FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 08 mar 2017, 17:46

SaboBabo je napisao/la:Bolje da je Lendra izveo pebal al jbg sad nije ni bitno fuli i mesi penal ne treba sad igraca ubiti u pojam zbog penala ono sto je bitno je da ne mozemo biti zadovoljni ako odigramo nerijesno protiv ekipe koja je ispod naseg prosjeka po svemu, u kakvim uslovima treniraju nasi igraci i kakve plate imaju da ne govorim da imaju najvecu podrsku od svih ekipa i najbolje navijace ovo je lose.
Lendric je u tom trenutku vec 20ak minuta bio na klupi.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 mar 2017, 17:46

LjoZee je napisao/la: Nije mi jasno zasto ti se ne svidja,ali svako ima pravo na svoje misljenje. Krivo mi je jer smo mogli uzeti i bilo bi nam lakse. Uvijek sami sebi komplikujemo stvari.
Imas pravo na misljenje, ali to ne znaci da ti je misljenje ispravno. Ti bi nesto zabranio Zakaricu koji je asistirao Lendricu kod jedinog gola u Krupi. Zakaricu koji je imao losu tekmu protiv Mladosti, a opet je trebao imati asist samo da Lendric zna pogoditi 1 na 1. Radi cega? Jednog penala?
I plus toga, ne znamo nista o penalu. Mozda mu je golman izvadio iz raslji, mozda je pogodio precku pa liniju... Lakse malo, u pm.

sinergija2017
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sinergija2017 » 08 mar 2017, 17:49

Zasto su ovi navijaci Zelje koji su bili na utakmici malo neobjektivni? Lakat Zajka Zebe je bio za direktan crveni karton,ako cemo biti objektivni,sviranje penala u 94,ma daj.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 08 mar 2017, 17:50

SaboBabo je napisao/la:Bolje da je Lendra izveo pebal al jbg sad nije ni bitno fuli i mesi penal ne treba sad igraca ubiti u pojam zbog penala ono sto je bitno je da ne mozemo biti zadovoljni ako odigramo nerijesno protiv ekipe koja je ispod naseg prosjeka po svemu, u kakvim uslovima treniraju nasi igraci i kakve plate imaju da ne govorim da imaju najvecu podrsku od svih ekipa i najbolje navijace ovo je lose.
Lendric nije ni bio u igri, eto koliko pratis klub.
Nisi ni gledao utakmicu i kazes da je lose.. Bravo ! :salut:

Prije toga si hraknuo po najboljem igracu kluba.. :)
Životni saputnik! 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2017, 17:51

Qwerty90 je napisao/la:Ne treba histerisati ljudi oko penala, desava se svima, ono sto ohrabruje je broj stvorenih sansi i da napokon dadnemo vise od 1 gola.
Promašen penal mi ne smeta koliko mi smeta to što ga je Zakarić šutirao, posebno jer je Bekrić bio na terenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 08 mar 2017, 17:52

Neandertalac je napisao/la:Eh gdje smo stali danas.

IdemoPlavi.

Daj mi konkretno šta misliš o radu Op, bez uvijanja. Valja ili ne valja. Ja kažem da je najbolji u državi i da smo izbacili more igrača od kojih je klub profitirao. Pa trenirao on dvije, tri, sedam godina, bio je kod nas i ima i naš neki potpis. Nisu ti ljudi u Op onako, da se broje već da treniraju i toliki broj dobrih igrača nije plod slučajnosti već ozbiljnog rada. Uzimajući to sve u obzir mora se više vjerovati u te momke a ne tražiti izgovore i mane našoj djeci dok se u isto vrijeme hvale i trpe igrači koji to ničim zaslužili nisu.
Nema kontra argumenata protiv ovoga. Ima samo inat.
OP može i mora mnogo bolje. Jesmo najbolji zato sto su ostali dno dna, Kad pogledas od rata pa na ovamo proslo je koliko 20 i kusur godina, a evo konkrento mi izbacili koliko igrača, da nam nije ove dijaspore ne bi ličili ni na sta(reprezentacija bih). Ja zelim da mi budemo mnogo bolji nego sto smo bili.

