FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta je Zeba napravio pa Slavko kaze da ce biti kaznjen??
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
U subotu mora igrati Boccacini. Ova dvojica nas ukopase evo vec drugu utakmicu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne pamtim da smo ovoliko prilika imali ... Mislim da je Slavko ovo govorio zbog onog Zebinog lakta, mada smatram da je to tema za svlačionice, a ne za iznošenje u javnost, al' o tom po tom ... Onaj teren protiv Zrinjskog je Wembley naspram ovog, pa kod onog kad ispade Bogi, ako mu se prati rad nogu vidi se da je zapeo u neko zivo blato/lokvu i da ne moze ni tamo ni vamo ... Ohrabruju stvorene sanse, nadam se da cemo napokon odigrati kompletnu utakmicu u svim segmentima, i naprijed i nazad.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Daleko najbolja utakmica od ove tri. Realizacija nas ubija, bar tri zicera smo promašili, pa ona reakcija nakon penala, dva igrača sami k'o duhovi a Marković zapeo kao sivonja, uf. Zakarić baš mlako ušao u penal, ali izgleda da je odigrao mnogo bolje nego protiv Mladosti. Zakarić nam treba, on mora biti jedan od ključnih igrača u nastavku.
Ako nastavimo da igramo ovakav (ofanzivan) fudbal, moraće se tu i tamo primiti koji gol, što mi se mnogo više sviđa od tvrdog 1-0 Željezničara.
Ako nastavimo da igramo ovakav (ofanzivan) fudbal, moraće se tu i tamo primiti koji gol, što mi se mnogo više sviđa od tvrdog 1-0 Željezničara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Druga je igra kuci i na gostovanju. Na gostovanju puno bolje igramo jer imamo vise prostora.Virtu4l je napisao/la:Daleko najbolja utakmica od ove tri. Realizacija nas ubija, bar tri zicera smo promašili, pa ona reakcija nakon penala, dva igrača sami k'o duhovi a Marković zapeo kao sivonja, uf. Zakarić baš mlako ušao u penal, ali izgleda da je odigrao mnogo bolje nego protiv Mladosti. Zakarić nam treba, on mora biti jedan od ključnih igrača u nastavku.
Sto se tice ljepote, ljepotom smo pojeli sirokog dole pa zijan 1-0 i od toga nema nista. Draze mi je cvrstih 1-0 nego umiranje u ljepoti kao i jucer pa 2-2
Daj ti nama bodova i prolaz u kupu pa ce ljepota doci usput.
Gdje je neko izjavio za Zebu da ce biti kaznjen?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Prolazimo dalje u kupu, Slavko na osnovu ove izjave je zadovoljan ali se mora dalje raditi na realizaciji i pogotovo defanzivi.
Sljedeca stanica Banja Luka gdje nas ceka jednako tezak teren i nesto slabiji protivnik.
Sljedeca stanica Banja Luka gdje nas ceka jednako tezak teren i nesto slabiji protivnik.
- Zeljeznicar -
Slavko jučer na pressu,bhsport je napisao/la:Gdje je neko izjavio za Zebu da ce biti kaznjen?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/petrovic ... kom/227907
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledajući tribinu Istok čini mi se da će ona imati više od predviđenih 4650 sjedećih mjesta ukoliko stolice budu poredane kao na sjevernoj tribini. Šest sektora Sjevera koji se nalaze direktno iza gola na nekih 70 metara dužine imaju otprilike 3255 sjedećih mjesta (ovo je nakon što oduzmemo određeni broj stolica koliko zauzima šest ulaza). Dužina istočne tribine je otprilike 105 metara kolika je i dužina stadiona, a ipak će biti samo šest ulaza kao i dio Sjevera iza gola. Podijelimo 3250 sa 70 onda dobijemo 46,5 sjedećih mjesta na svako metar. Pomnožimo to sa 105 metara i dobijemo 4882,5. Znači nekih 4880 sjedećih mjesta. Znam da postoji projekat koji ipak govori suprotnog od ovoga što ja pišem, ali biće interesantno vidjeti kako će sve izgledati kad se poredaju stolice.
