Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Najbolje rijesene sigurno,ali nece se onaj uhljup njega sjetiti i pozvati ga ,bitno je da on zove mujkica i nurkovica,koji imaju iskustva ko beba zuba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- King_James
- Kontakt:
Ja mislim da je Alaim najbolje rjesenje...hahahahahaha
Sala na stranu, sta je sa onim Sehovicem iz Zelje najavljivali su ga kao veliki potencijal al od kako proglasise da ga je zelio Juve ni traga ni glasa od njega...Brani li bar za mladu?!!!
Sala na stranu, sta je sa onim Sehovicem iz Zelje najavljivali su ga kao veliki potencijal al od kako proglasise da ga je zelio Juve ni traga ni glasa od njega...Brani li bar za mladu?!!!
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Sehic nije Sehovic,brani za mladuKing_James je napisao/la:Ja mislim da je Alaim najbolje rjesenje...hahahahahaha

Mada je ove sezone preslabo branio bar ono sto sam ja vidjeo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma kakav onaj stranacki golman ne slutite. Mislim da u Belgiji ne bih trebao braniti ni jedan golman iz ove nase usrane lige. Ako Mitrovic bude zdrav treba njega staviti na gol, ako ne neznam moze li Ramovic igrati za nas on bi trebao biti druga opcija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ma sve menadžerska posla. ''Nurković na probi u Celticu'', ''Nurković u Mallorci za 2.5 mil eura'', ''Juve se interesuje za Šehića'' itd. Jedino što su Burić i Baotić prešli u bolje klubove, al još nisu minutažu tamo dobili. Al stavljat na go nekog golmana iz naše lige i to još mladog, protiv Belgije 

Treba pozvati Mirsada Dedica

Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Ili Tomislava Piplicuamir je napisao/la:Treba pozvati Mirsada Dedica![]()
![]()

