Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nema sanse nesto da bude. Prije ces izvrsiti antentat na jednog od tri clana predsjednistva. Oni FUP iznad pionirske kad se zalete zemlju razgrcu, nema nista od toga.
Zabranom dolaska navijača ništa se ne postiže.Vrijeme je da svi više počnemo razmišljati malo više ljudski,normalnije.Svakog ko je kriv za bilo koji eksces dobro izdegenečiti pa u prdekanu poslati na malo duži period a ne 2-3 dana..slično englezi što su radili.Prestati kažnjavati klubove za izgrede njihovih navijača jer kako vrijeme odmiče vidi se da tu oni ništa ne mogu..od 3000 navijača dovoljno je 10 da napravi belaj.I na kraju vjerujte da tu ima dosta raje koja bi se upoznala,dolazila u goste prošetala normalno gradom ,samo da se nađe par inicijatora koji prave te belaje i zabranu,zatvor pa polako prema naprijed..
-
- Kontakt:
Ma kakva crna zabrana, nemaju daMu da dodju i to je sve. Ovom najavom dolaska pokusavaju unijeti nemir u raju jer znaju sta ih ceka na Kosevu i da u ovakvo uzasnoj formi ne mogu nista napraviti... To je sve.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Nema sanse nesto da bude. Prije ces izvrsiti antentat na jednog od tri clana predsjednistva. Oni FUP iznad pionirske kad se zalete zemlju razgrcu, nema nista od toga.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Normalan komentar ,ali u ovakvoj državi sve je“ nenormalno“. Pa evo i ovdje dosta bi ih željelo neke nove sukobe itd. Gdje to vodi? U opću nesigurnost svih ljudi! Ne daj Bože da se ikad više išta slično ponovi! Pa da ljudi strahuju hoće li im netko napasti djecu u Sarajevu, Širokom, B. Luci, Mostaru … Mislim da bi svima a naručio policiji trebalo biti u interesu da smanji sve sukobe na najmanju moguću mjeru! Samo je potreban organizacija. Najbolje da se stalno koljemo kao zadnja primitivna plemena Afrike!aqarius je napisao/la:Zabranom dolaska navijača ništa se ne postiže.Vrijeme je da svi više počnemo razmišljati malo više ljudski,normalnije.Svakog ko je kriv za bilo koji eksces dobro izdegenečiti pa u prdekanu poslati na malo duži period a ne 2-3 dana..slično englezi što su radili.Prestati kažnjavati klubove za izgrede njihovih navijača jer kako vrijeme odmiče vidi se da tu oni ništa ne mogu..od 3000 navijača dovoljno je 10 da napravi belaj.I na kraju vjerujte da tu ima dosta raje koja bi se upoznala,dolazila u goste prošetala normalno gradom ,samo da se nađe par inicijatora koji prave te belaje i zabranu,zatvor pa polako prema naprijed..

Znoj štedi krv!
Bas me zanima da li bi se isto pisalo da je neko u Sarajevu hladnokrvno izvadio pistolj i pucao u masu navijaca Sirokog ili Zrinjskog...
Ili zapalio im bus dok su ljudi bili unutra.
Ne oni bi od tog napravili pokusaj genocida.
Sigurno ne bih pozivali na zaborav u fazonu bilo proslo.Ali Bosnjo je cudo nevidjeno.
Ja ne bih volio ista da se desi i da neko strada daleko bilo,samo ne podnosim licemjerje.
Sreca navijaca Zrinjskog je da niko nije stradao kada su bus zapalili. ..
Sigurno ne bih pozivali na zaborav u fazonu bilo proslo.Ali Bosnjo je cudo nevidjeno.
Ja ne bih volio ista da se desi i da neko strada daleko bilo,samo ne podnosim licemjerje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Pa to je problem navijačkih grupa! Evo isključimo nacionalnost na sekundu, susret Sloboda Sarajevo problemi, Čelik Željo problemi, Zvezda Partizna, Hajduk Dinamo …. Znači začaran krug, plus je još gore o ovako “opterećenim“ državama poput BiH gdje i sitnica može uzrokovati velike probleme. Valjda je svima u interesu da idemo naprijed!solinas je napisao/la:Bas me zanima da li bi se isto pisalo da je neko u Sarajevu hladnokrvno izvadio pistolj i pucao u masu navijaca Sirokog ili Zrinjskog...

Znoj štedi krv!
Ako im je do lemanja dje u planinu na livadu 20 na 20 i udri. I ja bi volio da ostave narod na miru,i huligani i politika. ...Ustanik8SB8 je napisao/la:Pa to je problem navijačkih grupa! Evo isključimo nacionalnost na sekundu, susret Sloboda Sarajevo problemi, Čelik Željo problemi, Zvezda Partizna, Hajduk Dinamo …. Znači začaran krug, plus je još gore o ovako “opterećenim“ državama poput BiH gdje i sitnica može uzrokovati velike probleme. Valjda je svima u interesu da idemo naprijed!solinas je napisao/la:Bas me zanima da li bi se isto pisalo da je neko u Sarajevu hladnokrvno izvadio pistolj i pucao u masu navijaca Sirokog ili Zrinjskog...
Volio bi na Tusnju vidjeti omladinu,svaku utakmicu 7000....
Volio bi vidjeti na Kosevu 25 000 protiv Krupe,citave porodice,sa djecom momke i djevojke kako umjesto opijanja do ujutro u 20h idu ka stadionu.
Volio bi da u Banjoj Luci bude 3000 navijaca Zelje onako bez 700 specijalaca bez ograde da se ljudi druze i bodre svoj tim...
Ali onda se vratim u nasu realnost ybg.
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Nažalost, sramota svih nas "normalnih" koji smo VELIK VEĆINA a stoka nas uvijek gura u drugi plan.solinas je napisao/la:Ako im je do lemanja dje u planinu na livadu 20 na 20 i udri. I ja bi volio da ostave narod na miru,i huligani i politika. ...Ustanik8SB8 je napisao/la:Pa to je problem navijačkih grupa! Evo isključimo nacionalnost na sekundu, susret Sloboda Sarajevo problemi, Čelik Željo problemi, Zvezda Partizna, Hajduk Dinamo …. Znači začaran krug, plus je još gore o ovako “opterećenim“ državama poput BiH gdje i sitnica može uzrokovati velike probleme. Valjda je svima u interesu da idemo naprijed!solinas je napisao/la:Bas me zanima da li bi se isto pisalo da je neko u Sarajevu hladnokrvno izvadio pistolj i pucao u masu navijaca Sirokog ili Zrinjskog...
Volio bi na Tusnju vidjeti omladinu,svaku utakmicu 7000....
Volio bi vidjeti na Kosevu 25 000 protiv Krupe,citave porodice,sa djecom momke i djevojke kako umjesto opijanja do ujutro u 20h idu ka stadionu.
Volio bi da u Banjoj Luci bude 3000 navijaca Zelje onako bez 700 specijalaca bez ograde da se ljudi druze i bodre svoj tim...
Ali onda se vratim u nasu realnost ybg.

Znoj štedi krv!
A kad su navijaci Zrinjskog u tuzli gadjani gorucim predmetima? bola gledaj malo i ispred svog praga..solinas je napisao/la:Bas me zanima da li bi se isto pisalo da je neko u Sarajevu hladnokrvno izvadio pistolj i pucao u masu navijaca Sirokog ili Zrinjskog...
je li to idje napisano?
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Prvo Tuzla se pise velikim slovom.Duff je napisao/la:A kad su navijaci Zrinjskog u tuzli gadjani gorucim predmetima? bola gledaj malo i ispred svog praga..solinas je napisao/la:Bas me zanima da li bi se isto pisalo da je neko u Sarajevu hladnokrvno izvadio pistolj i pucao u masu navijaca Sirokog ili Zrinjskog...
U Tuzli vas niko nije gadjao gorucim predmetima,nego ste dobili degenek sakama,i ostalim hladnim predmetima.gorucih nije bilo.

Prebili vas,izlupali auta,ali muski...saka na saku.bio,tuko vas,ucestvovao...ono sto ste vi uradili u Mostaru,je pickasto....
Pa prebili smo i mi vas šakama i ostalim predmetima 2009/2010, 2013 itd al nebitno, htio sam reci 2014 su nas u Tuzli gadjali nekakvim "koktelima" i slicnim gorucim predmetima te smo ispred stadiona vraceni za Mostar (i nismo kukali i nije se pisalo o tome)solinas je napisao/la:Prvo Tuzla se pise velikim slovom.Duff je napisao/la:A kad su navijaci Zrinjskog u tuzli gadjani gorucim predmetima? bola gledaj malo i ispred svog praga..solinas je napisao/la:Bas me zanima da li bi se isto pisalo da je neko u Sarajevu hladnokrvno izvadio pistolj i pucao u masu navijaca Sirokog ili Zrinjskog...
U Tuzli vas niko nije gadjao gorucim predmetima,nego ste dobili degenek sakama,i ostalim hladnim predmetima.gorucih nije bilo.![]()
Prebili vas,izlupali auta,ali muski...saka na saku.bio,tuko vas,ucestvovao...ono sto ste vi uradili u Mostaru,je pickasto....
(vama je bus u Mostaru zapaljen bakljom sto je ajmo rec navijacki predmet)
https://youtu.be/LQWg93682Jk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ustanik je dobar momak. 