Stevanović na širem spisku selektora, vjerovatno će dobiti poziv.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sandokan87
- Kontakt:
Zna li se zasto ce biti kaznjen? Sta je razlog?Virtu4l je napisao/la:Slavko jučer na pressu,bhsport je napisao/la:Gdje je neko izjavio za Zebu da ce biti kaznjen?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/petrovic ... kom/227907
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Valjda zato što je udario igrača Radnika. Premotaj na 6:10,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
____________Hasagić
Jahić_Mulalić_Alihidžić_Adžem
________Agić
______________Huljev
Bešlija_Muharemović_Muratović
_____________Vazda
Šehić, Bogićević, Joldić, Biščević, Kvesić, Nyema, Štilić, Višća, Stevanović, Vuksanović, Zubanović.
Grupe Lp hladno.
Koga li sam sve zaboravio.
________Agić
______________Huljev
_____________Vazda
Šehić, Bogićević, Joldić, Biščević, Kvesić, Nyema, Štilić, Višća, Stevanović, Vuksanović, Zubanović.
Grupe Lp hladno.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Gdje su ovi strucnjaci sto su hvalali Kerlu, jeb. At ce mu sad sve od do..
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 09 mar 2017, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Po meni još Dialiba i Gredić i to je to.Neandertalac je napisao/la:____________Hasagić
________Agić
______________Huljev
_____________Vazda
Grupe Lp hladno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Joj dobre tekme, sta je ono
Daj nam potopljen teren, po mogucnosti u gostima i dobices spektakl.
Treba zatraziti da se jos nakvasi onaj teren u Banja Luci

Daleko od toga da je Kerla maestralno odigrao ove 3 utakmice, ali mišljenja sam da mu treba dat još vremena da pokaže šta zna, a ne da ga etiketiramo kao promašaj nakon manje od mjeseca dana od njegovog dolaska. Vjerovatno je greška što smo se yebavali oko Kostića čitav transfer rok i kad si vidio da nema ništa od njega onda si morao Kerlu u 5 do 12 dovesti koji nije prošao pripreme, nit se toliko uigrao sa ekipom. Znamo svi da Kerla može puno bolje, zato je po meni još rano davati neki sud o njegovom učinku u našem dresu.amazon je napisao/la:Gdje su ovi strucnjaci sto su hvalali Kerlu, jeb. At ce mu sad sve od do..
btw Žera igrao danas u prvoj postavi U19 repke u remiju sa Srbijom 3:3
- plavousrcu
- Kontakt:
Samo kaljuze nam daj. U takvim uslovima umiremo u ljepoti. Je li nekog od vas strah ovog ritma? Samo se meni cini ili Petrovic ima prvu ekipu i nema mijenjanja.SlevinKelevra je napisao/la:Joj dobre tekme, sta je onoDaj nam potopljen teren, po mogucnosti u gostima i dobices spektakl.
![]()
Zdenko Baotic kao treci golman i Guso ko trener golmana al da uleti ako se ko povrijediVirtu4l je napisao/la:Po meni još Dialiba i Gredić i to je to.Neandertalac je napisao/la:____________Hasagić
________Agić
______________Huljev
_____________Vazda
Grupe Lp hladno.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sehic
Memija Cocalic Kerla Zukanovic
Zolotic
Stilic Gojak Amir Hajradinovic
Dzeko
Ovo je vec realnije i sve nasa djeca
Memija Cocalic Kerla Zukanovic
Zolotic
Stilic Gojak Amir Hajradinovic
Dzeko
Ovo je vec realnije i sve nasa djeca
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- MocMahale444
8:20 zar ovo nije penal bio nad Stanom?
Sebican Markovic

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, NeSamSafetee i 36 gostiju.