FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 19 feb 2017, 23:14

tuzlak1987 je napisao/la:
:tokralju:
Care mi smo mogli imati 200 puta bolje stvari da smo imali uslove kakve oni imaju, a ne ono što smo imali, bili smo taoci situacije i Husrefa Musemića bez ikakvih uslova, gdje ti znanje ne pomaže taman da si David Copperfield. :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 feb 2017, 00:20

Ne da mi se gledati, ukratko o čemu priča?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 feb 2017, 10:04

staragarda je napisao/la:
paulus je napisao/la:Ne znam ulaganje u klub koji nema makar neku normalnu bazu navijaca i tradiciju istih je dosad bio promasaj. Onoliko Sarajevo pa se ne moze nac sto ljudi da navija za Olimpik , jednostavno nema tradicije te. Sto kazu ako neki klub gore kao Radnicki il Bratstvo bi mu dao upravljacke ovlasti to bi mogla bit ljepa prica . Meni je mnogo vazno da vidim kako vecina klubova sad konacno pravi pomocne terene i sta moze od infrastrukture . To je najvaznije za fudbal u BiH. Al isto tako ako se negdje ulazu ogromne pare trebalo bi bit na mjestu gdje je to odrzivo.
STA je sa Sirokim.... Svako Ce prepoznati dobru priču i vremenom Ce se uz rezultatski napredak stvoriti i ta baza navijača...Mada je o tome u BIH smijesno pricati jer ti prvaka prati 2000 ljudi na domacim tekmama
Pa upravo zbog uzasnih stadiona i terena i kvaliteta.. Siroki sa svim laganjem opet nema bazu kakvu bi imao recimo Borac BL da ima tolike pare kolike je Siroki sprzio u ovih kamaru godina. Ne kazem ja da ne trebaju imale sredine ic prema naprjed al nekako mislim da ako neko oce potrosit pare da bi to za uspjeh naseg nogometa bilo bolje u neki klub sa bazom navijaca . Volio bi da neko konacno dospije do e Evrope vise . Moldavija Kazastan , Albanija svi su vidjeli tu Evropa ligu .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 feb 2017, 12:41

paulus je napisao/la:
paulus je napisao/la:Ne znam ulaganje u klub koji nema makar neku normalnu bazu navijaca i tradiciju istih je dosad bio promasaj. Onoliko Sarajevo pa se ne moze nac sto ljudi da navija za Olimpik , jednostavno nema tradicije te. Sto kazu ako neki klub gore kao Radnicki il Bratstvo bi mu dao upravljacke ovlasti to bi mogla bit ljepa prica . Meni je mnogo vazno da vidim kako vecina klubova sad konacno pravi pomocne terene i sta moze od infrastrukture . To je najvaznije za fudbal u BiH. Al isto tako ako se negdje ulazu ogromne pare trebalo bi bit na mjestu gdje je to odrzivo.
STA je sa Sirokim.... Svako Ce prepoznati dobru priču i vremenom Ce se uz rezultatski napredak stvoriti i ta baza navijača...Mada je o tome u BIH smijesno pricati jer ti prvaka prati 2000 ljudi na domacim tekmama
Pa upravo zbog uzasnih stadiona i terena i kvaliteta.. Siroki sa svim laganjem opet nema bazu kakvu bi imao recimo Borac BL da ima tolike pare kolike je Siroki sprzio u ovih kamaru godina. Ne kazem ja da ne trebaju imale sredine ic prema naprjed al nekako mislim da ako neko oce potrosit pare da bi to za uspjeh naseg nogometa bilo bolje u neki klub sa bazom navijaca . Volio bi da neko konacno dospije do e Evrope vise . Moldavija Kazastan , Albanija svi su vidjeli tu Evropa ligu .
Nije isplativo.... Veliki klubovi su u velikim dugovima... Plus sto se oko njih vrzma milion lesainara
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 mar 2017, 18:19

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 mar 2017, 18:53

Cestitke na pobjedi. Mislim da opstanak nece doci u pitanje.
Koliko je bilo gledalaca?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2017, 20:05

Probisvjet je napisao/la:Cestitke na pobjedi. Mislim da opstanak nece doci u pitanje.
Koliko je bilo gledalaca?
Nelosa tekma....Sloga malo bolja... Fizički mi izgledaju nespremno....Fina i posjeta...Oko 300 gledalaca

