Odoh po kanti listic trazit **** ti zemlju
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
premier kladionica se bas krenula igrati s nasim zivcima...gonzales je napisao/la:Nema brige, 100% je 5 kartona regularnih bilostulic89 je napisao/la:bas taj je sporan, valjda kad je bio go, on prigovarao.gonzales je napisao/la:David Lopez 49. minut...trebali bi ispraviti to
sad sam im poslao pitanje.
evo meni stavili da je na cekanju taj par. nije vise crveno. sad cekam da pozeleni...
Evo i wwin kaze da je 5
adodbr je napisao/la:Ajde da miky pocasti Istokom sutra ajde
49 David López (Espanyol) is cautioned by the referee.miky_hz je napisao/la:adodbr je napisao/la:Ajde da miky pocasti Istokom sutra ajde
Hocu zivotami,ti si mi nafaka i prosli put bio za Otoku kad si rekao hajde za Otoke![]()
Hajde Premier vas j.ebo zelenii kuknjava
uefa kaze da je daoarelinho je napisao/la:Evo gledam snimak od 48 minute do 63. Gol pada u 49-oj za 2:2 i slijede žestoki protesti igrača Espanjola. Tada se sudija hvata za džep i hoće da da karton Davidu Lopezu i tada kamera prebacuje na slavlje igrača koji je dao gol. Poslije toga nikakve potvrde kartona ni kamerom ni grafikom na meču. Protesti su žestoki bili i ja mislim 99 posto da je dao karton Davidu Lopezu.
Opusteno drug, prosao sistulic89 je napisao/la:http://www.laliga.es/en/live/temporada- ... las-palmas
bezveze premier zajebaje i vadi zivce za ovaj karton.
gonzales je napisao/la:Opusteno drug, prosao sistulic89 je napisao/la:http://www.laliga.es/en/live/temporada- ... las-palmas
bezveze premier zajebaje i vadi zivce za ovaj karton.
nisu kakvi, nema odgovora. odgovorit ce vjerovatno sutra. ne vjerujem da ce sad to pozeleniti... dok tri puta pogledaju snimak...miky_hz je napisao/la:Jesul ti bar odgovorili na poruku.Meni nisu ni to,nocna smjena im zakazala ,beli se prcaju
Bitno je da su bar sklonili da je par gubitni pa sad mogu i do sutra sacekat .Hvala u svakom slucaju sto si me citirao pa se zarovih u kantu po tiketstulic89 je napisao/la:nisu kakvi, nema odgovora. odgovorit ce vjerovatno sutra. ne vjerujem da ce sad to pozeleniti... dok tri puta pogledaju snimak...miky_hz je napisao/la:Jesul ti bar odgovorili na poruku.Meni nisu ni to,nocna smjena im zakazala ,beli se prcaju![]()
![]()
nista drug, tu smo da pomognemo jedni drugima. i podijelimo informacije.miky_hz je napisao/la:Bitno je da su bar sklonili da je par gubitni pa sad mogu i do sutra sacekat .Hvala u svakom slucaju sto si me citirao pa se zarovih u kantu po tiketstulic89 je napisao/la:nisu kakvi, nema odgovora. odgovorit ce vjerovatno sutra. ne vjerujem da ce sad to pozeleniti... dok tri puta pogledaju snimak...miky_hz je napisao/la:Jesul ti bar odgovorili na poruku.Meni nisu ni to,nocna smjena im zakazala ,beli se prcaju![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.