Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Kartoni pola foruma oborili

@gambler1899, ja licno igram cesto kartone, ali kad sam vidio sudije za veceras, nisu mi isli u over. cakir je cudan sudija, nekad se razmase, a veceras kod 1:0 za napoli mogao 3 kartona dati, al on nista. jednostavno, cudan sudija, cudne kriterije ima.
sutra aytekin sudi barcelonu, marginu 4,5 bi trebalo preci.
druga utakmica dormund, sudi atiknskon (jako cudan sudac isto koji se zna razmahati, a zna i kulirati). negdje sam vidio 5,5 marginu, to mi je prevelika margina zaista. benfica igra ostro, a dormund i ne dobija toliko kartona, mislim da im je 1,7 prosjek po utakmici. tako da tu stoji dilema velika da li over igrati...
druga utakmica dormund, sudi atiknskon (jako cudan sudac isto koji se zna razmahati, a zna i kulirati). negdje sam vidio 5,5 marginu, to mi je prevelika margina zaista. benfica igra ostro, a dormund i ne dobija toliko kartona, mislim da im je 1,7 prosjek po utakmici. tako da tu stoji dilema velika da li over igrati...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Korneri su majka,ko je u premieru samo neka tuce zk2 i pare su njegove
Igraj Široki ti si najbolji!
da budem konstruktivan s prijedlozima za sutra, posto mi se ne da spavati.
za sutra:
barcelona vise od 4,5 kartona, deportivo-betis (ne vidim nigdje jos margine, ali bice vjerovatno 5,5 i to preko), dortmund neka stoji, ako se nadje vise od 4,5 kartona onda odigrati, iako je i to diskutabilno s obzirom na prcenog engleza.
city se namece sam od sebe kao 1, al kad vidim da je 1,2 kvota, ne znaam da li ga staviti.
dortmund i barcelona kecevi naravno.
probat cu na neki manji ulog prolaz barcelone, pa sta bude.
ima li neko pouzdanije informacije za ovaj nas kup sutra: zasto ovako velika kvota ne zelju?
za sutra:
barcelona vise od 4,5 kartona, deportivo-betis (ne vidim nigdje jos margine, ali bice vjerovatno 5,5 i to preko), dortmund neka stoji, ako se nadje vise od 4,5 kartona onda odigrati, iako je i to diskutabilno s obzirom na prcenog engleza.
city se namece sam od sebe kao 1, al kad vidim da je 1,2 kvota, ne znaam da li ga staviti.
dortmund i barcelona kecevi naravno.
probat cu na neki manji ulog prolaz barcelone, pa sta bude.
ima li neko pouzdanije informacije za ovaj nas kup sutra: zasto ovako velika kvota ne zelju?
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Nije Radnik uopšte loša ekipa. Dobro su igrali prošle sezone, a i ove dobro igraju. Trenutno su osvajači kupa iz prošle sezone. Po meni je to neriješeno sutra i to da neće biti puno golova. 0-2 ili 0-3 gola na utakmici treba igrati.stulic89 je napisao/la:
Što se tiče ostalih utakmica mislim da će Mladost uzeti u hendikepu. Zrinjski bi trebao isto uzeti iako ne znam da li će biti kakav dogovor između hercegovaca. Sarajevo isto uzima u hendikepu.

bas gledam to, z1x na zelju 1,17 (e jbg), na sarajevo h1 1,5, a kec 1,15, to mi nikako nije realno postavljena kvota ili je kakva mucka u pitanju.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ajde Dallas što lakše dobi noćas ove Lakerse
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Možda bude bolja kvota na prvo poluvrijeme 1 ili nijedan gol.stulic89 je napisao/la:bas gledam to, z1x na zelju 1,17 (e jbg), na sarajevo h1 1,5, a kec 1,15, to mi nikako nije realno postavljena kvota ili je kakva mucka u pitanju.
Iko 2 eura na wwin vracam sutra?
Sutra natovarite pare na Novi Pazar kvota 2,50. Sretno
PS. Utakmica je u 14h
PS. Utakmica je u 14h
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
- Kontakt:
zasto?Merhaba je napisao/la:Sutra natovarite pare na Novi Pazar kvota 2,50. Sretno
PS. Utakmica je u 14h

Iko, bar pola eura eto samo tiket da se odigra jedan sad?emir22 je napisao/la:Iko 2 eura na wwin vracam sutra?
-
- Kontakt:
et i Beal prodje lagano, steta lijepe pare odose iz dzepa al nije da nisam navikao...Ja rijetko igram kartone ali sinoc sam bio siguran da ce obje proci cak se iznenadio na Arsenalu kv. , a o italijanima ne treba pisati kao i vecina sam mislio da su nabrijani,atmosfera, veliki ulog, plus ako prolazak bude neizvjestan pa krenu varnice i sa jedne i druge strane ali eto sudija nije bio raspolozen kao inacestulic89 je napisao/la:@gambler1899, ja licno igram cesto kartone, ali kad sam vidio sudije za veceras, nisu mi isli u over. cakir je cudan sudija, nekad se razmase, a veceras kod 1:0 za napoli mogao 3 kartona dati, al on nista. jednostavno, cudan sudija, cudne kriterije ima.

Danas su mi isto utakmice zeznute za kartone i dosta zavisi od toga kako ce se rezultat kretati, ali ako su kvote fine vrijedi probati
- TheTruth34
- Kontakt:
Jesam li ja jedini koji na liveu igra i vijetnamsku ligu do 19 godina ? Hahaha
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- BenjooJutub
- Kontakt:
Nisi brate evo i ja igram na bet365, njih i Australijski ženski fudbalTheTruth34 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji na liveu igra i vijetnamsku ligu do 19 godina ? Hahaha

- BenjooJutub
- Kontakt:
Ajde PVF U19 - Dong Nai U19 Gol u prvom bilo koo

nama daj klikera u ponudu mi ćemo igrat ko će prvi u rošu ubacit
100% sportski i krajnje opušten potpis.
- TheTruth34
- Kontakt:
To su prava braca
Znaci ima nas hahaha
Znaci ima nas hahaha
http://www.premier-kladionica.com/QR/38 ... 1_49686872 šta reći, a ne zaplakati?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Hajmo Than volovi povedite vise,ubise ih prilikama a gola ni za lijeka 
Edit:Precku pogodise

Edit:Precku pogodise

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.