Alexander najbolji napadac millwalla....bolji od Lisbija 16 puta. Ako ga prodate glup ce potez da bude. A i 800k sumnjam da ce Brentford dati.steve-o je napisao/la:jos jedan igrac je dosao u klub. radi se o darren carteru koji je ranije ovog ljeta bio na probnom radu u millwallu. ocekuje se da ce klub dovesti njega na tro-mjesecnu pozajmicu iz prestona. jos jedan dobar signing je napravio kenny jackett, ovaj carter ima podosta iskustva iz PL. inace pise se u lokalnim novinama da bi napadac gary alexander trebao uskoro preci u brentford za neki £800.000. nakon sto je dosao lisbie, a tu su jos harris i morison, ocigledno je da vise nema mjesta za alexandera.
ps: za mec u bristolu u subotu vec je prodano ca. 1.500 karata od onih 2.000 sto je city dodijelio millwallu
Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- mexy_whites
- Kontakt:
Re: Millwall FC
Side before self
lisbie se i dokazao u championshipu, alexander nije i tu lezi problem.. izgleda da jackett sumnja da alexander moze zabijati na ovom nivou, plus i ozljede su maltene skroz upropastile alexandera. ako dodje ponuda veca od £500.000 za alexandera zasigurno ga prodaje millwall.mexy_whites je napisao/la:Alexander najbolji napadac millwalla....bolji od Lisbija 16 puta. Ako ga prodate glup ce potez da bude. A i 800k sumnjam da ce Brentford dati.steve-o je napisao/la:jos jedan igrac je dosao u klub. radi se o darren carteru koji je ranije ovog ljeta bio na probnom radu u millwallu. ocekuje se da ce klub dovesti njega na tro-mjesecnu pozajmicu iz prestona. jos jedan dobar signing je napravio kenny jackett, ovaj carter ima podosta iskustva iz PL. inace pise se u lokalnim novinama da bi napadac gary alexander trebao uskoro preci u brentford za neki £800.000. nakon sto je dosao lisbie, a tu su jos harris i morison, ocigledno je da vise nema mjesta za alexandera.
ps: za mec u bristolu u subotu vec je prodano ca. 1.500 karata od onih 2.000 sto je city dodijelio millwallu
danas je i sluzbeno potvrdeno, alexander prelazi u brentford! da ga nisu ostetile raznorazne ozljede tko zna gdje bih ovaj igrac sad zavrsio.. sto se tice utakmice u subotu, biti ce sutra najava ovdje.
http://www.millwallfc.co.uk/page/NewsDe ... 54,00.html
http://www.millwallfc.co.uk/page/NewsDe ... 54,00.html

VS.

prvi mec i gostovanje za millwall nakon povratka u championship! veoma tesko gostovanje gdje je bristol city apsolutni favorit, oni su se odlicno pojacali ovog ljeta(doveden je david james, sam vokes, cisse, nicky hunt, stewart i naravno novi trener steve coppell). ipak imam nadu da moze millwall nekako izvuci remi ovdje. sto se tice millwalla i transfera, dosli su liam trotter, shaun batt, darren carter, tamika mkandawire, steve mildenhall, kevin lisbie i supertalentovani james henry. znaci za ove standarde odlicno ljeto za millwalla sto se tice transfera! sutra nece igrati shaun batt(teska povreda i on je out sve do iduceg ljeta

za sad bristol ima veci posjed lopte, al' millwall je nesto konkretniji do sada. na golu bristola je danas david james, dok za millwall debituju carter, henry i lisbie!
0-1, ward strijelac lisbie asistent 

- mexy_whites
- Kontakt:
- mexy_whites
- Kontakt:
dominacija millwalla nastavlja i nakon crvenog carteru, zna jackett sta radimexy_whites je napisao/la:0-3 Millwall...Robinson strijelac a Carter crveni karton....

