Idemoplavi je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Eh gdje smo stali danas.
IdemoPlavi.
Daj mi konkretno šta misliš o radu Op, bez uvijanja. Valja ili ne valja. Ja kažem da je najbolji u državi i da smo izbacili more igrača od kojih je klub profitirao. Pa trenirao on dvije, tri, sedam godina, bio je kod nas i ima i naš neki potpis. Nisu ti ljudi u Op onako, da se broje već da treniraju i toliki broj dobrih igrača nije plod slučajnosti već ozbiljnog rada. Uzimajući to sve u obzir mora se više vjerovati u te momke a ne tražiti izgovore i mane našoj djeci dok se u isto vrijeme hvale i trpe igrači koji to ničim zaslužili nisu.
Nema kontra argumenata protiv ovoga. Ima samo inat.
OP može i mora mnogo bolje. Jesmo najbolji zato sto su ostali dno dna, Kad pogledas od rata pa na ovamo proslo je koliko 20 i kusur godina, a evo konkrento mi izbacili koliko igrača, da nam nije ove dijaspore ne bi ličili ni na sta(reprezentacija bih). Ja zelim da mi budemo mnogo bolji nego sto smo bili.
1. Da djecu uči od početka da je cilj igrati za Zelju a ne za Bayern, to se mora usaditi da oni žele da im je to cilj prvi pa tek onda Barsa, Real, Bayern.
Jer kad nesto želis onda se mnogo vise trudis i samim tim profitira i klub, sto rezultatski sto potencijalno finansijski.
Jbg generacije Dzeke je bila generacije Tice, koji je sad tu, znači taj čovjek je osvojio prvu titulu poslije rata u omladisnkim kategorijama, treba ga podržati. Znači znamo raditi proizvesti dobrog igrača i tu bude kraj, neko drugi brk omasti. Daj da ga mi napravimo iskoristimo i na kraju unovčimo i tad cu ja reci da je omladisnki pogon dobar i konkretan. Ovo sto rade kone je pilićarnik totalni uzmijau sve sto valja i sad idu po evropi i vuku za rukav da neko probu dozvoli ne bi li neko potpisao ,to sto oni govore da su tražena roba je jos jedan njihov mit koji pokusavaju da uvale. Ne do bog da sam zlonamjeran i da kažem da nam OP nije valjao ili ne valja, vec da nije imao konkurencije nikakve moras se složiti u ovome
A ko to usađuje djeci da im ne bude cilj igrati za Želju? Kakva je to priča ba, pa djeca kao djeca, sanjaju snove vjerovatno o Želji a kasnije ko zna.
Ništa ti rekao nisi. Jer ne smiješ
To da smo mi dobri jer su drugi loši je totalno degradirajući za jedan Op čiji su treneri odškolovali neke jako dobre igrače i trenutno po reprezentacijama svih selekcija igraju djeca koju su "roštiljdžije" trenirale, selektirale, učile.
Tica na čelu Op. Ako me pitaš u poređenju sa Doganom onda nema šanse, Dogan za pet klasa bolji. Ako me pitaš treba li mu dati šansu, onda se slažem. Još uvijek je trenutno prvo mjesto kadeta i juniora nečiji drug rad a nikako njegov, Ticu ćemo moći ocijeniti tek za koju godinu. Malo si mislim pobrkao lončiće da je Džeko Ticina generacija, provjeri bolje ko ga je trenirao.
A za titulu, kapa dole. Njih sam gledao često, pratio i treninge.
Tvrdim da se uništio jedan sistem koji je davao itekako dobre rezultate. Nepotrebno. Da se nadogradi ok, ali uništi, to je udar na klub, nije to tako lako, evo djece i idemo. I još se prozivaju nepotrebno ljudi koji su radili kao da će se na taj način minimizirati njihov rad. Baš nepošteno i Ne Željovski.