Nisi u Tuzli da vidiš ovdje kišu jebote mislim da će prekinuti utakmicuMonolog je napisao/la:Dobro vam @Saltcityattack govori. Čuj kiša, pa se vraćate kući. Pa neće se niko istopiti, pobogu.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nisi u Tuzli da vidiš ovdje kišu jebote mislim da će prekinuti utakmicuMonolog je napisao/la:Dobro vam @Saltcityattack govori. Čuj kiša, pa se vraćate kući. Pa neće se niko istopiti, pobogu.
adnan_hzsa je napisao/la:Ovaj Harry vise prati ovaj forum od Slobode hahaha..
Jbg moj problem,i vecine sto nisu otisli na tekmuadnan_hzsa je napisao/la:jarane kad si navijac i volis svoj klub ides na tekmu pa da grad pada.. haj shvatio bih da je gostovanje u pitanju al u tvom gradu tekma.. al haj nema veze tvoj problem... kad se sjetim kise protiv Rapida i Sigme u Kupu Uefa na Kosevu koja je kisa padala pa sam isao...
Jos malo ce vaterpola da igraju, a ne footbalaFrutek je napisao/la:Nastaviše utakmicu![]()
![]()
![]()
![]()
Zar je neko sumnjao uopste u to??Frutek je napisao/la:Nastaviše utakmicu![]()
![]()
![]()
![]()
tebi bas dosadnoUPS je napisao/la:Zar je neko sumnjao uopste u to??Frutek je napisao/la:Nastaviše utakmicu![]()
![]()
![]()
![]()
sloboda mora pobjedititi pa makar i uvjeti bili neuslovni...nista novo
niko kisu nije spominjaonick je napisao/la:1946 je napisao/la:krkani tuzlanski
jest vala bas su djubrad sto su kisu sredili,kakvih intelektualaca ima na forumu to je poezija
ehh harry sad to mi otisli....vala vrijedilo je pokisnuti da vidim ona dva gola joguncicu svaka cast skidam mu kapu s glave dao gol i trci prema fkr i podize dres vidi se bijela majca pise tare 10....svaka mu cast....mujkic odbranio slobodnjak samo tako dobio je samo takav aplauz...hihih....harry_90 je napisao/la:adnan_hzsa je napisao/la:Ovaj Harry vise prati ovaj forum od Slobode hahaha..![]()
![]()
ja ovdje jedino pratim Slobodu,al nisam toliko otisao da po ovom pljusku idem na tekmu
boli me taki za vasa misljenja
I sam vidis sta pise na ss.ba koliki je pljusak da neznaju hocel se moci odigrat drugo poluvrijemepa ti skontaj
Ko zna znaharry_90 je napisao/la:Normalno da uzimamo,prognoza 2:0 (Joge,Smajlovic)AulleTa je napisao/la:Ovo MORAMO pobjediti.harry_90 je napisao/la:Sloboda - Travnik 07. avgust u 17.30 (Dragan Skakić, Adnan Alispahić, Željko Dragojević)eh da li ce se Saranovic vratit vidjecemo,jer je pod ugovorom sa Slobodom.
Tesko... jako teskoAulleTa je napisao/la:Sad se okrenut Željezničaru i u derbiju kola pokušati uz malo sreće povratka Nikolića, dobre taktike doći do bod(ova).
Greška je bila, mislio sam na Sarajevo.Pirke_TM87 je napisao/la:Tesko... jako teskoAulleTa je napisao/la:Sad se okrenut Željezničaru i u derbiju kola pokušati uz malo sreće povratka Nikolića, dobre taktike doći do bod(ova).Krajnje je vrijeme da se i taj Tusanj utisa...
Ali prvo neka zavrsi utakmica sa Zvijezdom pa cemo onda razgovarati
Nadam se da će se ponoviti protekla druga polusezona, to je sve što mogu reći.Omerbavarac je napisao/la:Prva tri boda, i skok u sredinu tabele.![]()
![]()
Nastavlja se sa dobrim partijama na domacem terenu, a uz to opet smo sacuvali mrezu.![]()
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, schalke, Venom i 24 gosta.