Tragično

U dvije kategorije za po jedan "poen",a bacanja imao top 3 postotak u sezoni i dobije me.S time da sam taj tjedan neočekivano u tricama podbacio.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Ako bude nastavio kao i ovu sedmicu mogao bi na hladjenje malo ali vidjecemo. Sad igram sa neaktivnim clanom, valjda budee rutinska pobjedaSiamoNoi je napisao/la:A ja cijeli tjedan čekao da otpustiš Riversa,a ti ništa.Možda ovaj tjedan
Ja mislim da treba ponovo,al nisam siguran,prva je i meni sezonaSiamoNoi je napisao/la:Jel mi ostane trenutna watchlista za iducu sezonu ili moram ponovno slagat?
Kako je krenulo mene ce neaktivni clan bez Hardena dobitSiamoNoi je napisao/la:Naravno da su obojica otpala **** srecu.Nije ni pola tjedna,a vec je 5 igrača bilo out.I onda jos **** Kidd **** sa rotacijama dabog otkaz popio.
Vjerovatno 1. iz RS i 3 iz PO.phily je napisao/la:koliko igraca ulazi u drugu ligu ???
Jeboga ti,vodis cijelo vrijeme,ato bi izgubio.Mrtvi Chandler ti igra sedmicu zivotaSiamoNoi je napisao/la:Izgubit ću ovo.Tko će se kroz playoff patit...
De tabelu.Sarmelino je napisao/la:Ja mislio u nas neizvjesna sezona,sad pogleda u 2. ligi i dalje 8. moze biti 1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.