Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Baždarević: Priliku će dobiti Bajić i Hodžić, neću zvati Medunjanina i Bešića
Selektor reprezentacije BiH Mehmed Baždarević u intervjuu za "Oslobođenje" izjavio je da za predstojeće okupljanje Zmajeva neće zvati Harisa Medunjanina i Muhameda Bešića, dok će i Emir Spahić vjerovatno ostati bez poziva iz razloga što nema klub. Istovremeno, Meša je pozive najavio bivšim napadačima Željezničara, Arminu Hodžiću i Riadu Bajiću.
Selektor reprezentacije BiH Mehmed Baždarević u intervjuu za "Oslobođenje" izjavio je da za predstojeće okupljanje Zmajeva neće zvati Harisa Medunjanina i Muhameda Bešića, dok će i Emir Spahić vjerovatno ostati bez poziva iz razloga što nema klub. Istovremeno, Meša je pozive najavio bivšim napadačima Željezničara, Arminu Hodžiću i Riadu Bajiću.
Za prijateljsku protiv Albanije realno bi mogao dobiti poziv, kad moze Cocalic zasto on ne bi mogao.pinoglavi je napisao/la:Od krila imamo samo Hajrovica, Viscu i Lulica. Za Gibraltar, Hajrovic je povrijedjen a Lulic kartoniran tako da je poziv Duljevicu i Stevanovicu logican i ocekivan. A na nasu i Ordagicevu zalost imamo pun qurac veznjaka. Nemojte od svake teme sranje pravit.samirr je napisao/la:Ako budu na spisku Stevanovic i Duljevic bez Ordagica nek podnese ostavku odmah , uskoro ocekujemo poziv Lendrica. Kerla bi mogao da zamjeni Spahica.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Cocalić je, vjerovao ilI ne, naš najstandardniji stoper i jedini koji ima kontinuitet.samirr je napisao/la:Za prijateljsku protiv Albanije realno bi mogao dobiti poziv, kad moze Cocalic zasto on ne bi mogao.pinoglavi je napisao/la:Od krila imamo samo Hajrovica, Viscu i Lulica. Za Gibraltar, Hajrovic je povrijedjen a Lulic kartoniran tako da je poziv Duljevicu i Stevanovicu logican i ocekivan. A na nasu i Ordagicevu zalost imamo pun qurac veznjaka. Nemojte od svake teme sranje pravit.samirr je napisao/la:Ako budu na spisku Stevanovic i Duljevic bez Ordagica nek podnese ostavku odmah , uskoro ocekujemo poziv Lendrica. Kerla bi mogao da zamjeni Spahica.

Tako da, ovakve postove ostavi za PL prepucavanja.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Svakako da se ovdje islo toliko daleko pa se i Memija gurao u reprezentaciju ali ne moze se to porediti sa Stevanovicem, Duljevicem i Cocalicem.samirr je napisao/la:Za prijateljsku protiv Albanije realno bi mogao dobiti poziv, kad moze Cocalic zasto on ne bi mogao.pinoglavi je napisao/la:Od krila imamo samo Hajrovica, Viscu i Lulica. Za Gibraltar, Hajrovic je povrijedjen a Lulic kartoniran tako da je poziv Duljevicu i Stevanovicu logican i ocekivan. A na nasu i Ordagicevu zalost imamo pun qurac veznjaka. Nemojte od svake teme sranje pravit.samirr je napisao/la:Ako budu na spisku Stevanovic i Duljevic bez Ordagica nek podnese ostavku odmah , uskoro ocekujemo poziv Lendrica. Kerla bi mogao da zamjeni Spahica.
Nad tobom sunce najljepše sja
- JavierBosnia
- Kontakt:
Odavno prizeljkujem Besica, a nazalost ako je tako šteta, Mada ocekivano, trebao je do sada vec i odigrati koju minutu, odavno trenira mada vjerovatno ne zure sa povratkom.edinjo-bih je napisao/la:Baždarević: Priliku će dobiti Bajić i Hodžić, neću zvati Medunjanina i Bešića
Protiv Gibraltara, nema Besica, nema Jajala, ocekuje se Pjanic i Cimirot onda.
Za krilne pozicije imamo najrealnije opcije, Milicevic i Visca, zamjene DUlja i Stevanovic
Mislim da se u napadu previše guramo, 5 igrača.. 4 bi bilo dovoljno, neko mora trpiti. Mislim da bi to trebao biti Đuric koji je imao i problema i sa zdravljem, a ni ne igra nesto posebno sto se tice minutaze, mada opet vjerovatno ce ga Mesa zvati gdje bi mogao ubijati Gibraltar svojom visinom, a vedo tehnikom. Protiv Albanije Dzeko i Hodza, i onda vidjeti i Bajica
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mesa samo sto nije zaplakao zbog Spahica.
Covjek ima 40 godina i ti odbranu gradis na njemu.
Daj jednom imajte damu ima djece i momaka igraju dajte im sansu u pm makar protiv Gibraltara i Albanije neka skupljaju minute i iskustvo ili sta vec.Yebem ti komunisticki mozak zato nasi treneri vecinom i nemaju uspjeha sa klubovima.