1. Da djecu uči od početka da je cilj igrati za Zelju a ne za Bayern, to se mora usaditi da oni žele da im je to cilj prvi pa tek onda Barsa, Real, Bayern.
Jer kad nesto želis onda se mnogo vise trudis i samim tim profitira i klub, sto rezultatski sto potencijalno finansijski.
Jbg generacije Dzeke je bila generacije Tice, koji je sad tu, znači taj čovjek je osvojio prvu titulu poslije rata u omladisnkim kategorijama, treba ga podržati. Znači znamo raditi proizvesti dobrog igrača i tu bude kraj, neko drugi brk omasti. Daj da ga mi napravimo iskoristimo i na kraju unovčimo i tad cu ja reci da je omladisnki pogon dobar i konkretan. Ovo sto rade kone je pilićarnik totalni uzmijau sve sto valja i sad idu po evropi i vuku za rukav da neko probu dozvoli ne bi li neko potpisao ,to sto oni govore da su tražena roba je jos jedan njihov mit koji pokusavaju da uvale. Ne do bog da sam zlonamjeran i da kažem da nam OP nije valjao ili ne valja, vec da nije imao konkurencije nikakve moras se složiti u ovome
1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 mar 2017, 17:58

Realno ako su Zeba ili Bekric tu ne vidim razlog da neko drugi suta. Postujem odluku Petrovica,ali je iskreno ne razumijem.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 08 mar 2017, 18:01

Hajmo se mi okrenuti Banja Luci i Metallegheu, tamo nas ceka jos jedan vaterpolo teren i bunker ...

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 08 mar 2017, 18:03

Ovi sto pricaju o OP, prije svega trebate otici na jedan trening pa ce vam biti jasno. Ticu na foru upitajte za 10 igrača da nabroji ako bude znao , dat cu vam sta hocete pa pola omladinaca ne zna kako on izgleda Šef Omladinskog , eto koliko se radi. Pa svjedok sam gdje na treningu izvjesni trener vice svom igracu "debilu jedan seljacki" . Jel to rijecnik jednog trenera i pedagoga!? De pustite suplje molim vas , jedan je Gojak , Armin Hodzic , Hajradinovic , Cocalic, Sehic , Dzeko , Zukanovic a sve ijednog smo dali za sicu !!! Kaze onaj neki dan na skupstini " Kao svaka cast uvazila se moja kritika po pitanju OP" , on misli sto se promjenilo da ide nabolje :damn: . Upamtite sto vam ja kazem od ovih igraca niko nece biti ozbiljan igrač ni Žerić , ni Šabanadžović ni Beširevič a pred nama je eto zivi bili pa vidjeli...

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 08 mar 2017, 18:08

amazon je napisao/la:Desise se svima fuliti penal. Odlican rezultat za uzvrat. Ivan Lendric u stilu Adilovica.

Penal je pucao zbog samopouzdanja, kakve veze ima sto je fulio strucnjaci.
Upravo tako :opaopa:
Radnička klasa !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 mar 2017, 18:10

Idemoplavi je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Eh gdje smo stali danas.

IdemoPlavi.

Daj mi konkretno šta misliš o radu Op, bez uvijanja. Valja ili ne valja. Ja kažem da je najbolji u državi i da smo izbacili more igrača od kojih je klub profitirao. Pa trenirao on dvije, tri, sedam godina, bio je kod nas i ima i naš neki potpis. Nisu ti ljudi u Op onako, da se broje već da treniraju i toliki broj dobrih igrača nije plod slučajnosti već ozbiljnog rada. Uzimajući to sve u obzir mora se više vjerovati u te momke a ne tražiti izgovore i mane našoj djeci dok se u isto vrijeme hvale i trpe igrači koji to ničim zaslužili nisu.
Nema kontra argumenata protiv ovoga. Ima samo inat.
OP može i mora mnogo bolje. Jesmo najbolji zato sto su ostali dno dna, Kad pogledas od rata pa na ovamo proslo je koliko 20 i kusur godina, a evo konkrento mi izbacili koliko igrača, da nam nije ove dijaspore ne bi ličili ni na sta(reprezentacija bih). Ja zelim da mi budemo mnogo bolji nego sto smo bili.

