**** bio i ostao, majku mu je.bemForster je napisao/la:Taman pomislim da se Haase dozvao malo, on se vrati na staro protiv Lorenzija, naravno pad
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
100% sportski i krajnje opušten potpis.
Korneri Šalke - Menhengladbah HAHHAHAHAHAHA
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
A hebemu mater kad su vako turci i grci miroljubljivi a roma lyon nema sanse da prebace kartone ovaj sudija samo uzas start da karton ccc
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Cekam samo Genk- Gent, vise golova u drugom... 

Cudan lik , vjerujem da je novinar i da nije imao mnogo dodira sa sportom uopce .Struya je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Zar nije zabranjeno reklamiranje drugih kladionica? Joj koliko je lik iritantan nije realno, a uz to ne može meda.Rokni paša dvije hiljade unita na 1,01 da te prođe maler.
Ma da bar rade to da je manje providno nego svaki video kao zabranjeno kladjenje manje od 18 hahaha pa druze ko ce to reci od igraca i napominjati kao da ne znam sta je i kao prditi kako ima ponuda konja do tenisa do hokeja i ne odigra to.... I bitno da on medi pricom kao da su vijesti u pitanju iz svijeta a ne klip o tipovima
. Ne kontam sto ga ovaj kaci svaki dan nikako mi ne ide u glavu XD. Kad bi bila zabrana kladionica u ovoj drzavi mi bi bolje zivjeli, pa onda nakon toga zabrana na izlaske i kafane tj sto manje neko pravilo uvesti da se istrjebe budale i seljaci koji misle da su neki gradjani sto imaju para i sidju s brda
i najjace kad takvi krenu po kladzi da udaraju neke gluposti ne znaju odakle je tim i dobiju par hiljada i kurce se. Ja sam rekao da cu se prestati kladiti kad pogodim 2 prelaza na jednom tiketu 1/2 2/1 jednom sam bio blizu ali sad nesto ne pokusavam.
Nece on jos dugo procitan je prebrzo, sad ce da reklamira neku drugu uskoro
Jao golova,ko bi rekao sve oba daju glat 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajevo29
- Kontakt:
a **** ti kartone u pm
E ako ga ova slabija verzija Isnera okrene nek se rokne i ostavi reketa.Sarajevo29 je napisao/la:
sabur Peter

Kakvi rezultati kad se nema para yebem ti ženo majku

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
**** ti Roma mater usta nek ste izgubili cigani. 1 popisani korner od vas za 343€
hoce li ovi mamlazi iz premiera priznati 4 zuta na gent,kod njih stoji 3 zuta i crveni na rezultatima i uefinoj stranici stoji drugi zuti odnosno 4 zuta
hebem ti sirotinju nikad ne mozes dobit
- TheTruth34
- Kontakt:
Moraju, uzimaju podatke sa zvanicne uvijek, barem.meni je.tako vazda bilo...
Kloc mi protiv Napolija izbi stoju,veceras dvije...e pa ne mozes ti ne zabijati i fulati, koliko ja mogu trpati na tebe
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Kloc mi protiv Napolija izbi stoju,veceras dvije...e pa ne mozes ti ne zabijati i fulati, koliko ja mogu trpati na tebe
Kad si mrtvog Vardija u zivot vratio mozes i naseg klocaTheTruth34 je napisao/la:Moraju, uzimaju podatke sa zvanicne uvijek, barem.meni je.tako vazda bilo...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajevo29
- Kontakt:
orbi je napisao/la:**** ti Roma mater usta nek ste izgubili cigani. 1 popisani korner od vas za 343€
ibrooo 12 kornera bilo
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Džaba kad sam igrao 4,5+ na RomuSarajevo29 je napisao/la:orbi je napisao/la:**** ti Roma mater usta nek ste izgubili cigani. 1 popisani korner od vas za 343€
ibrooo 12 kornera bilo
Kartoni na lyon-roma izbili 400 kerma. Izbjegnem olympiakos i znam da je tylor **** underas, ali ga stavljam kao zbog naboja ekipa, i moguceg ganjanja rezultata. Al je i eufa postavila sudije za ove utakmice, boze pomozi...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
De deportes hajde gol
**** ti život koji Peh. De deportes ga zabi bise 3:1 Ali ponist ga
Sarajevo29 je napisao/la:
sabur Peter

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.