Vranjes standardan stoper u AEK-u.
Memisevic skupio 18 nastupa ove sezone u Holanskoj ligi....Cimirot standardan....
Stevanovic sazrio za povratka u repku.
A kockasta glava ce opet forsirati Ibisevica na krilu Vranjesa na beku,i td....
volio bi da vidim ovu postavu u naredne dvije utakmice da vidimo sta i koliko mogu.
Piric
Visca Vranjes Memisevic Kolasinac
Pjanic Cimirot
Stevanovic Hodzic Lulic (?)
Bajic
Pa da vidimo sa cim raspolazemo.
Ima tu jos igraca i varijanti, Duljevic,Ordagic,Djuric,i Gojak i td svejedno.
Moramo gledati u buducnost u pm.
Gledam i ovaj portal neku listu pravi igraca mozda trojica sa spiska inekako ostalo nidje veze.
Imamo i ovako igraca koji pojedini godinama cekaju sansu nas problem nisu igraci nego Selektor (i).
Daj mu sansu dvije utakmice pa ako zakaze otpisi ga i hajde dalje.
Trazimo igrace po evropi a i ovo sto imamo nije iskoristeno kako treba.Ovi stariji poput Ibisevica Spahica,i td pa i Dzeke moraju ponekada pokazati razumjevanje i pustiti mladje da se dokazu BEZ LJUTNJE I PUHANJA jer njihovo za godinu dvije prolazi.
Covjek ima 40 godina i ti odbranu gradis na njemu.
Daj jednom imajte damu ima djece i momaka igraju dajte im sansu u pm makar protiv Gibraltara i Albanije neka skupljaju minute i iskustvo ili sta vec.Yebem ti komunisticki mozak zato nasi treneri vecinom i nemaju uspjeha sa klubovima.
Vranjes standardan stoper u AEK-u.
Memisevic skupio 18 nastupa ove sezone u Holanskoj ligi....Cimirot standardan....
Stevanovic sazrio za povratka u repku.
A kockasta glava ce opet forsirati Ibisevica na krilu Vranjesa na beku,i td....
volio bi da vidim ovu postavu u naredne dvije utakmice da vidimo sta i koliko mogu.
Piric
Visca Vranjes Memisevic Kolasinac
Pjanic Cimirot
Stevanovic Hodzic Lulic (?)
Bajic
Pa da vidimo sa cim raspolazemo.
Ima tu jos igraca i varijanti, Duljevic,Ordagic,Djuric,i Gojak i td svejedno.
Moramo gledati u buducnost u pm.
Gledam i ovaj portal neku listu pravi igraca mozda trojica sa spiska inekako ostalo nidje veze.
Imamo i ovako igraca koji pojedini godinama cekaju sansu nas problem nisu igraci nego Selektor (i).
Daj mu sansu dvije utakmice pa ako zakaze otpisi ga i hajde dalje.
Trazimo igrace po evropi a i ovo sto imamo nije iskoristeno kako treba.Ovi stariji poput Ibisevica Spahica,i td pa i Dzeke moraju ponekada pokazati razumjevanje i pustiti mladje da se dokazu BEZ LJUTNJE I PUHANJA jer njihovo za godinu dvije prolazi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Vranješ je najbolji desni bek kojeg imamo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj ne zeli pozvat Spahica.
Mislim da se Spahic odlicno snasao i ovaj njegov FC Vereinlos ima finu ekipicu.
Tu su Lassana Diarra, Berbatov, Robbie Keane, Wilson Palacios i veliki Drogba.
Ne znam koji nas igrac ima bolje suigrace.
Mislim da se Spahic odlicno snasao i ovaj njegov FC Vereinlos ima finu ekipicu.
Amarinho je napisao/la:Mislim da se Spahic odlicno snasao i ovaj njegov FC Vereinlos ima finu ekipicu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Armin Hodžić i Amer Gojak su pozvani u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za utakmice protiv Gibraltara i Albanije! Čestitamo dečkima i Ameru na prvom pozivu u A selekciju BiH!
ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLakoste je napisao/la:Armin Hodžić i Amer Gojak su pozvani u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za utakmice protiv Gibraltara i Albanije! Čestitamo dečkima i Ameru na prvom pozivu u A selekciju BiH!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A hoće ih Dinamo unovčiti

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meša majstore

Gojaku se vjerujem uskoro sprema veliki transfer. Po meni veći potencijal od Hodzica i mislim da će iz Dinama u neki veliki klub.Virtu4l je napisao/la:A hoće ih Dinamo unovčiti![]()
![]()
Svaka čast Meši. Bolje Gojaka gurati nego Duljevića ili nekog drugog propaliteta iz naše lige.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zasluzen poziv za Gojaka. Bravo Mesa 

Dobra odluka Mehmeda Bazdarevica. Hodzic je novi veliki
Dinamov projekt i sreca pa se vratio na pravi put.
Potpisao je novi ugovor i sada je u top formi.
Trenutno prva Dinamova zvijezda.
