LjoZee je napisao/la:Zabraniti Zakaric da dotakne loptu,a ne da suta sljedeci penal za nas. Fuj

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
LjoZee je napisao/la:Zabraniti Zakaric da dotakne loptu,a ne da suta sljedeci penal za nas. Fuj
Znaš da je pobijedio u onom izvođenju jedanaesteraca u Antaliji ako se ne varam, sigurno je zbog toga dobio kredit, ali sa ovim ga je definitivno izgubio.irfo je napisao/la:Ne znam sta izmisljamo toplu vodu, kad imamo bekrica i zebu koji najbolje izvode penale u citavoj ligiRokoko87 je napisao/la:Bekrić je trebao pucati.
Na pripremama fulio Lendric sad Zakaric mislim da je vrijeme da Zajko i Bekric preuzmu penaleLjoZee je napisao/la:Zabraniti Zakaric da dotakne loptu,a ne da suta sljedeci penal za nas. Fuj
Mogu slobodno reci da mi se ne svidja ton u 80% tvojih postova na ovoj temi... Eto, toliko, pa ti razmisli zbog cega.LjoZee je napisao/la:Zabraniti Zakaric da dotakne loptu,a ne da suta sljedeci penal za nas. Fuj
Nije mi jasno zasto ti se ne svidja,ali svako ima pravo na svoje misljenje. Krivo mi je jer smo mogli uzeti i bilo bi nam lakse. Uvijek sami sebi komplikujemo stvari.SlevinKelevra je napisao/la:Mogu slobodno reci da mi se ne svidja ton u 80% tvojih postova na ovoj temi... Eto, toliko, pa ti razmisli zbog cega.LjoZee je napisao/la:Zabraniti Zakaric da dotakne loptu,a ne da suta sljedeci penal za nas. Fuj
Yebiga, steta na kraju. Generalno nisam nezadovoljan, ali ipak taj penal bi nas gurnuo u polufinale. Nista, malo vise paznje obratiti na neke nedostatke u odbrani kao sto su ovi prekidi, markirati Obradovica, a naprijed ce vec neko zabiti...
Licno smatramm i mislim, da je Obrad pravo rijesenje za napad na ljeto, kad lendric ode, pravi napadac. Ma treba se sad okrenut ici dalje od utakmice do utakmice, pobjedit Metalege, cekat kiks kona i zrinje onda mislit o revansu gdje imamo dobar rezultatSlevinKelevra je napisao/la:Mogu slobodno reci da mi se ne svidja ton u 80% tvojih postova na ovoj temi... Eto, toliko, pa ti razmisli zbog cega.LjoZee je napisao/la:Zabraniti Zakaric da dotakne loptu,a ne da suta sljedeci penal za nas. Fuj
Yebiga, steta na kraju. Generalno nisam nezadovoljan, ali ipak taj penal bi nas gurnuo u polufinale. Nista, malo vise paznje obratiti na neke nedostatke u odbrani kao sto su ovi prekidi, markirati Obradovica, a naprijed ce vec neko zabiti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.