1. Da djecu uči od početka da je cilj igrati za Zelju a ne za Bayern, to se mora usaditi da oni žele da im je to cilj prvi pa tek onda Barsa, Real, Bayern.
Jer kad nesto želis onda se mnogo vise trudis i samim tim profitira i klub, sto rezultatski sto potencijalno finansijski.
Jbg generacije Dzeke je bila generacije Tice, koji je sad tu, znači taj čovjek je osvojio prvu titulu poslije rata u omladisnkim kategorijama, treba ga podržati. Znači znamo raditi proizvesti dobrog igrača i tu bude kraj, neko drugi brk omasti. Daj da ga mi napravimo iskoristimo i na kraju unovčimo i tad cu ja reci da je omladisnki pogon dobar i konkretan. Ovo sto rade kone je pilićarnik totalni uzmijau sve sto valja i sad idu po evropi i vuku za rukav da neko probu dozvoli ne bi li neko potpisao ,to sto oni govore da su tražena roba je jos jedan njihov mit koji pokusavaju da uvale. Ne do bog da sam zlonamjeran i da kažem da nam OP nije valjao ili ne valja, vec da nije imao konkurencije nikakve moras se složiti u ovome

A ko to usađuje djeci da im ne bude cilj igrati za Želju? Kakva je to priča ba, pa djeca kao djeca, sanjaju snove vjerovatno o Želji a kasnije ko zna.
Ništa ti rekao nisi. Jer ne smiješ ;)

To da smo mi dobri jer su drugi loši je totalno degradirajući za jedan Op čiji su treneri odškolovali neke jako dobre igrače i trenutno po reprezentacijama svih selekcija igraju djeca koju su "roštiljdžije" trenirale, selektirale, učile.

Tica na čelu Op. Ako me pitaš u poređenju sa Doganom onda nema šanse, Dogan za pet klasa bolji. Ako me pitaš treba li mu dati šansu, onda se slažem. Još uvijek je trenutno prvo mjesto kadeta i juniora nečiji drug rad a nikako njegov, Ticu ćemo moći ocijeniti tek za koju godinu. Malo si mislim pobrkao lončiće da je Džeko Ticina generacija, provjeri bolje ko ga je trenirao.
A za titulu, kapa dole. Njih sam gledao često, pratio i treninge.

Tvrdim da se uništio jedan sistem koji je davao itekako dobre rezultate. Nepotrebno. Da se nadogradi ok, ali uništi, to je udar na klub, nije to tako lako, evo djece i idemo. I još se prozivaju nepotrebno ljudi koji su radili kao da će se na taj način minimizirati njihov rad. Baš nepošteno i Ne Željovski.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 mar 2017, 18:19

Ja sam uvijek da djeca igraju ali nemojmo precerivati. Nije ni Amar osvajao titule s nasom djecom jelde? Amar jeste potpisao neke vazne ugovore ali nije igrao s njima jel tako?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 08 mar 2017, 18:20

Mislim da Mensur Dogan nije ni bio u periodu svih pobrojanih godina, vec je on dosao nekad drugi put kad se Amar vratio... Tako da priča je loša u svakom slučaju. Dogan je dugo godina bio u Beta klub Bubamara.

Director Of Coaching
Youth Academy FK Zeljeznicar Sarajevo
July 2008 – June 2015 (7 years)

Tako da su svi ovi sto su bili, vec u 16 igrali i trenirali u ŽElji.
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 mar 2017, 18:29

Idemoplavi je napisao/la:Mislim da Mensur Dogan nije ni bio u periodu svih pobrojanih godina, vec je on dosao nekad drugi put kad se Amar vratio... Tako da priča je loša u svakom slučaju. Dogan je dugo godina bio u Beta klub Bubamara.

Director Of Coaching
Youth Academy FK Zeljeznicar Sarajevo
July 2008 – June 2015 (7 years)

Tako da su svi ovi sto su bili, vec u 16 igrali i trenirali u ŽElji.
Pa ko je rekao da je bio sve godine. Bio je npr kad smo Džeku promovisali. To zaboravio, slučajno.
Ali Takođe nema puno zasluga, slično kao i Tica.

