Svi u napad,jedan je Hasebaboatif je napisao/la:dobrojutro bordo nacijojos dan do tekme
Sent from my SM-G928F using Tapatalk

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Svi u napad,jedan je Hasebaboatif je napisao/la:dobrojutro bordo nacijojos dan do tekme
Samo da opet Dulja nefasuje temperaturu...belosevic28 je napisao/la:Pavlovic - Hodzic, Mihojevic, Novakovic, Al.Bekic - Saric, Ivetic - Hebibocic, Duljevic, Crnkic - Ahmetovic.
Ocekujem ovaj sastav, Saida ostaviti na klupi i od zavisnosti od rezultata dati mu drugo poluvrijeme ili nekih 30-tak minuta.
Nastavi niz...
cudo.a i cudo kako sad sute mnogi od novinara do vrsnih poznavaoca fudbalafranklampard8 je napisao/la:Dusmani su cudo
Zar mi imamo novinare,cast izuzetcimababoatif je napisao/la:cudo.a i cudo kako sad sute mnogi od novinara do vrsnih poznavaoca fudbalafranklampard8 je napisao/la:Dusmani su cudo
PitarBordo je napisao/la:100 ulaznica za sjever. Javite se do večeras da mogu sutra na vrijeme otići to pozavršavati. Sutra sam dostupan do pola 10 - pa eto.
Ako sam nekog za Olimpic zaboravio (bilo bruku ulaznica, na kraju auto umrlo zamalo i sam zakasnio) neka se javi, da se iskupim.
PitarBordo je napisao/la:100 ulaznica za sjever. Javite se do večeras da mogu sutra na vrijeme otići to pozavršavati. Sutra sam dostupan do pola 10 - pa eto.
Ako sam nekog za Olimpic zaboravio (bilo bruku ulaznica, na kraju auto umrlo zamalo i sam zakasnio) neka se javi, da se iskupim.
Treba njih sve nagaziti u protivnom necemo pobijediti.moj uzor-S.G je napisao/la:Ovu pi.cku od sesara treba dobro nagazit
Nebi me cudilo da ostane na klupi,al bivsi je igrac I treba cijeniti ono sto je pruzao u nasem dresumoj uzor-S.G je napisao/la:Ovu pi.cku od sesara treba dobro nagazit
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, fks74, Fouzi1, muhamedhulk, SHZ82, skoJaa i 88 gostiju.