Naci ces ti neki razlog, ne brinem se ja..maxmore je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Nema umora kad su oni u pitanju, ima da ih prangijamo dok ne umru.MortemHz je napisao/la:Ma kakvi pustanje, kako ce ljudi biti uvjereni u kup sve i da jesu pustili Metallegheu a Zrinjski njima sto je nemoguce ali haj eto zamisli. Sarajevo, Željezničar i Mladost DK ce biti u polufinalu sa Širokim Brijegom a oni ruku na srce igraju jednu od najlosijih sezona od rata, mozda i najlosiju. Nisu oni ni sad losi ali nisu nesto posebno. Pokusat ce iskoristi umor ekipa u LP i preko toga osvojiti kup ali opet to nista ne mora znaciti, lagano mogu ispasti jer nemaju neki kvalitet u odnosu na ostale polufinaliste, pa nisu Bosna, Gošk, Travnik, Drina i slicni u polufinalu..Kad to čujes iz usta pitara. Provjeri statse. Trebati će vam sezone da popravite H2H. Pazi, ako Valjić ne bude kapetan Torpeda nema bodova.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
grom te j... Vidi što govori tip o drugim klubovima a njegov voljeni klub prodao najvažniju utakmicu kluba otkad pistoji.....Sloboda-Drina 0-2 Da nema ovakvih dosadno bi bilo.solinas je napisao/la:Ma yebes evropu ni jedan nas klub nije siguran hoce li pretkolo jedno proci.Sabinho je napisao/la:To je li ih SB pustio cemo znati nakon sto vidimo kako ce i sa koliko napora Zeljeznicar uzeti Metalege. Ako Metalege odigra dobar mec, svega moze biti. I mi smo ih tesko uzeli na Piroti uz milju nasih navijaca.solinas je napisao/la:Ko i u svemu drugom skloni smo pretjerivanju kao narod,pa i u ovim teorijama zavjere.
Ali da su pustili Metallegheu ,jesu.
Uzece im Metalci i u ligi za opstanak 3-4 boda.
Pogledas desavanja skoro oko drzavnih firmi i sponzorstva Sirokom i Zrinjskom pogledas ko je "vlasnik"Metalleghea ne sikiram se za Siroki.
Namirice oni to malo para sto bi dobili od evrope.
Pa bio je vama kapiten na Pecari i opet nista, jos ganjali covjeka da ga ubijete nakon tekme. Sramotno prijatelju.maxmore je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Nema umora kad su oni u pitanju, ima da ih prangijamo dok ne umru.MortemHz je napisao/la:Ma kakvi pustanje, kako ce ljudi biti uvjereni u kup sve i da jesu pustili Metallegheu a Zrinjski njima sto je nemoguce ali haj eto zamisli. Sarajevo, Željezničar i Mladost DK ce biti u polufinalu sa Širokim Brijegom a oni ruku na srce igraju jednu od najlosijih sezona od rata, mozda i najlosiju. Nisu oni ni sad losi ali nisu nesto posebno. Pokusat ce iskoristi umor ekipa u LP i preko toga osvojiti kup ali opet to nista ne mora znaciti, lagano mogu ispasti jer nemaju neki kvalitet u odnosu na ostale polufinaliste, pa nisu Bosna, Gošk, Travnik, Drina i slicni u polufinalu..Kad to čujes iz usta pitara. Provjeri statse. Trebati će vam sezone da popravite H2H. Pazi, ako Valjić ne bude kapetan Torpeda nema bodova.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Saric ce da vas sazvace i ispljune! Momak igra strasno!
Na kraju svega CE pitari profitirat zivi bili pa vidjeli.Sto kako neznam Ali tako cevda bude osvajaju minimalno jedan trofej.
Potpisujem, najveći favoriti za titulu.Alipasino je napisao/la:Na kraju svega CE pitari profitirat zivi bili pa vidjeli.Sto kako neznam Ali tako cevda bude osvajaju minimalno jedan trofej.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
ja bih rekao i za obje titule a čak sam dovoljno hrabar i prognoziram njihov ulazak u grupne faze LP.Rokoko87 je napisao/la:Potpisujem, najveći favoriti za titulu.Alipasino je napisao/la:Na kraju svega CE pitari profitirat zivi bili pa vidjeli.Sto kako neznam Ali tako cevda bude osvajaju minimalno jedan trofej.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ja sam bio skroman, ali mislim da Dinamo iz Bosne i Hercegovine može to ispuniti.Rigoletto je napisao/la:ja bih rekao i za obje titule a čak sam dovoljno hrabar i prognoziram njihov ulazak u grupne faze LP.Rokoko87 je napisao/la:Potpisujem, najveći favoriti za titulu.Alipasino je napisao/la:Na kraju svega CE pitari profitirat zivi bili pa vidjeli.Sto kako neznam Ali tako cevda bude osvajaju minimalno jedan trofej.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
drago mi je da se razumijemoRokoko87 je napisao/la:Ja sam bio skroman, ali mislim da Dinamo iz Bosne i Hercegovine može to ispuniti.Rigoletto je napisao/la:ja bih rekao i za obje titule a čak sam dovoljno hrabar i prognoziram njihov ulazak u grupne faze LP.Rokoko87 je napisao/la:
Potpisujem, najveći favoriti za titulu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- escobarpablo
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Potpisujem, najveći favoriti za titulu.Alipasino je napisao/la:Na kraju svega CE pitari profitirat zivi bili pa vidjeli.Sto kako neznam Ali tako cevda bude osvajaju minimalno jedan trofej.
Dejan Nikolić se ne bi složio. Sve osim titule za vas je neuspjeh.

