Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Danas ga odmara u ligaškoj utakmici, ne baš najpametniji potez.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ma svakako u Bundesligi ne mogu ni gore ni dole, odmarao ga za LE vjerovatno.HankMoody je napisao/la:Danas ga odmara u ligaškoj utakmici, ne baš najpametniji potez.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Kako nemogu, samo su 7 bodova od ispadanja...ako hsv danas dobije onda 4 ... nista tu nije gotovo, mogli bi upast u borbu za opstanak ako nebudu paziliRaonffa je napisao/la:Ma svakako u Bundesligi ne mogu ni gore ni dole, odmarao ga za LE vjerovatno.HankMoody je napisao/la:Danas ga odmara u ligaškoj utakmici, ne baš najpametniji potez.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Goalgetter
- Kontakt:
Nastup protiv Bayerna mu je bio upitan zbog povrede aduktora, vidim protiv Bayerna je i izisao u 60. minuti, moguce da je imao nekih manjih problema pa zbog toga nije igrao.bhfanatic14 je napisao/la:Kako nemogu, samo su 7 bodova od ispadanja...ako hsv danas dobije onda 4 ... nista tu nije gotovo, mogli bi upast u borbu za opstanak ako nebudu paziliRaonffa je napisao/la:Ma svakako u Bundesligi ne mogu ni gore ni dole, odmarao ga za LE vjerovatno.HankMoody je napisao/la:Danas ga odmara u ligaškoj utakmici, ne baš najpametniji potez.
I to je doigravanje sa opstanak u ligi, a neće ni do toga doći jer će pobijediti kada bude trebalo (kao npr iduću protiv Augsburga) i to je to. Kvalitetom oni itekako pripadaju gornjem dijelu tabele, ali loša prva polusezona i par vezanih loših rezultata u zadnje vrijeme ih košta skupo.bhfanatic14 je napisao/la:Kako nemogu, samo su 7 bodova od ispadanja...ako hsv danas dobije onda 4 ... nista tu nije gotovo, mogli bi upast u borbu za opstanak ako nebudu paziliRaonffa je napisao/la:Ma svakako u Bundesligi ne mogu ni gore ni dole, odmarao ga za LE vjerovatno.HankMoody je napisao/la:Danas ga odmara u ligaškoj utakmici, ne baš najpametniji potez.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Oni sa ovim rezultatima nema sanse da zadrze Kolasinca. Do prije par sedmica bio sam siguran da ostaje, ali mislim ova situacija ce mu dodatno dati tezine na konacnu odluku.
Kolašincu je svakako vakat da ide iz Schalkea, tu je već par sezona i odigrao je oko 90 utakmica u Bundesligi za Schalke plus još 20-ak u Ligi prvaka i LE. Trebala mu je baš ova sezona da je odradi konstantno i u dobroj formi, jer prethodnih sezona su ga često neke sitne povrede odvajale od terena i nikako nije mogao održati kontinuitet.Goalgetter je napisao/la:Oni sa ovim rezultatima nema sanse da zadrze Kolasinca. Do prije par sedmica bio sam siguran da ostaje, ali mislim ova situacija ce mu dodatno dati tezine na konacnu odluku.
Na ljeto će sa 24. godine biti već iskusan formiran igrač i ako želi da se okuša u nekom jačem i boljem klubu, onda mu je idući prelazni rok životna šansa za to.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Liverpool, Man Utd, Real... Svima treba lijevi spoljni na ljeto. 

Daj ga u RealSarajlijica1946 je napisao/la:Liverpool, Man Utd, Real... Svima treba lijevi spoljni na ljeto.

Najvise bih volio da ide kod Klopa, ali s obzirom na ambicije kluba možda je bolje u United.
Ipak sumnjam da je Real realan

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Real najbolje zna kako cuva krilne igrace.jasmin10 je napisao/la:Daj ga u RealSarajlijica1946 je napisao/la:Liverpool, Man Utd, Real... Svima treba lijevi spoljni na ljeto.![]()
Najvise bih volio da ide kod Klopa, ali s obzirom na ambicije kluba možda je bolje u United.
Ipak sumnjam da je Real realan

Momak ima realne sanse za ova tri kluba, pogotovo kad vidim ove flopove u ligama petica svaki sprint im je preskup. Plus igra za repku standardan. Samo zdravlja Boze i ne sumnjam u veliki transfer na ljeto.

- nextterrain
- Kontakt:
Čitam da je dogovorio uslove sa Milanom, ugovor na 4 godine
Bit će prvi lijevi bek i ako kinezi preuzmu klub gradit će se vrlo ozbiljan projekt.

Bit će prvi lijevi bek i ako kinezi preuzmu klub gradit će se vrlo ozbiljan projekt.

Seo u gradu mode 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
U prvih 11 protiv M'gladbacha večeras, ako je neko sumnjao
Opet je u modu maskiranog osvetnika

Opet je u modu maskiranog osvetnika

Ne znam kakav mu je milan korak naprijed. Barem ovaj trenutni milan. A to da ide na rizik i ocekuje da ce kinezi cudo napraviti...ne znam bas da li je pametno. Milan igra toplo-hladno i ne bi me iznenadilo da ako ne dovedu neka svjetska pojacanja naredne sezone opet jedva izbore ako uopce izbore i evropa ligu. U njemackoj bi on u salkeu makar mogao ocekivati slican rezultat, jer u njemackoj bundesligi kad je salke u pitanju nikad ne znas. Svake sezone moze im se desiti da se bore i za ligu prvaka. A i zna taj jezik i to mu je prakticno i pravi dom. Bolje mu je bilo da ode u liverpul ionako nemaju beka,igra im milner koji uopce nije bek a engleska liga je top liga. Ako se pokaze dobro a imao bi mnogo prostora mogao bi igrati na koncu i u timovima poput reala cak sto da ne.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ma kakav Milan kakvi bakrači, obična novinarska patka.DeeWa je napisao/la:Ne znam kakav mu je milan korak naprijed. Barem ovaj trenutni milan. A to da ide na rizik i ocekuje da ce kinezi cudo napraviti...ne znam bas da li je pametno. Milan igra toplo-hladno i ne bi me iznenadilo da ako ne dovedu neka svjetska pojacanja naredne sezone opet jedva izbore ako uopce izbore i evropa ligu. U njemackoj bi on u salkeu makar mogao ocekivati slican rezultat, jer u njemackoj bundesligi kad je salke u pitanju nikad ne znas. Svake sezone moze im se desiti da se bore i za ligu prvaka. A i zna taj jezik i to mu je prakticno i pravi dom. Bolje mu je bilo da ode u liverpul ionako nemaju beka,igra im milner koji uopce nije bek a engleska liga je top liga. Ako se pokaze dobro a imao bi mnogo prostora mogao bi igrati na koncu i u timovima poput reala cak sto da ne.
Milan ne može privući Vedina Musića da se vrati iz penzije, kamo li da uspije dovesti Kolašinca koji će na ljeto biti vjerovatno najtraženiji lijevi bek na svijetu, ako ne najtraženiji onda sigurno jedan od najtraženijih

Čuj Milan
momciluk ima kvalitete za najjače klubove. 

U prvih 11 protiv Augsburga.
Ako je vjerovati Rezultatima, danas će igrati klasičnog lijevog beka u 4-3-1-2 formaciji.
Ako je vjerovati Rezultatima, danas će igrati klasičnog lijevog beka u 4-3-1-2 formaciji.
kakva asistencija 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Asistencija, šmekerska 

Strasno 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners