I igraju jednu sa denverommercurial je napisao/la:Ima portland i zaostalu protiv minesote.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Odlicno objasnjeno samo sto je u jednom dijelu u obzir se uzela ekipa koja nes vjerovati zna igrati odbranu, dok se u drugom uzela ekipa za eurolige...
Pojasni malo, ako ti nije sta.JHam je napisao/la:Odlicno objasnjeno samo sto je u jednom dijelu u obzir se uzela ekipa koja nes vjerovati zna igrati odbranu, dok se u drugom uzela ekipa za eurolige...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nista protiv Jusufa logicno, drago mi je da igra bolje i sve, ali malo je glupo porediti dvije akcije u kojima se u jednoj igra protiv odbrane koja zna sta radi, dok druga(BKN) nema pojma. Pa je i logicno da ce se napraviti visak u drugom slucaju, i vise prostora za Nurkica.
Ma nebitno sad kakve ekipe su prikazane u ova dva slucaja (nije to samo u ovoj utakmici bilo kada pricamo o Denveru), ovo je samo primjer da je Jusuf bio pogresno tretiran prvenstveno od strane Malonea, a onda i od saigraca. Sluzio je za teskasa kojem ces nekada dati loptu u low post, pa neka se potuce sa istim takvim kao sto je on (govorim za ovu sezonu, prije to i nije bas bio obicaj). Ona slika od neki dan o asistencijama mislim da dovoljno govori. Koliko hoces puta se sa Jukom mogao odigrati pik, ali Mudiay obicno ide kroz zid na prodor, ili vraca na sut, dok je Nelson eto nekad i odigrao za Juku (opet, nedovoljno). Nebitno, zavrsena jedna epizoda u njegovoj karijeri, nema potrebe povlaciti to ponovo. Bitno je da mu sada ide odlicno, hvala Bogu.JHam je napisao/la:Nista protiv Jusufa logicno, drago mi je da igra bolje i sve, ali malo je glupo porediti dvije akcije u kojima se u jednoj igra protiv odbrane koja zna sta radi, dok druga(BKN) nema pojma. Pa je i logicno da ce se napraviti visak u drugom slucaju, i vise prostora za Nurkica.
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 08 mar 2017, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ma brate, samo je naveden jedan primjer u kojem igraci Portlanda gledaju na Juku kao na napadacku opciju, dok u Denveru obicno izbacuju loptu vani na tricu i gotovo nikad je ne spuste njemu pod obruc (bez obzira da li on odigrao odlicno pnr i da li bio u boljoj poziciji nego neki Chandler, koji se nalazi van 7.25). Svima je jasno da u Portlandu ima puno vise slobode, da mu se puno vise vjeruje i racuna na njega, da dobija puno vise lopti, itd, itd.JHam je napisao/la:Nista protiv Jusufa logicno, drago mi je da igra bolje i sve, ali malo je glupo porediti dvije akcije u kojima se u jednoj igra protiv odbrane koja zna sta radi, dok druga(BKN) nema pojma. Pa je i logicno da ce se napraviti visak u drugom slucaju, i vise prostora za Nurkica.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nurkic emerging, Blazers rising
https://www.youtube.com/watch?v=hN4ClHPefZM
https://www.youtube.com/watch?v=hN4ClHPefZM
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Bolje je ovako ispalo, sto je kad je trebalo, odigrao dobro i postizao odlucujuce poene.
Stvarno svaka mu čast. Igra vaznu ulogu u solidnom timu.
O tome mnogi mogu sanjat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stvarno svaka mu čast. Igra vaznu ulogu u solidnom timu.
O tome mnogi mogu sanjat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Denverovci se kaju zbog trejda Jusufa u Blazerse, vele trebali su ga tusnut nekoj ekipi na istoku. Portland ima velike sanse da vec za sedam dana prestigne Nuggetse.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Imaju 2 pobjede manje ali i 2 utakmice manje od Denvera. Sa Denverom igraju krajem marta na domaćem terenu.
Neko link da baci kad bude pred pocetak tekme

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Sir Oliver
- Kontakt:
Every single player has a confused/perplexed look on their face -- except Nurkić, because he got to choose the music the team ran out to.
Sta je sad uradio
Sent from my UMRI_ROME using tapatalk
Sta je sad uradio
Hahahahahha koji bager, gdje ces Sara
Unisti Sixerse blokadama 

- Sir Oliver
- Kontakt:
Zona zabrane letenja u reketu
Blokirao mi Nurkić post

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF

Sta radis Jusufe brate?! Idemo na triple-double s blokadama!

Jadan Dario

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.