FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je lo ima neko kartoniran kod Listice i kakvo je vrijeme sutra u 15:00,moze li neko postaviti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Anadolu Agency i FK Sarajevo obnovili ugovor o medijskom pokroviteljstvu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sutra izurinirati po deseti put zaredom, nakon toga istraživati nove galaksije. 

Zadnja izmjena: pitic, dana/u 11 mar 2017, 17:51, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Znaci nema skripara haha znao sam 90% da nece doci pice, sutra se nadam dobroj posjeti i naravno nasoj pobjedi abd !!
Volim te Saraj' vooo !!
Volim te Saraj' vooo !!

04.10.2009 !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma rekao sam mu da bira slobodnopitic je napisao/la:@Mortem
Jesi sredio kartu @Sarajlijica1946![]()
Koju je izabrao

Dragi moj prijatelju koji sebe nazivaš navijačem Barcelone, Reala, Bayerna, Manchestera, a ujedno tvrdiš da si navijač Sarajeva, tebi se obraćam. Ako si pomislio na sebe dok ovo čitaš, da baš sam na tebe mislio. Nisam te htio tagovati, da ne kažeš da te prozivam, ali se tebi obraćam.
Prošla je Liga prvaka, prošla Evropska liga, znam da si uživao u golovima Ramosa, Messija, Lewandowskog i ostalih svjetskih velemajstora, pa te ja sad pozivam da sutra u 15 sati dođeš na Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase i podržiš svoj lokalni klub.
Vjerovatno nećeš vidjeti kvalitetan fudbal kakav si navikao gledati na televiziji, vjerovatno nećeš vidjeti nijedan eurogol, niti duple pasove, ali dođi. Na Koševo dolazi Široki Brijeg, ne moram te podsjećati šta za nas navijače Sarajeva znači ta utakmica. To je više od obične utakmice, znaš to i sam. Ova ekipa Sarajeva vjerovatno nije ni u top 5 najboljih poslijeratnih timova našeg kluba, ali ova ekipa igra srcem i sa klupe je vode tri legende bordo kluba, tri navijača i fanatika koji žive za ovaj klub i koja su svoju srčanost prenijela i na igrače. Ova ekipa niže pobjede, ruši rekorde i tiho, iz sjene, juriša na šestu šampionsku titulu i treba im tvoja podrška.
Ovih si dana vjerovatno urlao pred televizorom misleći da tako bodriš Messija, Ronalda, Lewandowskog, Ibrahimovića, ali oni tvoju podršku nisu niti čuli, niti osjetili. Dođi sutra na Koševo i pruži podršku onima koji će tvoje navijanje čuti. Onima koje će tvoja podrška nositi do rekordne desete pobjede u nizu. Husejinoviću, Duljeviću, Ahmetoviću, Kovacevicu i ostalim momcima koji ginu za bordo dres.
Ako si mogao u srijedu odvojiti dva sata da gledaš duel Barcelone i PSGa i još dva sata da se raspravljaš da li je bio penal na Suarezu ili je on samo simulirao, možeš i sutra odovojiti dva sata da pružiš podršku klubu iz svog grada.
KOŠEVO TE ZOVE, SARAJEVO TE TREBA !!!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ti i Miki me provocirate, nemoj džaba da sredim.pitic je napisao/la:Završi mu ložu.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo ne racuna na Kovacevica. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kovačević nece biti u kombinacija, Husejinović 45-60 minuta.Sarajlijica1946 je napisao/la:Samo ne racuna na Kovacevica.
Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Mihojevic, Ivetic, Rustemovic, Saric, Duljevic, Crnkic, Hebibovic, Ahmetovic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakav je teren.MortemHz je napisao/la:Kovačević nece biti u kombinacija, Husejinović 45-60 minuta.Sarajlijica1946 je napisao/la:Samo ne racuna na Kovacevica.

Možda bolje Almira lijevo, a Rustemović na klupu. Sredina Sarić-Ivetić je fenemenalno funkcionisala protiv Olimpica.Lakoste je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Mihojevic, Ivetic, Rustemovic, Saric, Duljevic, Crnkic, Hebibovic, Ahmetovic.
SARAJEVO
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Samo izbaciti rustemovica a Ivetica prebaciti sa Saricem u vezu. Na beka moze cak i Bekic, jer je to manja kolateralna steta...Lakoste je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Mihojevic, Ivetic, Rustemovic, Saric, Duljevic, Crnkic, Hebibovic, Ahmetovic.
Zna Cala!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Lakoste je napisao/la:Dragi moj prijatelju koji sebe nazivaš navijačem Barcelone, Reala, Bayerna, Manchestera, a ujedno tvrdiš da si navijač Sarajeva, tebi se obraćam. Ako si pomislio na sebe dok ovo čitaš, da baš sam na tebe mislio. Nisam te htio tagovati, da ne kažeš da te prozivam, ali se tebi obraćam.
Prošla je Liga prvaka, prošla Evropska liga, znam da si uživao u golovima Ramosa, Messija, Lewandowskog i ostalih svjetskih velemajstora, pa te ja sad pozivam da sutra u 15 sati dođeš na Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase i podržiš svoj lokalni klub.
Vjerovatno nećeš vidjeti kvalitetan fudbal kakav si navikao gledati na televiziji, vjerovatno nećeš vidjeti nijedan eurogol, niti duple pasove, ali dođi. Na Koševo dolazi Široki Brijeg, ne moram te podsjećati šta za nas navijače Sarajeva znači ta utakmica. To je više od obične utakmice, znaš to i sam. Ova ekipa Sarajeva vjerovatno nije ni u top 5 najboljih poslijeratnih timova našeg kluba, ali ova ekipa igra srcem i sa klupe je vode tri legende bordo kluba, tri navijača i fanatika koji žive za ovaj klub i koja su svoju srčanost prenijela i na igrače. Ova ekipa niže pobjede, ruši rekorde i tiho, iz sjene, juriša na šestu šampionsku titulu i treba im tvoja podrška.
Ovih si dana vjerovatno urlao pred televizorom misleći da tako bodriš Messija, Ronalda, Lewandowskog, Ibrahimovića, ali oni tvoju podršku nisu niti čuli, niti osjetili. Dođi sutra na Koševo i pruži podršku onima koji će tvoje navijanje čuti. Onima koje će tvoja podrška nositi do rekordne desete pobjede u nizu. Husejinoviću, Duljeviću, Ahmetoviću, Kovacevicu i ostalim momcima koji ginu za bordo dres.
Ako si mogao u srijedu odvojiti dva sata da gledaš duel Barcelone i PSGa i još dva sata da se raspravljaš da li je bio penal na Suarezu ili je on samo simulirao, možeš i sutra odovojiti dva sata da pružiš podršku klubu iz svog grada.
KOŠEVO TE ZOVE, SARAJEVO TE TREBA !!!
Pavlovic,Adilovic,Hodzic,Kadusic,Novakovic,Ivetic,Mihojevic,Balic,Saric,Amer Bekic,Almir Bekic,Duljevic,Husejinovic,Crnkic,Hebibovic,Ahmetovic,Andjusic i Liivak.Ovih 18 je u kombinaciji
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Jet2Holiday, Napapijri i 47 gostiju.