- mexy_whites
- Kontakt:
znas i sam da neamte neku ekipu za 2. ligu al trener je odlican....
Side before self
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moram priznati da sam iznenađen ovom visokom pobjedom Millwalla. Očekivao sam da će pružiti čvrst otpor, ali da će ovako doći do 3 boda, to nisam. Naravno, prvo je kolo, ali iskreno se nadam da će Millwall opstati u Championshipu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kada sam pogledao rezultat nisam mogao vjerovati pogotovo zbog toga što se Bristol dosta pojacao ove sezone,ali presudilo je zajedništvo i trener Jackett koji pokaziva da je vrhunski znalac za taktike!
btw.Pojacanja su se pokazala u pravom smislu,ako se slažeš sa mnom Steve-o?
btw.Pojacanja su se pokazala u pravom smislu,ako se slažeš sa mnom Steve-o?
za opstanak u championshipu imamo solidnu ekipu, ipak nije cilj millwalla ulazak u PL nego opstanak. kako god ovo nije slucaj, uvjeren sam da ce i veci timovi od bristola pasti na the new denu ove sezone..mexy_whites je napisao/la:znas i sam da neamte neku ekipu za 2. ligu al trener je odlican....
Da slažem se sa tobom u vezi ekipe,barem 2-3 sezone ostati u Championshipu pa onda ici prema vrhu Lige.Da na New Denu svakoj ekipi ce biti teško tu najviše mislim na navijače koji ce ih nositi do pobjede svojim fantasticnim navijanjem!steve-o je napisao/la:za opstanak u championshipu imamo solidnu ekipu, ipak nije cilj millwalla ulazak u PL nego opstanak. kako god ovo nije slucaj, uvjeren sam da ce i veci timovi od bristola pasti na the new denu ove sezone..mexy_whites je napisao/la:znas i sam da neamte neku ekipu za 2. ligu al trener je odlican....
btw.Sretno vam u nastavku Lige....
Cestitam na premijernoj pobjedi! Samo nastavite tako 

Protivnici s one strane , rijeke zelim vam da ostane bar u CL !
HeH , salim se nego cestitam na pobjedi i svaka cast ko zna mozda dogodine se nadzemo u Premiershipu ili nedobog u toj 2 Ligi
HeH , salim se nego cestitam na pobjedi i svaka cast ko zna mozda dogodine se nadzemo u Premiershipu ili nedobog u toj 2 Ligi

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Sta ce Millwall u premiershipu, da se zaduzi do bola pa da lagano propada, jel mu treba to, netreba. Ovakav Millwall je dobar, championship mu bas stoji, a da ode u premiership nebi to bio onaj stari, oldskulerski Millwall, nego neki drugi... Čestitam na pobjedi...
Tako je.Sofrudony je napisao/la:Sta ce Millwall u premiershipu, da se zaduzi do bola pa da lagano propada, jel mu treba to, netreba. Ovakav Millwall je dobar, championship mu bas stoji, a da ode u premiership nebi to bio onaj stari, oldskulerski Millwall, nego neki drugi... Čestitam na pobjedi...
Iz navijacke perspektive, Premiersip je totalno bezveze.
Kako je bio strasan prizor kada je Milvol igro sa Ferencvarosom u UEFA Kupu. Oko hiljadu glavonja zauzelo tri paba na Dunavu, a strasni Madjarcici fataju neke simpatizere i nabadaju ih nozevima po centru Peste. Nije im palo na pamet da dodju do Milvolovih huligana i pokazu svoju snagu nabildanu na internetu...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- mexy_whites
- Kontakt:
svi teze ka vecem nivou i svaki istinski navijac milvola ma koliki oldskuler bio, volio bi da se njegov tim nadje u premier ligi. Ne znaci da ce svi klubovi zavrsiti poput portsmuta ili leedsa prije nekoliko godina. To je uglavnom do njihovih vlasnika a navedeni klubovi su financijski propali jer su na svom celu u to vrijeme imali invalide....Sofrudony je napisao/la:Sta ce Millwall u premiershipu, da se zaduzi do bola pa da lagano propada, jel mu treba to, netreba. Ovakav Millwall je dobar, championship mu bas stoji, a da ode u premiership nebi to bio onaj stari, oldskulerski Millwall, nego neki drugi... Čestitam na pobjedi...
Side before self
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.