"Provjeravao sam na više strana kakav je taj Nemanja Supić. I svi su me uvjerili da se radi o kvalitetnom, o jednom od najboljih golmana u Srbiji. Tako da je moguće da i on bude pozvan", rekao je Ćiro
i ovaj je golman prije branio u premier ligi,rodjeni je Bosanac,svi ga hvale,trenutno brani u Javoru
i ovaj je golman prije branio u premier ligi,rodjeni je Bosanac,svi ga hvale,trenutno brani u Javoru
-
- Kontakt:
Mislim da od Ramovića nema ništa, iako je dobar golman. Imao je par izjava nezgodnih po savez i nevjerujem da će dopustiti Ćiri da ga zove. Nažalost to je tako
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
je.ace nas ljudi Nurkovic ako bude branio,isto ko i u Rijeci ...ne znam fkt zasto izbjegava Mujkica..covjek haj sto ne vjeruje ocima ostalih,vec ne vjeruje ni statistici,Mujkic najmanje primljenih golova u ligi,Nurkovic pri dnu,mozda cak i najgori...cudno malo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- miralem444
- Kontakt:
joj care dobar ovaj golman.idemo poderat belgiju.
razvalit cemo ih ma nemaju on sanse protiv nas
100% sam siguran da cemo ih dobit
miske ce ih razorit
razvalit cemo ih ma nemaju on sanse protiv nas
100% sam siguran da cemo ih dobit
miske ce ih razorit
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
nije tu nista cudno nego nego je ciro u talu sa kriminalcima poslasticarima i ko fol menadzerima i preko repke prodaju igrace...ciro pas mu mater **** nikad nije dalje od hrvatske otisao da pogleda nekog igraca za repku nego samo cuo od ovog cuo od onog,uvjeravao ga ovaj uvjeravao ga onaj...u prijevodu,menadzer mu dovodi golmana on ce ga pozvat povisit mu cijenu i od njegovog transfera uzet cifru i vozdra...bajramovic ce bit spreman za belgiju a pseto zvano ciro ga nece pozvat...nemam nista protiv muratovica,srcan je borac i dobar igrac,ali bajramovic je 3 klase iznad njega,i po iskustvu i po talentu...pa kad se nakon godinu dana vratio na pripremama ovog ljeta ajntragta odmah je bio najbolji dok se nije povrijedio...i opet ce bit jer lik ima urodzen talenat za fudbal,i kao takav uvijek se vrati nakon povrede i bude podjednako dobar,ultrasstyle_tz je napisao/la:je.ace nas ljudi Nurkovic ako bude branio,isto ko i u Rijeci ...ne znam fkt zasto izbjegava Mujkica..covjek haj sto ne vjeruje ocima ostalih,vec ne vjeruje ni statistici,Mujkic najmanje primljenih golova u ligi,Nurkovic pri dnu,mozda cak i najgori...cudno malo
- Principatus
- Kontakt:
Ovo sa mitrovicem je stvarno steta, i da je slaba liga u kojoj igra, ipak nije lose kada je proglasen najboljim golmanom. Sto se tice ovog drugog kandidata Nemanje Supica, covjek zvuci veoma simpatican i motivisan u jednom interviewu za san. http://www.san.ba/index.php?id=5650
1.97m visok. Njegov tim nije primao mnogo golova, da li to lezi na njemu to je druga prica, pratioci srpske lige kazu da je jedan od najboljih. Ima srpsko drzavljanstvo. E sad biti pametan...
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
Ovo je sa san.ba:
1.97m visok. Njegov tim nije primao mnogo golova, da li to lezi na njemu to je druga prica, pratioci srpske lige kazu da je jedan od najboljih. Ima srpsko drzavljanstvo. E sad biti pametan...
Ovo je sa san.ba:
- Branim od ljeta prošle godine u Javoru. Trenutno smo četvrti, dva boda manje imamo od drugoplasirane Zvezde. Partizan je prvi, a Vojvodina ispred nas. Do sada sam bio najbolje ocjenjeni igrač u svom timu, a najbolje partije pružao sam protiv Zvezde, Partizana, Vojvodine... Inače, rođen sam12. januara 1982. godine u Gacku
- Ja sam Bosanac i Hercegovac, srcem i dušom. U Gacku su svi moji, dole sam rođen, dole sam počeo karijeru, dole sam proveo svoje djetinjstvo.
- Godinama u Srbiji, od Zemuna, Voždovca, pa sada u Javoru branim i priželjkujem poziv iz BiH. Bit ću neizmjerno zahvalan Blaževiću ako mi da priliku. Uvjeren sam da ću uzvratiti dobrim odbranama i dobrim rezultatima -izjavio je na kraju Nemanja Supić.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- The_Target
- Kontakt:
Kako se utakmica s Belgijom primice, sve vise ostavljamo glupljih komentara, i sve vise imam osjecaj da pojedini clanovi pisu postove samo da bi brojac postova pokazivao sto vecu cifru, jako neozbiljno, djetinjasto da izaziva gadjenje kao neka spanska sapunica...
Rođeni brato
ma ima i glupi komentara,ali kakav bi to forum bio bez komentara pa makar i malo glupihThe_Target je napisao/la:Kako se utakmica s Belgijom primice, sve vise ostavljamo glupljih komentara, i sve vise imam osjecaj da pojedini clanovi pisu postove samo da bi brojac postova pokazivao sto vecu cifru, jako neozbiljno, djetinjasto da izaziva gadjenje kao neka spanska sapunica...
Supic je malo skuplji igrac od Nurkovica a I ima ga, skoro 2m visok. Rekao bih I da je Srbijanska liga jaca od PL tako da nebi trebali se previse misliti oko ovoga, ako bas nema ni Hasagica ni Mitrovica. Ehh jadno je sve toPrincipatus je napisao/la:Ovo sa mitrovicem je stvarno steta, i da je slaba liga u kojoj igra, ipak nije lose kada je proglasen najboljim golmanom. Sto se tice ovog drugog kandidata Nemanje Supica, covjek zvuci veoma simpatican i motivisan u jednom interviewu za san. http://www.san.ba/index.php?id=5650
Ovo je sa san.ba:- Branim od ljeta prošle godine u Javoru. Trenutno smo četvrti, dva boda manje imamo od drugoplasirane Zvezde. Partizan je prvi, a Vojvodina ispred nas. Do sada sam bio najbolje ocjenjeni igrač u svom timu, a najbolje partije pružao sam protiv Zvezde, Partizana, Vojvodine... Inače, rođen sam12. januara 1982. godine u Gacku
- Ja sam Bosanac i Hercegovac, srcem i dušom. U Gacku su svi moji, dole sam rođen, dole sam počeo karijeru, dole sam proveo svoje djetinjstvo.
- Godinama u Srbiji, od Zemuna, Voždovca, pa sada u Javoru branim i priželjkujem poziv iz BiH. Bit ću neizmjerno zahvalan Blaževiću ako mi da priliku. Uvjeren sam da ću uzvratiti dobrim odbranama i dobrim rezultatima -izjavio je na kraju Nemanja Supić.

- miralem444
- Kontakt:
ma dajte ljudi sta vise **** sa tim golmanima,sto je tu selektor on zna najbolje
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
kakvi ovi nasi golmani otkinuce kome nogu tamo i napraviti penal a ja mislim da je ovaj nurkovic zadnju utaakmicu oborio igraca i napravio penal..
I krv svoju za Bosnu moju 

-
- Kontakt:
Ma nema ništa od nas u Belgiji, nažalost. Pa vidite samo nam se igrači povređuju, do utakmica sa Belgijom pola tima će nam faliti, i šta onda očekivati. Uvijek za svaku utakmicu je tako, ne znam kad smo zadnji put igrali kompletni
-
- Kontakt:
neznam koji k...c nece zvati brasnica fakat nije lose branio za repku.nurkovic moze samo biti kao 3 varijanta cak i ovaj supic iz ivanjice je sigurno puno iskusniji nego on i trebo bi dobiti sansu prije njega jer nurkovic je stvarno jos zelen.daj boze da hasagic mogne braniti ali po svemu sudeci to necemo gledati protiv belgije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.