FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 07 avg 2010, 18:20

Monolog je napisao/la:Dobro vam @Saltcityattack govori. Čuj kiša, pa se vraćate kući. Pa neće se niko istopiti, pobogu.
Nisi u Tuzli da vidiš ovdje kišu jebote mislim da će prekinuti utakmicu :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2010, 18:21

adnan_hzsa je napisao/la:Ovaj Harry vise prati ovaj forum od Slobode hahaha..
:lol: :lol: :lol: ja ovdje jedino pratim Slobodu,al nisam toliko otisao da po ovom pljusku idem na tekmu ;) boli me taki za vasa misljenja :mrgreen:

I sam vidis sta pise na ss.ba koliki je pljusak da neznaju hocel se moci odigrat drugo poluvrijeme ;) pa ti skontaj
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 07 avg 2010, 18:23

jarane kad si navijac i volis svoj klub ides na tekmu pa da grad pada.. haj shvatio bih da je gostovanje u pitanju al u tvom gradu tekma.. al haj nema veze tvoj problem... kad se sjetim kise protiv Rapida i Sigme u Kupu Uefa na Kosevu koja je kisa padala pa sam isao...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2010, 18:28

adnan_hzsa je napisao/la:jarane kad si navijac i volis svoj klub ides na tekmu pa da grad pada.. haj shvatio bih da je gostovanje u pitanju al u tvom gradu tekma.. al haj nema veze tvoj problem... kad se sjetim kise protiv Rapida i Sigme u Kupu Uefa na Kosevu koja je kisa padala pa sam isao...
Jbg moj problem,i vecine sto nisu otisli na tekmu ;) tako da to nije tvoj problem.Mrzim pametovanja,a kad bi vidjeli koliki je pljusak sigurno bi se i ti isti vratili.Ja sam dosao do elektrotehnicke skole kad je ufatio pljusak i vratim se sa drustvom.Da je natkriven stadion otisao bi,a ovako neznam dal ima ljudi uopste na stadionu.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 avg 2010, 18:39

Nastaviše utakmicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 avg 2010, 18:41

Frutek je napisao/la:Nastaviše utakmicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jos malo ce vaterpola da igraju, a ne footbala :D. Samo neznam sta ce posto nesmiju rukama igrat, al et :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 07 avg 2010, 18:42

Zar je neko sumnjao uopste u to?? :? sloboda mora pobjedititi pa makar i uvjeti bili neuslovni...nista novo :roll:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 07 avg 2010, 18:48

UPS je napisao/la:
Zar je neko sumnjao uopste u to?? :? sloboda mora pobjedititi pa makar i uvjeti bili neuslovni...nista novo :roll:
tebi bas dosadno :D :D ..jel tako
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

1946
Kontakt:

Post Postao/la 1946 » 07 avg 2010, 18:50

nick je napisao/la:
1946 je napisao/la:krkani tuzlanski :twisted:

jest vala bas su djubrad sto su kisu sredili,kakvih intelektualaca ima na forumu to je poezija
niko kisu nije spominjao 8-)

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 07 avg 2010, 19:09

Bogami pogodi ti za sada harry Joge i Smaja dadoše golove, treba im uvaliti barem još 1 gol.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2010, 19:22

Cehajic pogodio stativu,Zoletic bio 1 na 1 sa golmanom i nije ga uspio savladat.

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 07 avg 2010, 19:25

harry_90 je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:Ovaj Harry vise prati ovaj forum od Slobode hahaha..
:lol: :lol: :lol: ja ovdje jedino pratim Slobodu,al nisam toliko otisao da po ovom pljusku idem na tekmu ;) boli me taki za vasa misljenja :mrgreen:

I sam vidis sta pise na ss.ba koliki je pljusak da neznaju hocel se moci odigrat drugo poluvrijeme ;) pa ti skontaj
ehh harry sad to mi otisli....vala vrijedilo je pokisnuti da vidim ona dva gola joguncicu svaka cast skidam mu kapu s glave dao gol i trci prema fkr i podize dres vidi se bijela majca pise tare 10....svaka mu cast....mujkic odbranio slobodnjak samo tako dobio je samo takav aplauz...hihih.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2010, 19:28

Mah bilo nas cetvorica,i mi pred elektroteh.skolu kad pljusak slozi i vratimo se.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 07 avg 2010, 19:54

evo ja sad s utakmice j.ebem je ja...pokiso sam ko mis,fasovat cu prehladu ko nista. :mrgreen: bio do poluvremena a na poluvremenu pobjegli u wc na stadionu da se sakrijemo od kise,nije normalno kolko je padala...poslije otiisli u stadion teren isto bazen :D

a sto se tice prvog poluvremena stvarno smo super igrali,mada mi se cini da je ovaj Travnik pravo los...sto se tice igraca najbolji u prvom su nam bili po meni barem Gavaric,Dajic i Cehajic...et ukratko.Joge dao nakon prekida nekog izodbijala se lopta,a Damir dao lijep go na asistenciju Gavarica :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2010, 19:54

harry_90 je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sloboda - Travnik 07. avgust u 17.30 (Dragan Skakić, Adnan Alispahić, Željko Dragojević)
Ovo MORAMO pobjediti.
Normalno da uzimamo,prognoza 2:0 (Joge,Smajlovic) :D eh da li ce se Saranovic vratit vidjecemo,jer je pod ugovorom sa Slobodom.
Ko zna zna :D

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 07 avg 2010, 20:36

Sad se okrenut Sarajevu i u derbiju kola pokušati uz malo sreće povratka Nikolića, dobre taktike doći do bod(ova).
Spammer

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 avg 2010, 20:37

AulleTa je napisao/la:Sad se okrenut Željezničaru i u derbiju kola pokušati uz malo sreće povratka Nikolića, dobre taktike doći do bod(ova).
Tesko... jako tesko :D Krajnje je vrijeme da se i taj Tusanj utisa... :D Ali prvo neka zavrsi utakmica sa Zvijezdom pa cemo onda razgovarati :D

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 07 avg 2010, 20:41

Pirke_TM87 je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Sad se okrenut Željezničaru i u derbiju kola pokušati uz malo sreće povratka Nikolića, dobre taktike doći do bod(ova).
Tesko... jako tesko :D Krajnje je vrijeme da se i taj Tusanj utisa... :D Ali prvo neka zavrsi utakmica sa Zvijezdom pa cemo onda razgovarati :D
Greška je bila, mislio sam na Sarajevo.
Spammer

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 avg 2010, 20:46

Prva tri boda, i skok u sredinu tabele. :mrgreen: :mrgreen:

Nastavlja se sa dobrim partijama na domacem terenu, a uz to opet smo sacuvali mrezu. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 07 avg 2010, 20:55

Omerbavarac je napisao/la:Prva tri boda, i skok u sredinu tabele. :mrgreen: :mrgreen:

Nastavlja se sa dobrim partijama na domacem terenu, a uz to opet smo sacuvali mrezu. 8-) 8-)
Nadam se da će se ponoviti protekla druga polusezona, to je sve što mogu reći. :D
Spammer

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.