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 mar 2017, 11:55

Ko je ovaj do Todorovića? :wtf: Pomislih na sekundu da je Kostić

slika

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 06 mar 2017, 12:53

wobly92 je napisao/la:Ko je ovaj do Todorovića? :wtf: Pomislih na sekundu da je Kostić

slika
Dean Širanović, prije par godina u Radničkom je bio sjajan bek, a kakav je sad ne znam.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 mar 2017, 15:04

slika

Toliko o onim vijestima kako se Setra prodaje. Praksa je ista kao i prije kod Slobode, na vrhunskom nivou ide se dan prije i na gostovanja koja su 100 KM od Tuzle.

kiki26
Kontakt:

Post Postao/la kiki26 » 11 mar 2017, 17:10

Znači bez ljutnje sad sam sa tekme...
najgora ste ekipa koja je gostovala u Kaknju zadnjih par godina.
Imate više od sat vremena igrača više stim da je i vas dobio drugizuti al brate šut niste uputili prema golu.
Druga stvar ovaj sudija Bajraktarevic vam je odsudio koda vam je rod rođeni nece vam se ovako ni kod kuće svirat.
RAZOCARALI STE KAKANJSKU PUBLIKU I MORAM RECI DA SA OVAKVOM IGROM SIGURNO ISPADATE.
pozdrav iz kaknja :bih:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 mar 2017, 10:15

Kolko je placen ovaj Bajraktarevic i ovi sto ga delegiraju da vam sudi svaku tekmu , nikad nisam vidio da sudac sudi istom klubu dvije tekme zaredom

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 mar 2017, 12:19

paulus je napisao/la:Kolko je placen ovaj Bajraktarevic i ovi sto ga delegiraju da vam sudi svaku tekmu , nikad nisam vidio da sudac sudi istom klubu dvije tekme zaredom
Pa ti nisi normalan, sviju mi :urnebes: :urnebes: :rol:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 mar 2017, 13:18

paulus je napisao/la:Kolko je placen ovaj Bajraktarevic i ovi sto ga delegiraju da vam sudi svaku tekmu , nikad nisam vidio da sudac sudi istom klubu dvije tekme zaredom
Pa ti nisi normalan, sviju mi :urnebes: :urnebes: :rol:
Sto , mislim sta je tvoj argument , ovaj Bajraktarevic je zaklo Rudar u sred Kaknja i opet nIste mogli pobjedit i gle iznenadjenja opet vam on sudi , dva kola zaredom , gdje to ima ?! Kod Azmira , eto gdje .Ja osobno ocekujem cirkus od sudjenja a i skoro citava BOSNA, JER DELEGIRANJE ISTOG SUDCA DVA KOLA ZAREDOM ZAISTA JE SUMNJIVO U NAJMANJU RUKU, pa pogledaj sta raja pise na toj temi 1 liga federacije u vezi naseg para.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 mar 2017, 18:29

Bravo Sloga... Cestitke

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 19 mar 2017, 19:24

Ali kakvi su to mentoli pa svaku yebenu tekmu traže unaprijed alibi za poraz. :lol: Eto koliko su svjesni snage i jačine svoje ekipe. :lol: :urnebes:

Samo derite, ko god vam šta počne srati i moralno predavanje održavati, znajte da je njegov klub sigurno 3x nepošteniji. :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 mar 2017, 19:49

LjumanM95 je napisao/la:Ali kakvi su to mentoli pa svaku yebenu tekmu traže unaprijed alibi za poraz. :lol: Eto koliko su svjesni snage i jačine svoje ekipe. :lol: :urnebes:

Samo derite, ko god vam šta počne srati i moralno predavanje održavati, znajte da je njegov klub sigurno 3x nepošteniji. :lol:
Ko sere gdje
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 19 mar 2017, 19:53

solinas je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Ali kakvi su to mentoli pa svaku yebenu tekmu traže unaprijed alibi za poraz. :lol: Eto koliko su svjesni snage i jačine svoje ekipe. :lol: :urnebes:

Ko sere gdje
Pa evo i na ostalim temama na forumu se uveliko laprda o nekim lakrdijama, na fejsu se također digla hajka... Vjerujem da će uskoro stići i ovdje održati koju moralnu pridiku. :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 mar 2017, 20:05

LjumanM95 je napisao/la:
solinas je napisao/la:

Ko sere gdje
Pa evo i na ostalim temama na forumu se uveliko laprda o nekim lakrdijama, na fejsu se također digla hajka... Vjerujem da će uskoro stići i ovdje održati koju moralnu pridiku. :lol:
Kojim temama brate,slabo zalazim na federalni dio. :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 19 mar 2017, 20:07

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=4&t=12182

Šta kaže odma je jasno da je lakrdija. :lol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.