boda.
- Neandertalac
- Kontakt:
Danas nadam se rutinska pobjeda i kiks bar jednog konkurenta. Vjerovatno Zrinjski.
VTŽ
VTŽ
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Danas stižu stoliceeeee.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Idemo danas s vjerom u Zelju za stadion i Osima,za Evropu spremni,s bismilom il' zdravo Marijo, Bog nam pomog'o kako sta kome pase samo da im uvalimo tricu u prvom poluvremenu da odgledam drugo rahat.Da ne grizem nokte do 89. K'o da sam na zutom
Gandze,pive i Lendrica Ive !
U srcu nosim te ja ! 1921
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
zamislite da mi dobismo ko juve sinoc, slavko bi bio otjeran vec 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da ga je zabit u 90-oj za pobjedu.Nema slabih protivnika,bit će teška utakmica,jako teška.PticaSelica1921 je napisao/la:Idemo danas s vjerom u Zelju za stadion i Osima,za Evropu spremni,s bismilom il' zdravo Marijo, Bog nam pomog'o kako sta kome pase samo da im uvalimo tricu u prvom poluvremenu da odgledam drugo rahat.Da ne grizem nokte do 89. K'o da sam na zutom
Nije bitno kako i u kojem minutu, bitno je da se danas dobije.
Ni tezak teren, ni kartoni, ni nacin na koji se dobije nije bitan. Samo tri boda.
Ni tezak teren, ni kartoni, ni nacin na koji se dobije nije bitan. Samo tri boda.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Znate sta ce se danas desiti? Neko ce iz sredine izbaciti Lendrica oci u oci sa golman, pogled prema golmanu da utvrdi poziciju, zatim prema lopti, i rutinski, unutrasnjom u mali mrezicu. Mislim da bi to vise volio vidjeti, nego da zabije makazicama sa 25 metara 

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 31 gost.