Mislim da se zna k'o je ovdje pravi insajder, kakav GoalgetterMokes je napisao/la:Ne vjerujem nista dok @goalgetter ne potvrdi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mislim da se zna k'o je ovdje pravi insajder, kakav GoalgetterMokes je napisao/la:Ne vjerujem nista dok @goalgetter ne potvrdi
Tipuj na kup, sutra je prvo kolo.Nerminovic je napisao/la:Mislim da se zna k'o je ovdje pravi insajder, kakav GoalgetterMokes je napisao/la:Ne vjerujem nista dok @goalgetter ne potvrdi
Hvala na reminder Vardy, pravi si jaranSheyi je napisao/la:Tipuj na kup, sutra je prvo kolo.Nerminovic je napisao/la:Mislim da se zna k'o je ovdje pravi insajder, kakav GoalgetterMokes je napisao/la:Ne vjerujem nista dok @goalgetter ne potvrdi
I ne smijemo imati više od tri ista rezultata.
Meša ga je kontaktirao 100% i razgovarao sa njim, ali jos nije odluceno hoce li igrati za nas.Mokes je napisao/la:Ne vjerujem nista dok @goalgetter ne potvrdi
Pricao sam sa Jukom koji je bio u stalnom kontaktu u tom slucaju. Predsjednik je razgovarao sa roditeljima njegoim, a mesa je sa njimGoalgetter je napisao/la:Meša ga je kontaktirao 100% i razgovarao sa njim, ali jos nije odluceno hoce li igrati za nas.Mokes je napisao/la:Ne vjerujem nista dok @goalgetter ne potvrdi
Od krila imamo samo Hajrovica, Viscu i Lulica. Za Gibraltar, Hajrovic je povrijedjen a Lulic kartoniran tako da je poziv Duljevicu i Stevanovicu logican i ocekivan. A na nasu i Ordagicevu zalost imamo pun qurac veznjaka. Nemojte od svake teme sranje pravit.samirr je napisao/la:Ako budu na spisku Stevanovic i Duljevic bez Ordagica nek podnese ostavku odmah , uskoro ocekujemo poziv Lendrica. Kerla bi mogao da zamjeni Spahica.
jesam li ja jedini koji nikad nije cuo za ovaj hotel u sarajevu ?Selektor Mehmed Baždarević će spisak fudbalera za predstojeće dvije utakmice saopštiti 16. marta, kada će u hotelu Atrijum u Sarajevu biti održana press konferencija koja je zakazana za 11 sati.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/bazdarev ... ena/227628
"Press konferencija će biti održana u hotelu “Europa” (sala Atrijum) u Sarajevu s početkom u 11 sati, navedeno je na službenom sajtu N/FS BiH."irfo je napisao/la:jesam li ja jedini koji nikad nije cuo za ovaj hotel u sarajevu ?Selektor Mehmed Baždarević će spisak fudbalera za predstojeće dvije utakmice saopštiti 16. marta, kada će u hotelu Atrijum u Sarajevu biti održana press konferencija koja je zakazana za 11 sati.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/bazdarev ... ena/227628
Lulić, Vranješ imaju suspenzije.kokuz je napisao/la:ko sve neće igrati protiv gibraltara? znam da džeka ima suspenziju, ko još?
izvinite ako negdje već piše, jer nisam našao ovu informaciju, a zanima me..
znači samo njih trojica? ja sam nešto kontao da nam je pola ekipe u suspenziji hahaRokoko87 je napisao/la:Lulić, Vranješ imaju suspenzije.kokuz je napisao/la:ko sve neće igrati protiv gibraltara? znam da džeka ima suspenziju, ko još?
Dzeko, Lulic, Vranjes, Jajalokokuz je napisao/la:ko sve neće igrati protiv gibraltara? znam da džeka ima suspenziju, ko još?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.