Slobodno baSarajlijica1946 je napisao/la:Hvala drug. Necu ti ovo zaboravitiMortemHz je napisao/la:Dat cu ti ja kartu, koju ces tribinu?Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li se nesto odraditi za kartu? Jbg, jes da je ofirno ali teze ce mi pasti da ne budem na stadion![]()
Nisam ja u poziciji da biram.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Slobodno sad.mu za VIP lozu trazi nek ti kupi ,kad se kurci nesta

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Slobodno sad.mu za VIP lozu trazi nek ti kupi ,kad se kurci nesta![]()

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ovo si trebao napisati na pdfu "Vicevi". Pozdrav i tebi.penke je napisao/la:Wagner i ekipa dolaze po nova 3 boda.Masina se pokrenila. Uvik ste nam musterije bili pozdrav raja
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kakva mašina,kakvi bakrači!penke je napisao/la:Wagner i ekipa dolaze po nova 3 boda.Masina se pokrenila. Uvik ste nam musterije bili pozdrav raja
Najofirnija nastimana utakmica,nisu daba sve kladionice iz Hercegovine.
I btw,razguli sa teme!!!
E jesu se navarili zivotamSarajlijica1946 je napisao/la:
Selam za High.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bespotrebno provociras ovdje,na opste diskusije pa mozemo pricati o tekmi I masinamapenke je napisao/la:Wagner i ekipa dolaze po nova 3 boda.Masina se pokrenila. Uvik ste nam musterije bili pozdrav raja
- Sarajlijica1946
- Kontakt:

Slika koja budi hejbet emocija

mars u ligu za opstanak serem ti se kamenjarpenke je napisao/la:Wagner i ekipa dolaze po nova 3 boda.Masina se pokrenila. Uvik ste nam musterije bili pozdrav raja
4.10.2009
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Zar nije klubu pametnije da sjednu sa navijačima i dogovore se da ce im obezbjediti koreografiju i sve sto im treba za bolju organizaciju grupe u zamjenu da oni upotrebu pirotehnike stave na minimum. Bolje tako da klub uloži do 20.000KM nego da svake sezone daje 3-4 puta više.
Sabrine mi moje!
- bordoakapitar
O kakvim ti trzajima debilu pricas? Ja sam na tekmi i kad ide i kad ne ide i tako preko 30 godina i ti meni pricas o posljednjim trzajima! Nagledao sam se ja Sarajeva 100 puta boljeg od ove ekipe sada i dobro znam sta pricam. Sve ekipe u ovoj yebenoj ligi su tanke i mi nismo nikakva sila u odnosu na njih. Ovu ekipu je Cala dohavizao i izvukao maximum iz nje, ali i dalje mislim da je limitirana i da tesko moze do titule. Ja pricam ono sto mislim i stojim iza toga za razliku od tebe koji sijes demagogiju kao da si Bakirov savjetnik licno. Trebas ti da mi kazes SVI,SVI,SVI, debilu jedan! Odyebi od mene...Majkl je napisao/la:@bordokapitat i pojedini posljedni trzaji
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Al ga naruzi [emoji38] ono ko prije kad uberes prut pa dijete stavis preko koljena i udri po guzici 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brate al ruze ovog Majkla malo je reci.Derdiyok je napisao/la:Al ga naruzi [emoji38] ono ko prije kad uberes prut pa dijete stavis preko koljena i udri po guzici

Ruze ga SVI, SVI, SVI !!! [emoji38]Sarajlijica1946 je napisao/la:Brate al ruze ovog Majkla malo je reci.Derdiyok je napisao/la:Al ga naruzi [emoji38] ono ko prije kad uberes prut pa dijete stavis preko koljena i udri po guzici
Svi me zovu mama samo ruze me
Svima reci nisam ja kod kuce
Op op

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Vazda je acika znao

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo i NLB Banka nastavljaju uspješnu saradnju

Fudbalski klub Sarajevo i NLB Banka nastavit će svoju uspješnu, višegodišnju saradnju i u narednoj godini. Ugovor između Bordo kluba i našeg sponzora je zvanično potpisan, a NLB Banka podržati će Fudbalski klub Sarajevo na putu ostvarivanja klupskih marketinških i sportskih ciljeva.
Društveno odgovorna kompanija NLB Banka uvažava potrebe zajednice i nastoji u skladu sa svojim mogućnostima doprinijeti razvoju sporta, kulture i drugih oblasti društva. Svoj doprinos tome, NLB Banka pruža i putem saradnje sa FK Sarajevo.

Fudbalski klub Sarajevo i NLB Banka nastavit će svoju uspješnu, višegodišnju saradnju i u narednoj godini. Ugovor između Bordo kluba i našeg sponzora je zvanično potpisan, a NLB Banka podržati će Fudbalski klub Sarajevo na putu ostvarivanja klupskih marketinških i sportskih ciljeva.
Društveno odgovorna kompanija NLB Banka uvažava potrebe zajednice i nastoji u skladu sa svojim mogućnostima doprinijeti razvoju sporta, kulture i drugih oblasti društva. Svoj doprinos tome, NLB Banka pruža i putem saradnje sa FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mamu im yebem nek smanje cijenu uplatnica kad se upisuje godinaMortemHz je napisao/la:FK Sarajevo i NLB Banka nastavljaju uspješnu saradnju

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Joj što volim čitati predviđanja naših novinara

Kako prošle sezone njihov najveći favorit za titulu ostade bez evrope

SARAJEVO
I svakp jutro kad se probudim uvijek na tebe prvo pomisliiim ,jer ti si meni u zivotuuu sveeeeee,
JA NE MOGU BEZ TEBEEEE.
SUTRA SVI NA STADION ,PRUZIMO PODRSKU NAJBOLJOJ I NAJKVALITETNIOJ EKIPI DO KONACNOG CILJA.VOLIM TE SARAJEVO
JA NE MOGU BEZ TEBEEEE.
SUTRA SVI NA STADION ,PRUZIMO PODRSKU NAJBOLJOJ I NAJKVALITETNIOJ EKIPI DO KONACNOG CILJA.VOLIM TE SARAJEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE