FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

voltron30
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la voltron30 » 07 avg 2010, 13:21

tm_ludak je napisao/la:prica o Kennyu Mijatovicu :)momak odlicno igra stopera i jedna je do najvecih nada u želji do rije 2 godine u bubamari igrao i presao vamo :) momak sve normlano bosanski prica ko da je pravi bosanac :)
Pa i jeste Bosanac, druga je stvar što nama još ne ide u glavu da neko druge rase može biti Bosanac, iako mu je otac odavde.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2010, 13:21

tm_ludak je napisao/la:prica o Kennyu Mijatovicu :)momak odlicno igra stopera i jedna je do najvecih nada u želji do rije 2 godine u bubamari igrao i presao vamo :) momak sve normlano bosanski prica ko da je pravi bosanac :)
Pa da dobar je,posebno u skoku,mada opet nije da nesto izrazito odksace od svojih vrsnjaka,barem sto sam ja vidio u utakmici Zeljeznicar-Bosna Kalesija 2:1,Zeljo nista nije bio bolji od nas :lol: ,da nije bilo prevelikog respekta jer nikada nismo do sada igrali sa tako velikim timom mogli smo i pobjediti,sad da li smo mi tako dobri ili su vasi juniori slabi ne znam :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 avg 2010, 13:23

BABO je napisao/la:Nekako imam osjecaj de naši ljudi nikad nisu zadovoljni, svi gledaju samo loše strane, iskreno amaru da je loše u Želji ne bi bio tu, niko od nas ne zna kakav oni dogovor između imaju i dok to ne saznamo možemo samo pricati u prazno. Iskreno mene ne zanima.

Shvatite da smo mi previše mala država da bi imali jake klubove, ovo je naša realnost, možda koju god izaći u Evropu, malo se provrtiti i opet na staro.

Sarajevo ima oko 500 000 stanovnika i ima dva jaka kluba, iskreno to je mal prostor da bi se nesto vise ocekivalo.

Beograd ima 1,576,124 stanovnika tesko da njima mozemo parirati i porediti se. (Možemo ali pricom dok je realnost drugacija)

Zagreb ima oko 800 000 stanovnika i jedan hajmo reci jaki dinamo.

Kod nas niko nije zvjezda, može bit samo dok ima rezultate ali kad malo padne odma ide kolektivno pljuvanje, imamo možda 2/3 hiljade ljudi koji će redovni biti na utakmicama, kupovati godišnje a ostali su tu samo kad je i pehar.
Procitah ovaj post, pa da reagiram, i napisem da nisi bas u pravu..Kakve veze ima koliko koji grad ima stanovnika??Imas gradova koji su visemilionski, a klubovi im postizu jadne rezultate, dok s druge strane imas premale gradice, tipa Hoffenheim, ili Villareal, pa su im klubovi dobro jaki.(naveo sam mali broj primjera, a ima ih jako puno).

Ja mislim da Zeljo, da je dovoljno financijski stabilan, da se moze dobro pojacati, izboriti Europu, da bi na tribinama svaku utakmicu mogao imati 30 000 gledalaca, tako da uopce nije bitno koliko grad stanovnika ima.
Od ulaznica su pare, ali vrlo mali procenat, u odnosu na financijske injekcije koje bi trebali predstavljati neki drugi faktori, i to je ono na cemu se temelji snaga jednog sportskog kolektiva.

Po tvojoj prici, (velicina grada, drzave, sredine), Siroki Brijeg bi trebao igrati 3 ligu, dok bi Sloboda morala biti u vrhu..tako da je i to pokazatelj da to nista ne znaci, ili BiH sa 4 mil stanovnika, da ne spominjem Sloveniju, bi morala uvijek biti pokosena od Bjelorusije, i td..
Zadnja izmjena: velez_mostar, dana/u 07 avg 2010, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 07 avg 2010, 13:24

Naši juniori su loši skroz. Jedna od najlošijih poslijeratnih generacija.

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 07 avg 2010, 13:55

@velez_mostar

Prijatelju Široki je haman pa privatni klub, Hofenheim takodje a to nije slučaj sa Željom, mi imamo navijače ali i previše ljudi u upravi koji se za nešto pitaju i odlučuju, dijele tal i slično. Kada dodje privatizacija sve je moguće ali realnost je takva, možemo mi željeti nešto ali... mi se ne pitamo!

Ja idem na utakmice zato sto mi je ŽELJO u srcu, ne kazem da ne može bolje, MOŽE, trenutno je puno bolje nego što je bilo, a bice jos bolje ako B da, ali poenta te priče je što se desi bljesak i opet sve iz početka!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 avg 2010, 14:33

Pa, bravo, onda reci da je do privatizacije i načina upravljanja, a ne do broja stanovnika. Široki i Zrinjski su nam najstabilniji i najbogatiji klubovi, a zajedno nemaju navijača(stanovnika) k'o ŽELJO.

Wallpaperi su strašni. Dobra i ona verzija momka što je prepravio. Dvoumim se. :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 avg 2010, 14:34

Amar Osim na današnjoj press konferenciji: Ljudi, ne morate kupovati godišnje karte, nama odgovara da se kupuju pojedinačne. Potrošite 120 KM, nemojte 80...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 07 avg 2010, 14:58

Tačno tako.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 avg 2010, 16:06

Igrači Želje pokazali su kako se bori za klub
Za sada neće biti rezova u igračkom kadru, kaže Gracić

Olimpik je razočarao na startu prvenstva. Istina, protivnik je bio Željezničar, aktuelni prvak, ali niko, pa ni ljudi u klubu, ne mogu se oteti dojmu kako je ekipa pružila premalo.

