Jelde Sarajevo, dobro se krece ova Taylor?samirr je napisao/la:Sarajevo29 je napisao/la:
sabur Peter

Normalnoo kontra kilograma udaras
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jelde Sarajevo, dobro se krece ova Taylor?samirr je napisao/la:Sarajevo29 je napisao/la:
sabur Peter
Ima li ko ljudi mojiBenjooJutub je napisao/la:Ima li ko da bi mi pomogao.. Imam 12e na PayPalu ne mogu ih nigdje iskoristit, pa ako neko ima PayPal i Skrill da ja njemu posaljem na PayPal a on meni na Skrill. Jer preko Skrilla mogu uplatit na Bet365
Momci pod fantomkama like thisvedoz je napisao/la:Što su divni![]()
Čitav dunjaluk ih igr'o, dabogda da okrenu...gambler1899 je napisao/la:idemo Stugart preokret
Oni su katastrofa cijele sezone, ali ih hoce...arelinho je napisao/la:Da javim ovima što su igrali Nicu da ne očekuju preokret. Ovo je katastrofa kako ljudi igraju. Biće im dobro ako daju jedan gol, a ne da preokrenu utakmicu.
Ja nisam ništa igrao, ali gledam ovu utakmicu. Bolje da nisam gledao.SlevinKelevra je napisao/la:Oni su katastrofa cijele sezone, ali ih hoce...arelinho je napisao/la:Da javim ovima što su igrali Nicu da ne očekuju preokret. Ovo je katastrofa kako ljudi igraju. Biće im dobro ako daju jedan gol, a ne da preokrenu utakmicu.
Mene obara Efes... Pa, yebite me Turci
a ja jedan listic ispunio i kontam mala mi kv. i pogleda malo vidim u gostiju 5-6 igraca povrijedjeno reko aj dodat cu ih i glearelinho je napisao/la:Da javim ovima što su igrali Nicu da ne očekuju preokret. Ovo je katastrofa kako ljudi igraju. Biće im dobro ako daju jedan gol, a ne da preokrenu utakmicu.
Prekorači brat granicu ko da je nije ni bilo.Sarajevo29 je napisao/la:svaka ti dala Cedi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.