Nemaš argumenata, samo nešto rekla kazala, šuplja priča. Zato šuti radije, bolje nego da omalovažavaš Našu školu fudbala. Kontaš ;)

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 08 mar 2017, 18:32

Jarane nisi ti dobar s glavom ali nikako, niko je ne omalovažava samo kažem da nije bas La Masia bila a sad je skola fudbala Zgembo Andislic jer nema Dogana. Jbt tebi je onda srušena Grbavica bila sjajna ali samo u peridou dok je Amar bio, sve je bilo med i mlijeko a sve je sad k.urac.
1921

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 mar 2017, 18:32

Danas "nula", protiv Mladosti pobjeda, a ja nekako zadovoljniji. Nisam gledao, ali po tekstualnom prenosu imali smo dosta prilika i taj penal. Znaci da mozemo biti prema gore opasni. Valjalo bi da je Zakaric dao iz penala, manje bi se potrosili. Ovako opet borba i trosenje igraca.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 08 mar 2017, 18:37

Bas me znaš iz takta izbaciti, majke mi da mi nije zbog Želje i dušmana svasta bi napisao, kad prodje jos neko vrijeme ti i ja se nadjemo, ja ti dovedem tri čovjeka i sjednemo. Tri čovjeka ozbiljna direknto involvirana i fino se ispričate. Mislim da bi mi se izvinio i klečao na koljenima da ti halal dam. Sa ovim završavam pricu. OP nam je u rangu Ajaxa bio, ovi ga sjebali i kuku nama. Dogana zvali odmah u La Masiu kazu headhunteri ga cekali godinama...
1921

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 08 mar 2017, 18:38

plavousrcu je napisao/la:Danas "nula", protiv Mladosti pobjeda, a ja nekako zadovoljniji. Nisam gledao, ali po tekstualnom prenosu imali smo dosta prilika i taj penal. Znaci da mozemo biti prema gore opasni. Valjalo bi da je Zakaric dao iz penala, manje bi se potrosili. Ovako opet borba i trosenje igraca.
E vjerujes, ja sve kontam ako napisem ovo da sam danas nekako zadovoljniji nego protiv Mladosti, bice reko napadanja i belaja na forumu, pa ko ce onda replicirati citavu noc ... Ocigledno, mozemo prema naprijed dosta stvari napraviti i to jako ohrabruje, nadam se da cemo rasti iz utakmice u utakmicu u svakom segmentu. A sad po 3 boda u Banja Luku. :D

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 mar 2017, 18:45

Idemoplavi je napisao/la:Bas me znaš iz takta izbaciti, majke mi da mi nije zbog Želje i dušmana svasta bi napisao, kad prodje jos neko vrijeme ti i ja se nadjemo, ja ti dovedem tri čovjeka i sjednemo. Tri čovjeka ozbiljna direknto involvirana i fino se ispričate. Mislim da bi mi se izvinio i klečao na koljenima da ti halal dam. Sa ovim završavam pricu. OP nam je u rangu Ajaxa bio, ovi ga sjebali i kuku nama. Dogana zvali odmah u La Masiu kazu headhunteri ga cekali godinama...
:lol:

Šta ćeš ti meni dovest, živ bio, samo se ti poznaješ sa "ljudima". Dođeš danas i napišeš post gdje bukvalno popišaš Op i treba neko da ti šuti na te bljuvotine, omalovažaš po instrukcijama.

Možeš dječici priče pricat, meni već ne. Ja samo branim, ne napadam a ti pištiš jer nemaš argumenata, činjnice te/ vas ubiše.

I da, naravno da Dogan nije sam radio, dosta je trenera involviranih u rad jer je to bio jedan sistem. Nemoj ih pišat jer pišaš Želju!

A šta če biti, vidjećemo. Daj Bože da napravimo najbolju školu na svijetu, nije mi bitno ko rado tu sve dok Željo ima koristi.

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 08 mar 2017, 18:45

Agdje je Dogan sada, zna li neko šta radi?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, Hrasno15, ristagrad i 30 gostiju.