- Utakmica sa Željom pokazala je pravo mjesto Olimpika i šta očekivati u ovoj sezoni. Željo je bio bolji i sve čestitke. Pokazali su nam i šta znači biti fudbaler Želje i fudbaler Olimpika. Igrači Želje imaju sportski motiv i žele ostvariti što bolji rezultat za svoj klub, a naši igrači imaju samo jedan cilj, da veoma dobro žive na račun kluba.

Evo smo malo spomenuti :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 avg 2010, 17:03

Osim: Protiv Zvijezde do pobjede i novih bodova
Igramo protiv motiviranog protivnika koji dolazi u Sarajevu da se nadigrava s prvakom, kazao je Osim

Nogometaši Željezničara u drugom kolu Premijer lige BiH u nedjelju na "Grbavici" dočekuju Zvijezdu iz Gradačca.
Nakon pobjede nad gradskim rivalom Olimpikom, igrači Željezničara pokušat će da dođe do novog trijumfa i sa šest bodova dočekaju dvije naredne utakmice koje igraju u gostima.
Trener Željezničara Amar Osim izjavio je da očekuje tešku utakmicu, ali da vjeruje da njegovi igrači mogu do pobjede.

"Sigurno je da nas očekuje težak posao. Igramo protiv motiviranog protivnika koji dolazi u Sarajevu da se nadigrava s prvakom. Bodovi su nam potrebni jer samo tako gostujuća pobjeda nad Olimpikom ima vrijednost", kazao je Osim.

Dodao je da je njegova ekipa uoči početka sezone kao cilj postavila osvajanje šest bodova u prva dva kola.

"Olimpik smo uspješno riješili i sada igramo protiv Zvijezde koja nema šta izgubiti na Grbavici. U prvom kolu uzeli su tri boda protiv Travnika, što sigurno nije bilo lako. U prijelaznom roku izgubili su nekoliko igrača, ali su i doveli par pojačanja. Bit će teško, ali vjerujem da možemo do bodova", rekao je Osim.

Susret između Željezničara i Zvijezde bit će odigran u nedjelju u 20.30 sati na stadionu Grbavica, a sudit će Muamer Bureković iz Zenice.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 07 avg 2010, 17:17

Seyo, ima li gdje ovih tvojih tapeta kupiti (http://i36.tinypic.com/10zzqiv.jpg) ode mi sav toner, a ni pola vrata komšiji, što je na godišnjem (pitaru) nisam izlijepio.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 avg 2010, 17:43

Krvotok je napisao/la:Seyo, ima li gdje ovih tvojih tapeta kupiti (http://i36.tinypic.com/10zzqiv.jpg) ode mi sav toner, a ni pola vrata komšiji, što je na godišnjem (pitaru) nisam izlijepio.
Ma najbolje kantu jupola, plavog "dipija", pomjesaj i zalij :D

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 07 avg 2010, 17:54

sto se tice keniya on je veoma dobar igrac igra na poziciji stopera i sa njim igra jos jedan stoper veoma dobar mirza besic....
evo vam sastava ekipe mladzih juniora godiste 1993.
golman-gvozdic
desni/lijevi bocni-vedad dzafic/nemanja filipovic
stoperi-mirza besic/keny
zadnji vezni-zeljkovic/muharemovic
prednji vezni-Hasanhodzic/ado/ferid besic
napad-jazvin
trener:Fadil Zeric
a sastav mladzih kadeta 1995 godiste
golman-ceman
desni/lijevi bocni-papic/hadzovic
stoperi-sljivo/bajrovic
zadnji vezni-salcin/smjecanin
prednji vezni-haskovic/galic/lepir
napad-toskic
Trener:Samir Mekic

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 07 avg 2010, 18:27

Kadeti 1. kolo:

F.K. Olimpik - F.K. Željezničar 0:7 :mrgreen: :mrgreen: Sad ja gled'o buraza (koji je normalno igrač nam svetog kluba) ubili ih nogama. Prvo pol. 6:0 bilo :o Kasnije malo popustili :mrgreen: Sad igraju juniori, ali ja mor'o brata kući vratiti, pa nek' neko javi njihov rezultat :P !
U mom svijetu važe moja pravila

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 07 avg 2010, 18:33

dok je nama Osima bice i titula jos dosta aBd
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 07 avg 2010, 18:36

znali iko kad je trening prvog tima veceras htino javite!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 avg 2010, 18:38

brajla95 je napisao/la:znali iko kad je trening prvog tima veceras htino javite!!
Najvjerovatnije u 20:00.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 avg 2010, 18:38

brajla95 je napisao/la:kad je veceras trening prvog tima?
brajla95 je napisao/la:znali iko kad je trening prvog tima veceras htino javite!!
Da neko zna vjerovatno bi odgovorio...ako ga ima, trebao bi biti u 8

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 avg 2010, 18:43

Jel hitno, u osam idem i ja pa ako tebe zeznem i sebe cu, kazu ima nekih novih igraca na treningu!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 07 avg 2010, 19:21

da li neko zna oce li sutra biti prodaja godisnjih/polugodisnjih ulaznica? i oce li bidi u istom terminu tj. od 9 do 16?
1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Riziko i 22 gosta.