Duff@
Ultrasi nikada nisu prebili fukare na sake.
Najblize ste bili u Rodocu 3-1 pa opet nista.
A ne znam brate sta hoces nakon Mostara da vas cvijecem gadjaju.
Reakcija je bila "normalna".
Mada sam generalno protiv bilo kakvih pomagala.
Saka tebi,saka meni pa sta bude.
Ultrasi nikada nisu prebili fukare na sake.
Najblize ste bili u Rodocu 3-1 pa opet nista.
A ne znam brate sta hoces nakon Mostara da vas cvijecem gadjaju.

Reakcija je bila "normalna".
Mada sam generalno protiv bilo kakvih pomagala.
Saka tebi,saka meni pa sta bude.
ja prvo ne mogu vjerovati da ljudi na forumu javno pišu da su učestvovali u marisani,i to nije bilo ništa vatreno nego šake i hladno(znači palice,lanci,letve ,bokseri)..Ja vjerujem da među posjetiocima ima roditelja i znate kako je podići dijete,trud,briga ,školovanje ,bolesti i onda on tuče drugu djecu ili neko tuče njega...nevjerovatno,,i to još to trebamo tumačiti kao dokaz muškosti i zrelosti...ma bježi sve je ovo otišlo u qurac..
Obično stvaranje pritiska, mada ne bi bilo loše da dođu konačno na Koševo jer će to sasvim sigurno značiti još veći broj navijača Sarajeva i bolju atmosferu na tribinama.
A do belaja neće doći, nikada. Najgore što se može desiti je neko kamenovanje Škripara odnosno njihovog busa ili nešto slično.
A do belaja neće doći, nikada. Najgore što se može desiti je neko kamenovanje Škripara odnosno njihovog busa ili nešto slično.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Policija ce blokirati pola grada radi šake njih iz SB, a oni ce se standardno dici na to da su hrvati, zivot im o koncu visi u glavnom gradu. Kamenjar napustaju samo kada idu preko granice u maticu, neka malo vide kako izgleda gavni grad drzave u kojoj zive a mrze je iz dna duse.
Ne potencira ovdje niko nikakvo huliganstvo, nego oni sipaju benzin na vatru. Kada nasi navijaci dole idu MUP HNK digne frku na nacin da dolaze snage iz Federacije da ruse hrvatska mjesta i ugrozavaju hrvatski narod, oni se ovdje docekuju kao delegacije a nas MUP HNK tretira kao teroristicke skupine.
Ne potencira ovdje niko nikakvo huliganstvo, nego oni sipaju benzin na vatru. Kada nasi navijaci dole idu MUP HNK digne frku na nacin da dolaze snage iz Federacije da ruse hrvatska mjesta i ugrozavaju hrvatski narod, oni se ovdje docekuju kao delegacije a nas MUP HNK tretira kao teroristicke skupine.
- Zeljeznicar -
Ja stvarno neznam zasto raja iz glavnog grada imaju takav kompleks prema Sirokom Brijegu i njegovim stanovnicima. 

Igraj Široki ti si najbolji!
Kakav kompleks decko ubijen u Sirokom, pri tome niko nije odgovarao za to. Sta vise prica prebacena na lika koji vjerovatno veze s ubistvom nema a ubica seta i uspostavlja pravdu u Sirokom i danas.96BadBoy je napisao/la:Ja stvarno neznam zasto raja iz glavnog grada imaju takav kompleks prema Sirokom Brijegu i njegovim stanovnicima.
I ti ocekujes da neko navijace iz Sirokog u Sarajevu doceka, realno to se nece desiti dok ubica ne bude uhvacen i odgovarao za ubistvo s predumisljajem.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na osnovu cega si ovo zakljucio, mozda brkas definiciju rijeci?96BadBoy je napisao/la:Ja stvarno neznam zasto raja iz glavnog grada imaju takav kompleks prema Sirokom Brijegu i njegovim stanovnicima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.