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Bilo nekad, sad smo zamijenili uloge.escobarpablo je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Potpisujem, najveći favoriti za titulu.Alipasino je napisao/la:Na kraju svega CE pitari profitirat zivi bili pa vidjeli.Sto kako neznam Ali tako cevda bude osvajaju minimalno jedan trofej.
Dejan Nikolić se ne bi složio. Sve osim titule za vas je neuspjeh.od 1:25

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- escobarpablo
- Kontakt:
Potpisujem, najveći favoriti za titulu.[/quote]
od 1:25[/quote]
Bilo nekad, sad smo zamijenili uloge.
[/quote]
Jok, jok, vi ste glavni favoriti za titulu, mi ćemo se zadovoljiti Europom, dok je vama sve osim titule ravno katastrofi.
Jbg priznaćeš, 4 godine nije malo.

Bilo nekad, sad smo zamijenili uloge.

Jok, jok, vi ste glavni favoriti za titulu, mi ćemo se zadovoljiti Europom, dok je vama sve osim titule ravno katastrofi.

FK Sarajevo 1946
Rigoletto je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pitari su vec prestigli Zrinjski nakon ovog kola,uz veliku pomoc her Musemica,a u sledecem betoniraju prvu poziciju na Tusnju.
Punac je vec bio na razgovoru (dogovoru)u direkciji FK Tom Cat popularno nazvanih "macani".
Glavni macak vec trlja ruke,uspio je od punca omastiti brk za tri boda,a najvecu farsu vidjecemo na ljeto jer je pao dogovor na relaciji tanova prcija -macani-Ordagic...
Punac je obecao finu svotu ispod stola glavnom macku FK Tom Cat,dok ce sam fudbalski klub,dobiti kikiriki,...
Punac je vec bio na razgovoru (dogovoru)u direkciji FK Tom Cat popularno nazvanih "macani".
Glavni macak vec trlja ruke,uspio je od punca omastiti brk za tri boda,a najvecu farsu vidjecemo na ljeto jer je pao dogovor na relaciji tanova prcija -macani-Ordagic...
Punac je obecao finu svotu ispod stola glavnom macku FK Tom Cat,dok ce sam fudbalski klub,dobiti kikiriki,...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- escobarpablo
- Kontakt:
Šarene ujutro, bijele popodne ...solinas je napisao/la:Pitari su vec prestigli Zrinjski nakon ovog kola,uz veliku pomoc her Musemica,a u sledecem betoniraju prvu poziciju na Tusnju.
FK Sarajevo 1946
A navece ne uzimas nista ili....escobarpablo je napisao/la:Šarene ujutro, bijele popodne ...solinas je napisao/la:Pitari su vec prestigli Zrinjski nakon ovog kola,uz veliku pomoc her Musemica,a u sledecem betoniraju prvu poziciju na Tusnju.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Tako je, aBd!!!Rokoko87 je napisao/la:Potpisujem, najveći favoriti za titulu.Alipasino je napisao/la:Na kraju svega CE pitari profitirat zivi bili pa vidjeli.Sto kako neznam Ali tako cevda bude osvajaju minimalno jedan trofej.

Zip je napisao/la:Tako je, aBd!!!Rokoko87 je napisao/la:Potpisujem, najveći favoriti za titulu.Alipasino je napisao/la:Na kraju svega CE pitari profitirat zivi bili pa vidjeli.Sto kako neznam Ali tako cevda bude osvajaju minimalno jedan trofej.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jbga kada je asistent kod golova za protivnika. Zato ga vi ne ganjate nego punica maze kiflu.Sabinho je napisao/la:Pa bio je vama kapiten na Pecari i opet nista, jos ganjali covjeka da ga ubijete nakon tekme. Sramotno prijatelju.maxmore je napisao/la:Sabinho je napisao/la:
Nema umora kad su oni u pitanju, ima da ih prangijamo dok ne umru.Kad to čujes iz usta pitara. Provjeri statse. Trebati će vam sezone da popravite H2H. Pazi, ako Valjić ne bude kapetan Torpeda nema bodova.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.