Gojak je takodjer dobar igrac i mislim da je Alibaba pogurao ovaj poziv iako je Amer to zasigurno i zasluzio.
Sam poziv Gojaku meni govori puno. Mislim da je i on jedan od onih koji ce biti dobro unovcen.
Dinamov projekt i sreca pa se vratio na pravi put.
Potpisao je novi ugovor i sada je u top formi.
Trenutno prva Dinamova zvijezda.
Gojak je takodjer dobar igrac i mislim da je Alibaba pogurao ovaj poziv iako je Amer to zasigurno i zasluzio.
Sam poziv Gojaku meni govori puno. Mislim da je i on jedan od onih koji ce biti dobro unovcen.
Realno NE.samirr je napisao/la:Za prijateljsku protiv Albanije realno bi mogao dobiti poziv, kad moze Cocalic zasto on ne bi mogao.pinoglavi je napisao/la:Od krila imamo samo Hajrovica, Viscu i Lulica. Za Gibraltar, Hajrovic je povrijedjen a Lulic kartoniran tako da je poziv Duljevicu i Stevanovicu logican i ocekivan. A na nasu i Ordagicevu zalost imamo pun qurac veznjaka. Nemojte od svake teme sranje pravit.samirr je napisao/la:Ako budu na spisku Stevanovic i Duljevic bez Ordagica nek podnese ostavku odmah , uskoro ocekujemo poziv Lendrica. Kerla bi mogao da zamjeni Spahica.
Iz PL samo moze neko krilo da dobije poziv. Trenutno samo zato sto Lulic ima zuti a Hajrovic ima tu povredu.
Sto se tice napadaca i veznjaka nema sanse.
Dzeko, Ibi, Djuric plus ovi mladji Bajic, Hodzic, Kodro i onda Mesanovic
Sredina: Pjanic, Besic, Jajalo, Milicevic, Milosevic, Cimi, Krunic, Prcic, Gojak, Vrancic, Hadziahmetovic pa cak i Tino.
a onda jos ovi talenti poput Krunica i Mustenagica. Mozda cak i Sejo ako bude igrao u st galen
Iz PL, ni pod kojim slucajem se trebaju zvati def igrace. Pogotovo def vezni i bekovi.
Jedino krila ali da imaju solidne bekove iza sebe, al pod uslovom da mogu puno trcati.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Poznavajući Mešu ocekujem ovo:
Begovic
Kolasinac, Zukanovic, Cocalic, Bicakcic
Cimirot, Pjanic, Milicevic, Visca
Ibisevic, Djuric
Objasnjenje zasto Zukanovic-Cocalic, jednostavno nema puno opcija, ko jos tu ostaje, Memisevic i Sunjic, eventualno Bico na stoperu. Cocalic najvise igra, Zukanovic poslie njega otprilike, a i kvalitetom je najbolji. Ne vjerujem da Memisevic moze upasti u prvu, odnosno nece sigurno
Desni bek, mislim opet eksperiment sa Bicakcicem koji je igrao protiv Salkea tako nesto, dobar je bio, ne znamo za Vrsajevica hoce li dobiti poziv
Milicevic na krilu, jer nema opcija sem Stevanovica i Duljevica, ne znam za Krunica da li moze inace igrati, mada mi nije za te pozicije.
Zasto Djuric? - Bajic, Hodzic ne ocekujem nijednog od prve minute, vjerovatno ce Milan da pocne, da se kombinuje iskusni Vedo i tehnika koliko toliko i jedan sidraš, jedan visoki igrac poput Djurica kako da spusta lopte tako i da trpa koliko moze.
Begovic
Ibisevic, Djuric
Objasnjenje zasto Zukanovic-Cocalic, jednostavno nema puno opcija, ko jos tu ostaje, Memisevic i Sunjic, eventualno Bico na stoperu. Cocalic najvise igra, Zukanovic poslie njega otprilike, a i kvalitetom je najbolji. Ne vjerujem da Memisevic moze upasti u prvu, odnosno nece sigurno
Desni bek, mislim opet eksperiment sa Bicakcicem koji je igrao protiv Salkea tako nesto, dobar je bio, ne znamo za Vrsajevica hoce li dobiti poziv
Milicevic na krilu, jer nema opcija sem Stevanovica i Duljevica, ne znam za Krunica da li moze inace igrati, mada mi nije za te pozicije.
Zasto Djuric? - Bajic, Hodzic ne ocekujem nijednog od prve minute, vjerovatno ce Milan da pocne, da se kombinuje iskusni Vedo i tehnika koliko toliko i jedan sidraš, jedan visoki igrac poput Djurica kako da spusta lopte tako i da trpa koliko moze.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
ocekivao sam uz poziv Gojaka i poziv za Milosevica i Hadziahmetovic-a al dobro je
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
To je to najvjerojatnije. Mada mislim da Je Gojak igrao za Dinamo krilo mada mi nije za te pozicije ali mogao bi upravo tu dobiti minute.JavierBosnia je napisao/la:Poznavajući Mešu ocekujem ovo:
Begovic
Ibisevic, Djuric
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 24 gosta.