Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PitarBordo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko je napravio ovo? Mogu li doći do stranicePitarBordo je napisao/la:
Ko ga yebe, zadnji otpadak. Zadnju tekmu dole slomio nase igrace, ako se dobro sjecam bilo je nekog naguravanja glavni je tu bio. P I Č O K Agivera je napisao/la:Nebi me cudilo da ostane na klupi,al bivsi je igrac I treba cijeniti ono sto je pruzao u nasem dresumoj uzor-S.G je napisao/la:Ovu pi.cku od sesara treba dobro nagazit
Oficijelna stranica, bilten za tekmu..Besic je napisao/la:Ko je napravio ovo? Mogu li doći do stranicePitarBordo je napisao/la:
Ma sve je to u zaru borbe,kod nas je bio jedan od najboljih I to se cjenimoj uzor-S.G je napisao/la:Ko ga yebe, zadnji otpadak. Zadnju tekmu dole slomio nase igrace, ako se dobro sjecam bilo je nekog naguravanja glavni je tu bio. P I Č O K Agivera je napisao/la:Nebi me cudilo da ostane na klupi,al bivsi je igrac I treba cijeniti ono sto je pruzao u nasem dresumoj uzor-S.G je napisao/la:Ovu pi.cku od sesara treba dobro nagazit
Bravo MakedonceMortemHz je napisao/la:Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka čast. Veliki si ti čovjek.PitarBordo je napisao/la:100 ulaznica za sjever. Javite se do večeras da mogu sutra na vrijeme otići to pozavršavati. Sutra sam dostupan do pola 10 - pa eto.
Ako sam nekog za Olimpic zaboravio (bilo bruku ulaznica, na kraju auto umrlo zamalo i sam zakasnio) neka se javi, da se iskupim.
Valja zaspati veceras.Sabinho je napisao/la:Joooojjj svaniiiiii
Bruda, jesi se snasao za kartu, ako nisi PP...Sarajlijica1946 je napisao/la:Valja zaspati veceras.Sabinho je napisao/la:Joooojjj svaniiiiii
Valja... Zato sam napunio kucu sokom od jecma.Sarajlijica1946 je napisao/la:Valja zaspati veceras.Sabinho je napisao/la:Joooojjj svaniiiiii
Sabinho je napisao/la:Valja... Zato sam napunio kucu sokom od jecma.Sarajlijica1946 je napisao/la:Valja zaspati veceras.Sabinho je napisao/la:Joooojjj svaniiiiii
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.