Super, lijepo je da infrastruktura napreduje, još sad neki korektan travnjak da se sredi i super.jestamaji je napisao/la:evo za konzervu i ostale nestrpljive .... .samo što nije![]()
jestamaji je napisao/la:evo za konzervu i ostale nestrpljive .... .samo što nije![]()
Teško za reći ali mislim da će to da čeka i završetak južne tribine kako bi se to sve lijepo spojilo.ANTIFA ! je napisao/la:jestamaji je napisao/la:evo za konzervu i ostale nestrpljive .... .samo što nije![]()
Kada se ocekuje postavljanje krova na Istocnu tribinu ?
nide je napisao/la:Teško za reći ali mislim da će to da čeka i završetak južne tribine kako bi se to sve lijepo spojilo.ANTIFA ! je napisao/la:jestamaji je napisao/la:evo za konzervu i ostale nestrpljive .... .samo što nije![]()
Nemam informacija, ali trebali bi ubrzo krenuti radovi koji su planirani.nide je napisao/la:Ima li šta novo u Mostaru?
u četvrtak u sedam i petnaest.ANTIFA ! je napisao/la:jestamaji je napisao/la:evo za konzervu i ostale nestrpljive .... .samo što nije![]()
bhfanatic14 je napisao/la:Bravo istokizgleda bit ce to super tribina ! Samo naprijed
Moja pretpostavka jeste adekvatan ulaz za juznu tribinujestamaji je napisao/la:vidim iskopali svu zemlju skroz do ofarbanog reflektora! oće li to tamo staviti lokomotivu ili je tu nešto drugo planirano?
I ja mislim da je to, mada biće zanimljivo vidjeti šta će biti sa lokomotivom na krajuAnelZ je napisao/la:Moja pretpostavka jeste adekvatan ulaz za juznu tribinujestamaji je napisao/la:vidim iskopali svu zemlju skroz do ofarbanog reflektora! oće li to tamo staviti lokomotivu ili je tu nešto drugo planirano?
Pa i bice tu lokomotiva kada se renovira plato iza istoka.AnelZ je napisao/la:Ja sam za lokomotivu govorio da se treba postaviti ispred istoka kada zavrse radove na platou. Eyecatcher i sigurno milion slika na instagramu tj. besplatna promocija kluba